Αναγεννητικές θεραπείες

Υγιεινό & φυσικά όμορφο δέρμα σε οποιαδήποτε ηλικία!

Αναγεννητικές Θεραπείες

Ανακαλύψτε ξανά τη νεανική σας ενέργεια

Αποκαταστήστε την απαλή και λαμπερή σας επιδερμίδα και νεανική ενέργεια με τις πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης του Perfect-Blue. Σχεδιασμένες για να αναζωογονούν και να αποκαθιστούν την ευεξία και ελκυστικότητα, οι αναγεννητικές θεραπείες του Perfect-Blue σας χαρίζουν δέρμα υψηλής ποιότητας που αντανακλά μια προσωπικότητα που ακτινοβολεί.

myHYPPP injections

Μία θεραπεία με την υπογραφή τoυ Perfect-Blue

HYPPP-LIFT

Το HYPPP Liquid-Facelift βοηθά στην αποκατάσταση της βαθύτερης στοιβάδας της επιδερμίδας με αποτέλεσμα τη βελτίωση των βιοχημικών ιδιοτήτων του δέρματος, όπως η ελαστικότητα. Η ένεση HYPPP-LIFT®, το HYPPP συνδυάζεται με ένα διάλυμα Θρομβίνης-Ασβεστίου που επάγει το σχηματισμό ενός ινώδους τύπου γέλη. Η γέλη αυτή δεσμεύει τους αυξητικούς παράγοντες HYPPP, διασφαλίζοντας ότι απελευθερώνεται σταδιακά και συνεχώς στον περιβάλλοντα ιστό. Ταυτόχρονα, η γέλη χρησιμεύει ως ικρίωμα που υποστηρίζει τη μετανάστευση των κυττάρων και τη βλάστηση των νέων αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που βοηθά στο σχηματισμό νέου ιστού. Το αποτέλεσμα είναι η βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος και η βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Προαιρετικά, στη σύνθεση μπορεί να προστεθεί επιπλέον ινωδογόνο σύμφωνα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το HYPPP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως filler για τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των επιφανειακών ανωμαλιών.

Το HYPPP μπορεί να εγχυθεί στο μέτωπο (ρυτίδες σύσπασης, ρυτίδες Glabellar), στο μέσον (στα μάγουλα, στις ρινοβολίες ρυτίδες, στις γραμμές χαμόγελου) και το κάτω πρόσωπο (γραμμές άνω χείλους, αύξηση/αναδιαμόρφωση πηγουνιού). Η θεραπεία με HYPPP έχει μακροχρόνια αποτελέσματα, είναι ασφαλής, γρήγορη και απλή και μπορεί να παρασχεθεί με τοπική αναισθησία.

HYPPP-FILL

Το HYPPP χρησιμεύει επίσης στη λιπομεταφορά για αναμόρφωση του σώματος και του προσώπου. Το HYPPP-FILL® είναι συνδυασμός του HYPPP με αυτόλογες ενέσεις λίπους. μια μεγαλύτερη απορρόφηση των μεταμοσχευμένων λιπωδών κυττάρων, διεγείροντας την ανάπτυξη νέων αγγείων και την τροφή των κυττάρων.

Οι ενέσεις HYPPP-FILL®, συνδιάζονται με αυτόλογο λίπος και εγχέονται στην υπό θεραπεία περιοχή. Η θεραπεία είναι ασφαλής, γρήγορη και απλή και μπορεί να παρασχεθεί με τοπική αναισθησία.

HYPPP-SEAL

Το HYPPP-SEAL® προσφέρει μια ιδανική λύση για τη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης των ουλών, π.χ. ουλές ακμής. Η σύνθεση των παραγόντων περιλαμβάνουν τη στόχευση των ενζύμων κολλαγενάσης (Matrix-Metalloproteinase), που αναδιαμορφώνουν την ουλή και οδηγούν στην αναγέννηση του ουλώδους ιστού.
Για επιφανειακές ουλές, το HYPPP-SEAL® εφαρμόζεται ως κρέμα επί του δέρματος, ενώ για βαθύτερες ουλές εισάγεται απευθείας στην περιοχή στόχου.

Οι θεραπείες HYPPP είναι κλινικά αποδεδειγμένες σε εκτεταμένες μελέτες. Είναι μη επεμβατικές, σχετικά ανώδυνες ενώ δεν αφήνουν ουλές. Στο Perfect-Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Νήματα Προσώπου

Η αναίμακτη μέθοδος λίφτινγκ

H θεραπεία με νήματα προσώπου είναι μια αναίμακτη μέθοδος lifting με στόχο την αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος που επέρχεται με τα χρόνια για να ανακτηθεί η νεανική υφή του. Αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ασθενείς που επιθυμούν να αποφύγουν το επεμβατικό lifting.

