Ανόρθωση λαιμού

Ανορθώστε την επιδερμίδα & την αυτοπεποίθησή σας

Ανόρθωση λαιμού

Φυσικό Αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο

Η ανόρθωση του λαιμού βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του λαιμού και της γνάθου που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, όπως η γήρανση και η απώλεια βάρους. Η διαδικασία διορθώνει τα καλλυντικά ζητήματα που σχετίζονται με το κρέμασμα του δέρματος του λαιμού, τις ρυτίδες στο λαιμό και κοντά στο πηγούνι, τη συσσώρευση λίπους κάτω από το δέρμα ή τους μυς, καθώς και τη μυϊκή (platysma) banding στο λαιμό.

 

Η ανόρθωση του λαιμού μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος, να συσφίγξει τους υποκείμενους μύες και να βελτιώσει δραματικά το περίγραμμα της γνάθου. Μπορεί να προσφερθεί ως αυτόνομη θεραπεία ή σε συνδυασμό με ανόρθωση προσώπου.
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.