Ανόρθωση Μετώπου & Φρυδιών

Ανανεωμένο & αψεγάδιαστο πρόσωπο

Ανόρθωση Μετώπου & Φρυδιών

Ξεκούραστη και Χαλαρή Όψη

Πρόκειται για μια σχετικά απλή χειρουργική διαδικασία που αντιμετωπίζει τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες στο μέτωπο που συχνά μας κάνουν να φαινόμαστε θυμωμένοι, νυσταγμένοι, λυπημένοι, κουρασμένοι ή γηραιότεροι. Με την απάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών συνοφρύωσης, και τη σύσφιξη του δέρματος, αποκτούμε μια πιο ξεκούραστη, χαλαρή και νεανική εμφάνιση.

Η διαδικασία απευθύνεται σε αισθητικά προβλήματα από τα μάτια μέχρι τη γραμμή των μαλλιών. Η ανόρθωση των φρυδιών βοηθά στη μείωση των πτυχών που εμφανίζονται οριζόντια στη μέση του μετώπου λόγω των εκφράσεων του προσώπου και της γήρανσης, αλλά και εκείνων που εμφανίζονται ψηλά στη γέφυρα της μύτης. Βελτιώνει τις γραμμές συνοφρύωσης (οι κάθετες πτυχές μεταξύ των φρυδιών) και αυξάνει τα πεσμένα φρύδια, καθώς και το καπάκι των άνω βλεφάρων.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ
Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές για την ανόρθωση φρυδιών και μετώπου, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής με μικρές τομές, ενδοσκοπική ανόρθωση φρυδιών και μετώπου (endoscopic brow lift),η οποία έχει ως πλεονέκτημα τη δημιουργία ανεπαίσθητων ουλών. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει τον ασθενή “αισθητικά ξύπνιο”, καθώς επανατοποθετεί τα φρύδια και το μέτωπο στην φυσική τους θέση.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όλες οι επεμβάσεις ανόρθωσης μετώπου και φρυδιών είναι προϊόντα προσεκτικής και εκτεταμένης μελέτης. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης συνεδρίας, ο Δρ. Χατζηπαναγής θα εκτιμήσει την καταλληλότητά σας για μια τέτοια διαδικασία, καθώς η ασφάλεια σας και η επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαβούλευσης και αξιολόγησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής ετοιμάζει ένα λεπτομερές και προσαρμοσμένο χειρουργικό ή/και μη-επεμβατικό πρόγραμμα βασισμένο στους στόχους, τις ανάγκες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη καθώς ο Δρ. Χατζηπαναγής είναι απόλυτα πιστός στις εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.