Η θεραπεία με νήματα επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς τομές στο δέρμα και εξωτερικά ράμματα και με απόλυτη ασφάλεια χωρίς γενική αναισθησία και χρόνο αποθεραπείας.

Κατά την εφαρμογή της θεραπείας, τα νήματα εισάγονται ενέσιμα με τη χρήση μικροσκοπικών βελονών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Ο μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και για αυτό το λόγο τα αποτελέσματα της μεθόδου αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, γλουτούς, μπράτσα, στήθος και κοιλιά. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών με ήπια χαλάρωση δέρματος προσώπου που δε θέλουν να υποβληθούν σε lifting αλλά να διορθώσουν το περίγραμμά τους χωρίς να αλλάξουν την εικόνα τους.

Νήματα άμεσης ανόρθωσης COG

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Νημάτων Προσώπου με χρήση Νημάτων COG (ανάρτησης και πολυγαλακτικού οξέος) είναι ορατά άμεσα μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής τους ενώ η βελτίωση της όψης και υφής του προσώπου συνεχίζεται για τους επόμενους 3 μήνες χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

Αναπλαστικά νήματα PDO

Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν, αλλά μέσω της βιοδιέγερσης βελτιώνουν την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Με τα αναπλαστικά νήματα PDO τα αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος τελειοποιούνται σταδιακά. Όπως και με τα νήματα COG, η βελτίωση της όψης και υφής του προσώπου συνεχίζεται για τους επόμενους 3 μήνες χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, τα νήματα προσώπου μπορούν να συνδυαστούν άριστα με τη μέθοδο myHYPPP κατά την οποία αξιοποιούνται οι αναπλαστικές ιδιότητες των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων του αίματός μας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης της επιδερμίδας.

Η δράση των νημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 2 χρόνια. Τα νήματα είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας προαιρετική. Η θεραπεία εφαρμόζεται με χρήση πιστοποιημένων νημάτων μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών.

Οι θεραπείες με νήματα προσώπου είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα. Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες για να επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Πριν από τη θεραπεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητικό της λιδοκαΐνης για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Μεσοθεραπεία

Προσδώστε στο σώμα σας τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται

Η γήρανση, ο ήλιος, ή ακόμη και η κληρονομικότητα συχνά συμβάλουν στην δυσαρμονία του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την βελτίωση ποικίλων προβλημάτων του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι σχεδιασμένη για να ανανεώνει και να επαναφέρει τη φυσική λάμψη και ελαστικότητα της επιδερμίδας που οφείλεται κυρίως στη μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία που γίνεται απολύτως εξατομικευμένα με την κατάλληλη επιλογή ουσιών που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα κάθε ασθενή. Η μεσοθεραπεία ως αισθητική θεραπεία ενδείκνυται για την αφυδάτωση και ατονία δέρματος, επιφανειακές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες, κηλίδες και ανομοιόμορφο δερματικό τόνο, καθώς και κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες και ακμή.

Κατά τη διάρκεια της μεσοθεραπείας διοχετεύουμε στο χόριο του δέρματος (μεσόδερμα), τη στοιβάδα δηλαδή εκείνη του δέρματος που βρίσκεται μεταξύ λίπους και συνδετικού ιστού όπου και βρίσκεται το κολλαγόνο, ένα μίγμα υαλουρανικού οξέος, βιταμινών, ενζύμων, φυτικών εκχυλισμάτων και αμινοξέων. Με τη διαδικασία αυτή ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και αντιμετωπίζονται υποκείμενα προβλήματα όπως η κακή κυκλοφορία, αφυδάτωση και φλεγμονή που προκαλούν βλάβη στο δέρμα. Όλες οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στα Perfect-Blue Medispa επιλέγονται από τον Δρ. Χατζηπαναγή ο οποίος και εφαρμόζει τη θεραπεία.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας γίνεται λεπτότερο και πιο αφυδατωμένο, η ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται σιγά σιγά και εμφανίζονται ρυτίδες. Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα σταδιακά ενώ το κολλαγόνο και η ελαστίνη συντίθενται φυσικά. Με τη μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέως πραγματοποιείται διαμέσου πολλαπλών μικροενέσεων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος έγχυση ενός μίγματος ουσιών με βάση το υαλουρονικό οξύ. Μέσω των ειδικών καναλιών που δημιουργούνται ενέσιμα, οι ουσίες μπορούν να φθάνουν στο απαιτούμενο βάθος και με μεγαλύτερη ευκολία αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας καλύτερα το δέρμα. Επιπλέον, εξαιτίας των μικροτραυματισμών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα παράγεται υαλουρονικό οξύ φυσικά από τον οργανισμό. Η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, στο ντεκολτέ και τα χέρια.

