Επαναληπτική ρινοπλαστική

Ιδανικά Πλασμένη Μύτη

Επαναληπτική ρινοπλαστική

Επαναφέρετε τη φυσιολογική μορφή & λειτουργία της μύτης σας

Η επαναληπτική ρινοπλαστική πραγματοποιείται προκειμένου να διορθωθούν αισθητικά και/ή λειτουργικά θέματα μετά από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής. Η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω ή να αποκαταστήσει μια πιο φυσική εμφάνιση σε μια μύτη που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μια μη ικανοποιητική, ή, ακόμα χειρότερα, μια επιβλαβής ρινοπλαστική μπορεί να είναι μια συναισθηματικά εξαντλητική εμπειρία.

Η μύτη είναι ένα ευαίσθητο όργανο για το οποίο συνιστάται επιτακτικά η επιλογή ενός εξειδικευμένου και επιδέξιου χειρουργού. Επιπλέον, οι εσωτερικές ουλές που προκύπτουν μετά από μια διαδικασία πρωτογενούς ρινοπλαστικής καθιστούν την χειρουργική επέμβαση της επαναληπτικής ρινοπλαστικής ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Δρ. Χατζηπαναγής αναγνωρίζει την ευθύνη και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ασθενείς του. Η ευφυής τεχνική του και η κατανόηση της περίπλοκης ανατομίας της μύτης τον καθιστούν ικανό να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επαναληπτικής χειρουργικής. Η ασυμβίβαστη και η υπομονετική του φύση εγγυώνται ότι δεν θα εγκαταλείψει το χειρουργείο μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ότι η κατανόηση και ο σεβασμός προς τους ασθενείς του είναι βασικά συστατικά για να μεταμορφώσουν τη φυσική και συναισθηματική τους ευημερία μέσω μιας διαδικασίας επαναληπτικής ρινοπλαστικής.
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Κάθε εγχείρηση προσαρμόζεται στον εκάστοτε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα ανατομικά χαρακτηριστικά του, καθώς και τις ανάγκες και τους στόχους του. Έτσι επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.