Κρυολιπόλυση και Λιπομασάζ

Ερωτευθείτε τις καμπύλες σας!

3D Κρυολιπόλυση 360 CLATUU

Εξαλείψτε το τοπικό πάχος αποτελεσματικά και με ασφάλεια!

Υψηλή τεχνολογία σχεδιασμένη για δράση κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για μια ορατά πιο αδύνατη και περιποιημένη σιλουέτα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η 3D ΨΥΞΗ ΛΙΠΟΥΣ

Πρόκειται για μια μη-επεμβατική και μόνιμη μείωση των επίμονων αποθεμάτων λίπους μέσω της παρατεταμένης έκθεσής τους σε έντονη ελεγχόμενη ψύξη (ιδανικά -9 °C) που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων. Η απόπτωση είναι μια φυσιολογική διεργασία της προγραμματισμένης βιολογίκης καταστροφής του κυττάρου χωρίς όμως να απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες στην γύρω περιοχή.

Η σφαιρική 3D κρυολιπόλυση 360 είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος κρυολιπόλυσης που επιτρέπει τη σφαιρική (360 μοίρες) ψήξη του λίπους. Η σφαιρική 3D κρυολιπόλυση 360 έχει το πλεονέκτημα να κρατάει σταθερή τη χαμηλή θερμοκρασία, σε αντίθεση με τις κοινές μεθόδους κρυολιπόλυσης, οι οποίες παγώνουν το λίπος μεταξύ δύο παράλληλων επιφανειών (2D κρυολιπόλυση), το οποίο οδηγεί σε σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα, και μόνο σε μια συνεδρία.

Η θεραπεία διεξάγεται ξεκινώντας από την εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας. Στη συνέχεια το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται το δέρμα και ο περιβάλλοντας ιστός. Τέλος, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας. Το λίπος μειώνεται σε διάρκεια 60-90 ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα ανά περιοχή (π.χ. κοιλιά) ή σετ περιοχών (π.χ. 2 μηροί). Ο/Η ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πόσες φορές και πόσο συχνά μπορεί κάποιος/α να κάνει τη θεραπεία;

Λόγω της δυνατότητάς της να ψύχει το λίπος σφαιρικά, η θεραπεία 3D κρυολιπόλυσης CLATUU απαιτεί μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί μια δεύτερη επαναληπτική θεραπεία για επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Επειδή η 3D ψύξη του λίπους οδηγεί στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων, τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό, τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης 360 είναι μόνιμα. Σε περίπτωση που ο ασθενής πάρει βάρος, η αύξηση παρατηρείται στο μέγεθος των εναπομείναντων λιποκυττάρων, χωρίς όμως να υπάρχει μια περαιτέρω αύξηση στον αριθμό τους.

Ποια είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Με την έναρξη της θεραπείας ο/η ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου. Καθώς, όμως, η θεραπεία συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης που εξασκείται. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

Υπάρχουν αντενδείξεις στην εν λόγω θεραπεία;

Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος, πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν τη θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία;

Το κόστος της θεραπείας  εξαρτάται από τον αριθμό περιοχών. Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό για μια εκτίμηση κόστους, την οποία θα σας δώσει αφού σας έχει εξετάσει κλινικά. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές τιμές:

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ MIA ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

SLIM-TIGHT™

Το πιο προηγμένο πρόγραμμα εξάλειψης τοπικού πάχους & σύσφιξης

Σχεδιασμένο ειδικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων, όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δερματος, το SLIM-TIGHT™ έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζουμε το τοπικό πάχος και τη σωματική χαλάρωση. Αντί να σας προσφέρει ένα απλό πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ συνδυάζει έξυπνα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες – Κρυολιπόλυση, Υπερήχους & Ραδιοσυχνότητες, Λιπομασάζ – σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, με στόχο ένα τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το SLIM-TIGHT™ συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, μέσα σε δυο εβδομάδες, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη του δέρματος:

1η Συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση 360
Μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους.

2η & 3η Συνεδρία: Συνδυασμός Υπερήχων και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime
Διάχυτη λιπόλυση για μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

4η Συνεδρία: Λιπομασάζ LPG
Διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών.

 

Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;

Ενώ το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ βασίζεται σε τρεις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους και στη σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας, και στο LPG λιπομασάζ, διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από τις τέσσερις αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οίδηματος των ιστών. Το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Σε ποια χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται οι θεραπείες και πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες. Η πρώτη και η δεύτερη συνεδρία διεξάγονται στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η τρίτη και η τέταρτη συνεδρία διεξάγονται στη δεύτερη εβδομάδα.

Πότε να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται στον 1 μήνα μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Κάθε κύκλος θεραπείας του προγράμματος στοχεύει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί μηροί, η κεντρική και η πλευρική κοιλιά, και οι βραχίονες. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν επιλεκτικά διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα;

Το κόστος του προγράμματος εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών θεραπείας. Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό για μια εκτίμηση κόστους, την οποία θα σας δώσει αφού σας έχει εξετάσει κλινικά. Είναι πάντα σημαντικό να θυμάστε ότι το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι μικρότερο από το πρόσθετο κόστος των συγκεκριμένων θεραπειών, εάν αυτές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές τιμές:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ MIA ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

LPG Endermologie

Ανανέωση & Ομορφιά χωρίς νυστέρι

Πρόκειται για μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης λίπους στα λιποκύτταρα, και της κατακράτησης υγρών στο σώμα ενώ πολλοί είναι οι παράγοντες που δρουν επιβαρυντικά, όπως κληρονομικότητα, ορμονικοί παράγοντες, διατροφικές συνήθειες, διαταραχές του μεταβολισμού της μικροκυκλοφορίας και παχυσαρκία.
Tο LPG δρα αποτελεσματικά στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, στην αύξηση του μυϊκού τόνου, στην ομαλοποίηση της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση της χαλάρωσης και της σύσφιξης του δέρματος.

Οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι κύλινδροι της κεφαλής διεγείρουν απαλά το δέρμα, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων και να ενεργοποιηθούν οι ινοβλάστες, που είναι τα υπεύθυνα κύτταρα για τη νεανικότητα του δέρματος.

Οι κύλινδροι ταυτόχρονα συμπιέζουν και αναρροφούν το δέρμα διεγείροντας τη λεμφική κυκλοφορία, βοηθούν στην εναρμόνιση του συνδετικού ιστού ενώ αποβάλλουν τα μεταβολικά υπολείμματα, τα περιττά υγρά και τις τοξίνες από τα σημεία του σώματος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.
Με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα οδηγούνται στη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης έχοντας ως αποτέλεσμα ένα τονωμένο και σφριγηλό δέρμα.
Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά και πραγματοποιείται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας αριθμός 10-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.