Μεσοθεραπεία με κολλαγόνο και βιταμίνες

Το πλεονέκτημα τις μεσοθεραπείας είναι ότι αναζωογονεί το δέρμα με τη χρήση φυσικών ουσιών που υπάρχουν ήδη στον οργανισμό μας, όπως οι βιταμίνες και το κολλαγόνο. Στα Perfect-Blue εφαρμόζουμε ένα μείγμα κολλαγόνου, βιταμίνης C, βιταμίνης Β6, βιταμίνης Β2, βιταμίνης Β1 και μαγνησίου που δρά κατά των ελεύθερων ριζών, έχει αντιοξειδωτική δράση και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κοκτέιλ βιταμινών και κολλαγόνου εγχέεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μέσω των πολλαπλών μικροενέσεων θρέφοντας σε βάθος και βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται, μέσω των μικροενέσεων, η λειτουργία των βλαστοκυττάρων τα οποία συμβάλουν στην αναγέννηση των ιστών. Η μεσοθεραπεία αυτή είναι ιδανική για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Μεσοθεραπεία κολλαγόνου και νικοτιναμίδης

Ένα εξίσου δημοφιλές μείγμα μεσοθεραπείας που παρέχουμε στο Perfect-Blue συνδιάζει το κολλαγόνο, το κιτρικό οξύ και τη νικοτιναμίδη ενισχύει τις φυσικές άμυνες και τα κύτταρα του δέρματος, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα. Ειδικότερα, η νικοτιναμίδη αποτελεί βιταμίνη-κλειδί για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Προστατεύει κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος από τον κυτταρικό θάνατο, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρα έναντι των ελεύθερων ριζών. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η μεσοθεραπεία είναι γρήγορη, αποτελεσματική, χωρίς παρενέργειες και ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες. Οι ενέσεις χορηγούνται σε διαφορετικά βάθη (1-4 χιλ. μέσα στο δέρμα) ανάλογα με την επέκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται και την περιοχή. Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες ώστε να μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας ώστε οι ασθενείς να παραμείνουν χαλαροί κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μετά τη θεραπεία, μπορεί η περιοχή να παρουσιάσει ήπιο ερεθισμό που όμως εξασθενεί πολύ γρήγορα. Η θεραπεία σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και καθορίζεται αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Οι θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), αλλά και από τον Ε.Ο.Φ.. Στο Perfect-Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

 

Θεραπεία Perfect-Blue Infusion

Δόση ευεξίας εκ των έσω

Η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion, είναι μία από τις πιο πολύτιμες, ασφαλείς και ευεργετικές θεραπείες διαθέσιμες για τους πελάτες του Perfect-Blue Medispa.

Πλούσια σε βιταμίνες, η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion χορηγεί τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στο αίμα. Ως εκ τούτου, το σώμα μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις βιταμίνες γρήγορα και αποτελεσματικά με αποτέλεσμα την άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση προσώπου και σώματος και την αναζωογόνηση της γενική μας ευεξίας.

Η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion είναι ιδανική για τη διατήρηση της υγείας. Συμβάλουν στην επαναφορά του σώματος στα βέλτιστα επίπεδά και παρέχουν ταυτόχρονα ενέργεια που διαρκεί για μέρες. Η θεραπεία Perfect-Blue Infusion ενισχύει δραστικά το ανοσοποιητικό σύστημα και τα γενικά επίπεδα ενέργειας, προσφέρει στον οργανισμό βαθιά αντιγηραντική ενυδάτωση, επιταχύνει την ανάρρωση και συμβάλει στην πρόληψη θανατηφόρων ασθενειών.
Ο Δρ. Χατζηπαναγής και η συνάδελφός του, Δρ. Sarah von Isenburgh, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα, υψηλής ποιότητας ενδοφλέβια έγχυση προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο και ευρύ φάσμα θεραπειών που προσφέρονται στην κλινική τους στο Μόναχο και τώρα πια και στην Ελλάδα.

