Μαρτυρίες ασθενών

Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας.

Στα Perfect-Blue κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τους ασθενείς μας. Είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε σε κάθε ασθενή μια θαυμάσια εμπειρία. Σας ευχαριστούμε που συμβάλετε με τα σχόλια σας στη βελτίωση των υπηρεσιών μας και ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει δημιουργήσει μια κλινική όπου οι ασθενείς αισθάνονται άνετα από τη στιγμή που μπαίνουν στο γραφείο του. Ο γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με βοήθησε να νιώσω σίγουρος για την απόφαση μου. Η όλη μου εμπειρία υπερέβη τις προσδοκίες μου!

Ανδρέας

 

Λόγω της έκθεσής μου στο βουνό και στον ήλιο βρήκα την καλύτερη θεραπεία universkinφτιαγμένη ειδικά για το δέρμα μου. Μόνο στο Perfect-Blue!

Μαρία

 

…η καλή αισθιτική είναι ένα από τα όπλα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός πλαστικός χειρουργός που σέβεται τον εαυτό του αλλάκυρίως τους ανθρώπους που αφήνονται στα μαγικά του χέρια

Τίνα

 

Ευχαριστώ θερμά το Perfect Blue team για τη φροντίδα και την υποστήριξη που μου προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου. Ο Δρ. Χατζηπαναγής και το προσωπικό εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ ο χώρος είνα προσαρμοσμένος σε μοντέρνα πρότυπα! Θα συνιστούα σα το Perfect-Blue

Χρύσα

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την θεραπεία καθώς και τη συνολική μου εμπειρία στο Perfect-Blue. Ο Δρ. Χατζηπαναγής αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να μου εξηγήσει ποιά θα ήταν η καλύτερη διαδικασία για εμένα και πως αυτή θα με βοηθήσει. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά!

Νικολίνα

 

Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top