Αιδοιοπλαστική

Τελειοποιήστε την αισθητική της ευαίσθητης περιοχής σας

Αιδοιοπλαστική

Αλλάξτε την καθημερινότητα
& την ψυχολογία σας

Η αιδοιοπλαστική είναι μια αναζωογονητική αισθητική χειρουργική επέμβαση που αποβλέπει στην αναμόρφωση ή διόρθωση των μικρών ή μεγάλων χειλιών στην εξωτερική όψη του αιδοίου και τη σύσφιξη του κόλπου ειδικά μετά την εγκυμοσύνη. Η αιδιοπλαστική συχνά γίνεται για αισθητικούς λόγους ή για τη θεραπεία σωματικής δυσφορίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική επαφή.

Ο γιατρός με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή εξασφαλίσει τη διαφύλαξη των νεύρων στην περιοχή ώστε να αποφευχθούν μεταβολές στην αίσθηση, καθώς απομακρύνει τον περίσσιος ιστό και ανασχηματίζει την περιοχή για να αποδώσει ένα πιο αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο όγκος των χειλέων μπορεί να αυξηθεί με τη χρήση μοσχευμάτων λίπους.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.