Τι είναι η ενδοφλέβια έγχυση;

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών (IV) χορηγούν απευθείας στον οργανισμό βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα για μέγιστη απορρόφηση και με σημαντικά πιο αποτελεσματικό ρυθμό σε σύγκριση με χάπια. Αυτό επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να το σώμα σας και να τρέφονται στο κυψελοειδές επίπεδο. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου, μπορούμε να παραδώσουμε με ασφάλεια μεγαλύτερες δόσεις που διαφορετικά δεν θα ήταν πλήρως κατανεμημένες και ανεκτές από το στόμα.

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο προληπτικά για τη διατήρηση της βέλτιστης ευεξίας, όσο και για τη θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων. Μερικά από τα οφέλη που παρουσιάζει η θεραπεία περιλαμβάνουν αυξημένη ενέργεια, αυξημένη διάθεση, βελτιωμένο ύπνο, μειωμένο στρες και άγχος, αυξημένη ανοσία, ενυδάτωση και αποκατάσταση μυών.

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις αποτελούνται από ένα θρεπτικό μίγμα βιταμινών που με ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι πιο αποτελεσματικές από τις κρέμες προσώπου, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες των ασθενών και αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική. Η αποτελεσματικότητα και τα οφέλη τους είναι αναμφισβήτητα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των επιπέδων βιταμινών, την ενίσχυση της απόδοσης, την ενυδάτωση του σώματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την καταπολέμηση της γήρανσης ή την αύξηση της καύσης λίπους.

Ενέργεια & Αναγέννηση

Βιταμίνη C

Η έγχυση με βιταμίνη C είναι από τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά στοιχεία βοηθώντας στην ανάκτηση ενός υγιούς, νεανικού και λαμπερού δέρματος. Οι υψηλές δόσεις βιταμίνης C σε συνδυασμό, προαιρετικά, με μια μεγάλη ποικιλία βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και γλουταθειόνης, συμβάλουν στη σύνθεση κολλαγόνου, τη διόρθωση του συνδετικού ιστού και στην επούλωση πληγών. Η ενδοφλέβια βιταμίνη C βοηθά επίσης στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το άγχος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα δρώντας ενάντια στους ιούς, τα βακτήρια και άλλους παθογόνους παράγοντες μέσω της οξυγόνωσης των ιστών και του αίματος.

Αντιγήρανση

Συνένζυμο Q10

Το συνένζυμο Q10 έχει πολλές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλει στη γενική ευεξία του οργανισμού μας. Είναι μια ουσία γνωστή για την ενέργεια και την αντιγήρανση που προσφέρει στον οργανισμό μας. Επίσης, προάγει τον μεταβολισμό του δέρματος και το σχηματισμό κολλαγόνου καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και περιορίζει την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος, αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας το δέρμα. Διαθέτει ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος ενώ βοηθά στην αποκατάσταση και βελτίωση της υφής του.

Αναζωογόνηση

Βιταμίνη B12

Η έλλειψη βιταμίνης Β12 καθίσταται ολοένα και πιο εμφανής καθώς μεγαλώνουμε εκδηλώνοντας την απουσία της με τη μορφή κόπωσης, ζάλης και άλλων συμπτωμάτων. Οφείλεται συνήθως στην έλλειψη ζωικών προϊόντων, αυγών και γαλακτοκομικών προϊόντων στη διατροφή μας. Η επάρκειά της είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας καθώς συμβάλει στη σύνθεση του DNA. Η θεραπεία με έγχυση B12 βοηθά να αντισταθμίσουμε το έλλειμμα της βιταμίνης 12 καταπολεμώντας την κούραση και αναζωογονώντας αμέσως το σώμα σας.

Αδυνάτισμα σώματος

L-Καρνιτίνη

Η L-Καρνιτίνη, εκτός του ότι είναι ένα δραστικό συστατικό για την περιποίηση του δέρματος, είναι μια ισχυρή ουσία που βοηθά στην καύση λίπους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λείανση της επιδερμίδας. Η δράση της L-Καρνιτίνης ενισχύει την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας καθώς συμβάλλει στη μετατροπή των λιπαρών οξέων σε καύσιμα τα οποία το σώμα μας χρησιμοποιεί ως ενέργεια. Συνδυάζοντας την L-Καρνιτίνη με 15-20 λεπτά καθημερινής άσκησης, επιταχύνουμε καύση λίπους, γρήγορη απώλεια βάρους και καλή φυσική κατάσταση. Μετά την καύση των λιπαρών οξέων, το υπολειπόμενο κολλαγόνο λειαίνει σταδιακά και συνεχώς το δέρμα και σφίγγει τους χαλαρούς ιστούς.

