Κοιλιοπλαστική

Τέλειο Αποτέλεσμα με διάρκεια

Κοιλιοπλαστικη

Αποκτήστε την εικόνα που επιθυμείτε

Το δέρμα μας είναι αρκετά ανθεκτικό, αλλά η έλλειψη άσκησης, οι κακές διατροφικές συνήθειες, η απώλεια βάρους και η γήρανση μπορούν να αλλάξουν το σώμα μας προς το χειρότερο. Η κοιλιοπλαστική δίνει οριστική λύση στη χαλάρωση του κοιλιακού τοιχώματος, καθώς και την περίσσεια χαλαρωμένου και παραπανίσιου δέρματος και λίπους γύρω από το μεσαίο τμήμα της περιοχής της κοιλιάς.

 

Η κοιλιοπλαστική αναδιαμορφώνει και επαναπροσδιορίζει την κοιλιακή χώρα αφαιρώντας την περίσσεια λίπους και δέρματος και σφίγγοντας τους μυς, χαρίζοντάς μας μια πιο επίπεδη κοιλιά. Η επέμβαση μπορεί να περιλαμβάνει χειρουργική εκτομή περίσσειας δέρματος και λιπώδους ιστού, καθώς και λιποαναρρόφηση (λιπο-κοιλιοπλαστική). Η κοιλιοπλαστική είναι επίσης μια ιδανική διαδικασία για τις γυναίκες που παρουσιάζουν περίσσεια κοιλιακής επιδερμίδας μετά τον τοκετό. Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αποτελέσει μέρος της διαδικασίας του mommy makeover για να αποκαταστήσει την εικόνα της κοιλιάς μετά την εγκυμοσύνη.

Η κοιλιοπλαστική δεν είναι μια διαδικασία απώλειας βάρους και εφαρμόζεται σε ασθενείς που βρίσκονται κοντά στο ιδανικό βάρος τους, είναι υγιείς και δραστήριοι. Ο Δρ. Παναγής εξετάζει πάντα προσεκτικά όλες αυτές τις παραμέτρους για να βεβαιωθεί ότι βρίσκεστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.