Εξατομικευμένα Ιατρικά Δερμοκαλλυντικά

Δέρμα που αντανακλά νεανικότητα, υγεία, αυτοπεποίθηση

Εξατομικευμένα Ιατρικά Δερμοκαλλυντικά

Εγχύστε στο σώμα σας δόσεις ζωντάνιας και ευεξίας

Η νεανική ομορφιά και εμφάνιση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Για το λόγο αυτό επιθυμούμε να διατηρήσουμε τη νεότητά μας ζωντανή, αντανακλώντας ευεξία και ελκυστικότητα. Τα εξατομικευμένα ιατρικά δερμοκαλλυντικά του Perfect-Blue ενισχύουν τη διαδικασία αναζωογόνησης της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας μια νεανική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ασθενών μας.

Observ

Ταξίδι κάτω από την επιφάνεια του δέρματος

Στο Perfect-Blue Medispa προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών περιποίησης της επιδερμίδας. Με το Observ, το πιο εξελιγμένο μηχάνημα ανάλυσης δέρματος, οι ασθενείς μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι επιλέγουν την καλύτερη θεραπεία σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες.

Η προηγμένη τεχνολογία του Οbserv, προσφέρει υψηλής ευκρίνειας ανάλυση του δέρματος. Το Οbserv επιτρέπει τη διαπίστωση βλαβών που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι καθώς και το βαθμό βλάβης. Με τη βοήθεια του Observ μπορούμε να θεραπεύουμε αλλά και να προλαμβάνουμε εγκαίρως προβλήματα όπως μελαχρωματικές κηλίδες, πανάδες, ευρυαγγείες, μελάσμα και ακμή.

Το Observ δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό να καταγράψει και αξιολογήσει λεπτομερώς όσα προβλήματα παρουσιάζονται σε όλα τα επίπεδα του δέρματος. Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία απεικόνισης, το Observ, απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται του δέρμα με εξαιρετική ευκρίνεια. Πρόκειται μια σύντομη διαδικασία κατά οποία γίνεται λήψη φωτογραφιών του προσώπου του ασθενή με τη βοήθεια χαμηλής ακτινοβολίας ακτινών UV. Οι πολλαπλές και λεπτομερείς απεικονίσεις του δέρματος στην οθόνη βοηθούν το γιατρό να αξιολογήσει και να καθορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το είδος φροντίδας που απαιτεί το δέρμα, καθώς οι ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενή διαφέρουν.

Μετά από μερικού μήνες, μπορεί να εκτιμηθεί η πρόοδος και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου θεραπείας του ασθενή βάσει συγκριτικής ανάλυσης με φωτογραφίες πριν και μετά.

myHyppp

Εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος

Εξατομικευμένη και βιοενεργή αναζωογόνηση

Καθώς μεγαλώνουμε, η ικανότητα του οργανισμού μας να δημιουργεί νέα κύτταρα μειώνεται και έτσι αρχίζει η διαδικασία γήρανσης. Μεταξύ των πολλών θεραπειών που προσφέρουμε στο Perfect-Blue Medispa για αποκατάσταση της παραγωγής κολλαγόνου, η θεραπεία myHYPPP είναι η απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης. Το myHYPPP είναι μια βραβευμένη θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην αναπλήρωση του χαμένου κολλαγόνου και της ελαστίνης αποκαθιστώντας τη νεανικότητα του δέρματος. Είναι ιδανικό για ασθενείς που δεν επιθυμούν ξένες ουσίες στο σώμα τους αλλά θέλουν να ανακτήσουν ένα υγιές, νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Προέλευση της θεραπείας myHYPPP

Το myHYPPP είναι μια νέα, καινοτόμος θεραπεία κατάλληλη για την αναζωογόνηση και την αναγέννηση του δέρματος που αναπτύχθηκε από τον Δρ. Χατζηπαναγή και άλλους επιστήμονες στο τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Πολυτεχνείου του Μονάχου.

Η αναγέννηση του δέρματος προκύπτει από τις ίδιες φυσικές διεργασίες που οδηγούν στην επούλωση τραυμάτων. Εκεί λοιπόν, στην επούλωση των τραυμάτων, εντοπίζονται και οι ρίζες της θεραπείας myHyppp. Όλες οι εξατομικευμένες και βιοενεργές θεραπείες myHyppp βασίζονται στη χρήση αυξητικών παραγόντων χωρίς κύτταρα που είναι γνωστές ως Hypoxia Preconditioned Products (HYPPP) που λαμβάνονται από το ίδιο μας αίμα.

Η ανακάλυψη που οδήγησε στην ανάπτυξη του myHyppp ήταν ότι καλλιεργώντας επιλεγμένους κυτταρικούς τύπους εκτός του περιβάλλοντος του σώματος μπορούμε να προκαλέσουμε την κατά παραγγελία παραγωγή πρωτεϊνών αγγειογενετικών παραγόντων. Αυτό δίνει λύση στο πρόβλημα της της περιορισμένης δυνατότητας του ισχαιμικού ιστού και του γηρασμένου ιστού να προκαλέσει αγγειογένεση ώστε να επουλωθεί. Με αυτό τον τρόπο γίνεται δυνατή η επανεκκίνηση της αναγεννητικής διαδικασίας και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία myHYPPP

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση αυξητικών παραγόντων χωρίς κύτταρα, γνωστά και ως Hypoxia Preconditioned Products (HYPPP), που λαμβάνονται από το αίμα μας. Για την προετοιμασία της θεραπείας, λαμβάνεται λίγο αίμα από τη φλέβα του ασθενούς. Το αίμα κατόπιν επεξεργάζεται με αποτέλεσμα την διέγερση της παραγωγής αυξητικού παράγοντα από τα κύτταρα του αίματος. Δεδομένου ότι το αίμα είναι επεξεργασμένο, το τελικό προϊόν περιέχει σημαντικά υψηλότερες ποσότητες αυξητικών παραγόντων από εκείνες που βρίσκονται κανονικά στο αίμα. Αυτό το μείγμα αυξητικών παραγόντων διαφέρει μεταξύ των ατόμων και είναι μοναδικό για τον κάθε ασθενή.