Λεύκανση δέρματος

Γλουταθειόνη

Η γλουταθειόνη συμβάλει στη λεύκανση του δέρματος αλλά και στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά δερματικά προβλήματα, όπως υπερμελάχρωση, μέλασμα, και κηλίδες. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, καθώς σχετίζεται άμεσα με την ταχύτητα που γερνάμε. Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα γλουταθειόνης μειώνονται και η ικανότητά μας να αποτοξινώνουμε τις ελεύθερες ρίζες μειώνεται. Η έγχυση με γλουταθειόνη βοηθά στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος, και στον αποχρωματισμό των πανάδων.

Πόση ώρα διαρκεί;

Οι ενδοφλέβιες θεραπείες Perfect-Blue Infusion διαρκούν περίπου 30 λεπτά ή λιγότερο. Μερικοί πελάτες προτιμούν να γίνεται η έγχυση με πιο αργό ρυθμό και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τις ανέσεις που προσφέρει το φιλικό και πολυτελές περιβάλλον μας.

Πονάει;

Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία πριν από την οποία χρησιμοποιείτε μια τοπική αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται μια λεπτή μικρή βελόνα για την έγχυση του διαλύματος.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω;

Με την ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion, οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν αυξημένα επίπεδα ενέργειας και γενικότερα ένα αίσθημα ευεξίας. Η επάρκεια βιταμινών είναι απαραίτητα για τον ρύθμιση του μεταβολισμού μας, τα επίπεδα κορτιζόλης, αλλά και τον ύπνο. Είναι ευεργετική για ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς και σε περιόδους αυξημένου άγχους. Επιπλέον, ορισμένες θεραπείες βελτιώνουν αισθητά τον τόνο και την υφή του δέρματος, προσφέροντας στους πελάτες άμεσα φρεσκάδα και ζωντάνια.

Πόσο συχνά μπορώ να εγχέω;

Εάν είστε υγιείς είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση. Η πιο συχνή δοσολογία που συνιστάται είναι μια φορά την εβδομάδα δύο φορές το μήνα.

Στο Perfect-Blue, η επιλογή των διαλυμάτων γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τον ειδικό τύπο δέρματος του κάθε ασθενούς αποκλειστικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε την απόλυτα εξατομικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία ανάπλασης δέρματος με άριστο αποτέλεσμα. Τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα.
Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας

Χημικό Peeling

Βαθιά απολέπιση, Λαμπερή Επιδερμίδα

Το Χημικό Peeling (δερμοαπόξεση μέσω χημικών παραγόντων), μία από τις παλαιότερες καλλυντικές διαδικασίες παγκοσμίως, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία κατά την οποία ένα διάλυμα οξέος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα κατεστραμμένα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Αποσκοπεί στην ανανέωση της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ενθαρρύνοντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων όπως θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ακμή, στατικές ρυτίδες και φωτογήρανση, χαλάρωση, λέπτυνση δέρματος, πανάδες, ουλές, γήρανση και μείωση των επιπτώσεων από την έκθεση στον ήλιο, όπως κηλίδες, μέλασμα, ευρυαγγείες και ελάστωση, καθώς και στην απομάκρυνση των προκαρκινικών όγκων.

Ένα ιατρικό xημικό peeling απολεπίζει βαθύτερα από τα χημικά peeling που χρησιμοποιούμε στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια ενός xημικού peeling χρησιμοποιείται διάλυμα οξέος για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος. Με την απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του νεκρού δέρματος, αποκαλύπτεται ένα νέο στρώμα δέρματος με βελτιωμένο τόνο, υφή και χρώμα.

Η εφαρμογή του χημικού peeling πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με εμπειρία στη χρήση των χημικών αυτών διαλυμάτων. Στα Perfect-Blue, η επιλογή των διαλυμάτων γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τον ειδικό τύπο δέρματος του κάθε ασθενούς αποκλειστικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε την απόλυτα εξατομικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία ανάπλασης δέρματος με άριστο αποτέλεσμα.