Γιατί να επιλέξω το myHYPPP;

Ενώ τα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα και fillers παρέχουν επαρκή ενυδάτωση στο δέρμα, δεν έχουν την ικανότητα να υποστηρίζουν ενεργά τις βιολογικές διαδικασίες που επιβραδύνουν διαδικασία της γήρανσης. Ο λόγος είναι ότι τα κύτταρα του δέρματος μπορούν μόνο να ερμηνεύσουν και να ανταποκριθούν στα σήματα που προέρχονται από τους παράγοντες ανάπτυξης. Η αναγέννηση απαιτεί μια ειδική σύνθεση αυξητικών παραγόντων που είναι μοναδική για κάθε άτομο.

Η αγωγή με εξατομικευμένα δερμοκαλλυντκά myHYPPP ενδυκνείεται μετά από διάφορες θεραπείες προσώπου, όπως το υγρό λίφτινγκ HYPPP-Lift (Χιπ-Λιφτ/Χιπ-Λίφτινγκ) laser, και χημικά peelings, για βαθιά ενίσχυση της επιδερμίδας και διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Η ομάδα επιστημόνων του myHYPPP απέδειξε ότι όχι μόνο είναι διαφορετική η ανταπόκριση των αυξητικών παραγόντων μεταξύ ατόμων, αλλά διαφέρει σημαντικά και ο βαθμός με τον οποίο επηρεάζονται από τέτοιους αυξητικούς παράγοντες οι κυτταρικές διεργασίες. Αντί για μια εννιαία προς όλους προσέγγιση, η ομάδα των επιστημόνων του myHYPPP πιστεύει ότι οι ασθενείς χαίρουν εξατομικευμένης και βιοενεργής φροντίδας. Τη φροντίδα που η φύση προορίζει για τον καθένα μας.

Προϊόντα

Universkin

Η καλλυντική αγωγή γίνεται εξατομικευμένη όσο ποτέ

Η εταιρία Universkin καινοτομεί και πρωτοπορεί στον χώρο της φροντίδας του δέρματος δημιουργώντας αλλάζοντας ριζικά το πως αντιμετωπίζουμε την καλλυντική αγωγή. Φτιαγμένα για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερματικές καταστάσεις, τα γαλλικά προϊόντα Universkin αποτελούν τα πλέον εξελιγμένα δερμοκαλλυντικά στον κόσμο.

Τα Univeskin δημιουργούνται την ώρα της επίσκεψή σας στο Perfect-Blue Medispa αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του δικού σας δερματικού προβλήματος. Η Universkin, δίνει τη δυνατότητα στο Δρ. Χατζηπαναγή, εφόσον πρώτα αξιολογήσει κλινικά τον ασθενή, να δημιουργήσει στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Έτσι, ο κάθε ασθενής λαμβάνει τον δικό του προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές του δερματικές ανάγκες.

Η ασφάλεια των ίδιων των ασθενών κατέχει πρώτη θέση για τη Universkin αλλά και για το Perfect-Blue. Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι συνδυασμοί της Universkin είναι πλήρως πιστοποιημένοι και έχουν ελεγχθεί σχολαστικά για την ασφάλεια τους. Τα ιατρικά δερμοκαλλυντικά της Universkin παράγονται υπό τις αυστηρότερες προδιαγραφές και δεν εμπεριέχουν κανένα κίνδυνο για την υγεία σας. δεν περιέχουν συντηρητικά και έντονα αρώματα

Τα ιατρικά δερμοκαλλυντικά της Universkin διαφοροποιούνται πλήρως, γιατί είναι τα μοναδικά στην αγορά που αναγνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά και μεμονωμένα. Με το Universkin έχουμε πλέον στα χέρια μας ένα ευφυές, πιστοποιημένο και υψηλής καλλυντικής αξίας προϊόν με θεαματικά κλινικά αποτελέσματα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πρώτο βήμα

Κατά την επίσκεψή σας στο Perfect-Blue, θα συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της Universkin ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Δρ. Χατζηπαναγή να ενημερωθεί, για παράδειγμα, για τον τρόπο με τον οποίο περιποιήστε το δέρμα σας ή τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Δεύτερο βήμα

Το Δρ. Χατζηπαναγής θα συζητήσει μαζί σας τους στόχους σας και τους προβληματισμούς σας, θα μελετήσει το ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια θα εξετάσει το δέρμα σας για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ακριβώς και τι βλάβες έχει υποστεί. Η επιλογή της θεραπείας θα γίνει βάση της γνωμάτευσης που θα προκύψει από αυτά τα στοιχεία.

Τρίτο βήμα

Στη συνέχεια, ο Δρ. Χατζηπαναγής θα προχωρήσει στην επιλογή των συστατικών που η επιδερμίδα σας χρειάζεται σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε. Χάρη στην καινοτομία της Universkin, δίνεται πλέον η δυνατότητα στο γιατρό να επιλέξει ανάμεσα σε 19 διαφορετικά πολύ προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά δίνοντας συνολικά 1159 συνδυαστικές λύσεις. Η εξατομικευμένη καλλυντική σας αγωγή αναμιγνύεται υπό την επίβλεψη του Δρ. Χατζηπαναγή εν τη παρουσία σας σε λίγα δευτερόλεπτα.