Ιδανικοί υποψήφιοι για xημικό peeling είναι ασθενείς που αντιλαμβάνονται τη διαδικασία και έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα. Οι ασθενείς θα πρέπει να είναι ενήμεροι για την εμφάνιση ερεθισμού μετά τη θεραπεία, καθώς και για το γεγονός ότι μετά από ένα xημικό peeling, το δέρμα είναι προσωρινά πιο ευαίσθητο στον ήλιο και οι ασθενείς πρέπει να φορούν αντηλιακό καθημερινά.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι xημικών peeling που παρέχουν διαφορετικά επίπεδα θεραπείας ανάλογα με το βάθος της διείσδυσης. Τα xημικά peeling είναι μη τοξικά και μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες ανάπλασης, σύσφιγξης και αναζωογόνησης του προσώπου.

Επιφανειακής διαβάθμισης xημικό peeling

Το επιφανειακή διαβάθμισης xημικό peeling δρα κυρίως επιδερμικά και αφαιρεί το επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Είναι το πιο συνηθισμένο χημικό peeling και έχει αρκετά καλή απολεπιστική δράση βοηθώντας στην απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος, στην ξηρότητα, στον καθαρισμό των πόρων, στη βελτίωση της υφής και του χρώματος του δέρματος, στην ακμή και στην θεραπεία των λεπτών ρυτίδων. Το επιφανειακό xημικό peeling δεν είναι κατάλληλο για τη θεραπεία βαθύτερων ρυτίδων, ρυτίδων έκφρασης ή σοβαρής βλάβης από τον ήλιο, αλλά μπορούν να βοηθήσουν με το μέλασμα και τις μικρές ουλές. Το επιφανειακής διαβάθμισης xημικό peeling μπορεί να επαναλμβάνεται περίπου μια φορά το μήνα.

Το επιφανειακό xημικό peeling είναι μια πολύ δημοφιλής θεραπεία επειδή είναι καλά ανεκτό σε σύγκριση με το βαθύ peeling. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές του σώματος όπως ο λαιμός, τα χέρια και οι ώμοι. Οι θεραπείες είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες με θαμπό και κουρασμένο δέρμα που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους.

Μεσαίας διαβάθμισης xημικό peeling

Το μεσαίας διαβάθμισης xημικό peeling είναι η σωστή επιλογή για δέρματα που παρουσιάζουν βαθύτερες ρυτίδες, επιφανειακών ατελειών σημάδια ακμής και δυσχρωμίες. Το μεσαίας διαβάθμισης xημικό peeling διεισδύει έως το άνω μέρος του χορίου και αφαιρεί ταυτόχρονα τα επιφανειακά μαζί με κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το χημικό peeling μεσαίας διαβάθμισης πρέπει να εφαρμόζεται πιο αραιά καθώς είναι πιο ισχυρό και απαιτεί περισσότερο χρόνο επούλωσης ώστε να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο και λαμπερό.

Βαθιάς διαβάθμισης xημικό peeling

Το βαθιάς διαβάθμισης χημικό peeling ενδείκνυται για δέρματα κατεστραμμένα από τον ήλιο, δέρματα με σημάδια ή ουλές ακμής, κηλίδες, πανάδες, καθώς και για την αντιμετώπιση προ-καρκινικών νεοπλασιών. Καθότι το βαθύ χημικό peeling διεισδύει στο κατώτερο στρώμα του δέρματος φθάνοντας μέχρι τη βαθύτερη στιβάδα του χορίου, το δικτυωτό χόριο, είναι απαραίτητη η τοπική αναισθησία για την αντιμετώπιση της δυσφορίας.

Τα xημικά peeling, ειδικά τα μεσαίας και βαθιάς διαβάθμισης, προϋποθέτουν την προετοιμασία του δέρματος με κρέμες ή και με ελαφρύτερα peelings για διάστημα 1-2 μηνών πριν τη θεραπεία ώστε να διεισδύσει το χημικό διάλυμα ομοιόμορφα και βαθιά και για να επιταχυνθεί η αποθεραπεία. Ο Δρ. Χατζηπαναγής θα σας συμβουλεύσει ανάλογα για το πως να πρoετοιμαστείτε κατάλληλα για τη θεραπεία σας. Επίσης, τα μεσαίας και βαθιάς διαβάθμισης peeling αντενδείκνυνται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και στην περίπτωση που ο ασθενής έχει ενεργός έρπητα, ή ανοιχτές πληγές.

Η εφαρμογή του χημικού peeling πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με εμπειρία στη χρήση των χημικών αυτών διαλυμάτων. Στα Perfect-Blue, η επιλογή των διαλυμάτων γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τον ειδικό τύπο δέρματος του κάθε ασθενούς αποκλειστικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε την απόλυτα εξατομικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία ανάπλασης δέρματος με άριστο αποτέλεσμα. Τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα.

Στα Perfect-Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

results.