Ανόρθωση μηρών

Όμορφα πόδια, ελκυστικοί μηροί

Ανόρθωση μηρών

HD-Λιπογλυπτική SLIM-TIGHT®

Οι μηροί είναι μια περιοχή του σώματος που φαίνεται να αντιστέκονται στη διατροφή και την άσκηση, ενώ το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο καθώς μεγαλώνουμε ή μετά από σοβαρή απώλεια βάρους.Η εκτεταμένη εμπειρία του Δρ. Χατζηπαναγή στη Λιπογλυπτική Υψηλής Ευκρίνειας (HD Liposculpture) τον οδήγησαν να συνδυάσει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σμίλευσης σώματος, όπως VASER®, BODYTITE® και RENUVION®, σε ένα μοναδικό πρωτόκολλο, τη μέθοδο λιπογλυπτικής SLIM-TIGHT. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να επιτύχει απαράμιλλα αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΡ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, MD PD PhD

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Λευκός Σταυρός

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε πολλές περιπτώσεις που έχει αποδειχθεί ότι αυτή η περιοχή δεν ανταποκρίνεται στη διατροφή και την άσκηση, η ανόρθωση των μηρών μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του επίμονου λίπους, στην περίσσεια του δέρματος και στην χαλάρωση, στην κυτταρίτιδα, στην απώλεια της τόνωσης του δέρματος και στην ελαστικότητα. Συνδυάζοντας τη λιποαναρρόφηση για την απομάκρυνση λίπους και την ανόρθωση του δέρματος, όπου η ελαστικότητα είμαι μειωμένη, ο Δρ. Χατζηπαναγής μπορεί να αναμορφώσει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό μηρό, χαρίζοντας στον ασθενή ένα πιο νεανικό και λείο περίγραμμα σώματος. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στην ανόρθωση μηρών, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

H TEXNIKH

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει μια ειδική τεχνική ανόρθωσης μηρών με 2 βήματα (2-step approach), όπου πρώτα αφαιρείται σφαιρικά η περίσσεια λίπους από τους μηρούς, και μόνο μετά αφαιρείται η περίσσεια δέρματος. Η τεχνική αυτή εγγυάται ασφάλεια και όμορφα αποτελέσματα αφού αποφεύγεται η υπερβολική ή και η μη-ικανοποιητική αφαίρεση του δερματικού ιστού. Η ανόρθωση μηρών μπορεί να συνδιαστεί με τη στοχευμένη 3D λιπογλυπτική, η οποία γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα.

Οι τεχνολογίες VASER Lipo και Cold Lipoemulsion ProMelter χρησιμοποιούν μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη  κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφουνται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική μηρών και γλουτών, με μείωση της κυταρρίτιδας, χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Οι τεχνολογίες VASER Lipo και Cold Lipoemulsion ProMelter είναι οι μόνες ικανές τεχνικές λιποαναρρόφησης που αλλάζουν συνεχώς τη συχνότητα του κυμάτων υπερήχων ανάλογα με τη συνοχή του επεξεργασμένου ιστού. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό επιτρέπει τη λιποδιάλυση χωρίς να θερμαίνει το λίπος, αποφεύγοντας τον κίνδυνο εσωτερικού εγκάυματος και τη διατήρηση της ανατομικών δομών.

– Δε βλάπτει το δερματικό ιστό

– Μειώνει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση δέρματος

– Ο τραυματισμός του ιστού και ο σχηματισμός μώλωπων ελαχιστοποιείται και συχνά δεν υπάρχει

– Δεν απαιτούνται τομές μεγαλύτερες από 2 mm

– Η επέμβαση μπορεί να γίνει υπό τοπική νάρκωση ή μέθη

– Η ανάρρωση μετά τη θεραπεία είναι πολύ γρήγορη

– Ο λιπώδης ιστός που αφαιρείται είναι ζωτικός και πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, οπότε είναι ιδανικός για λιπομεταφορά και για αύξηση του όγκου μαλακού ιστού προσώπου, γλουτών, στήθους

ΣΜΙΛΕΥΣΗ ΜΕ BODYTITE & RENUVION J-PLASMA

Το BodyTite και το Renuvion είναι ημι-επεμβατικές διαδικασίες σύσφίξης του δέρματος, οι οποίες δημιουργούν νεανικά, λεία και λαμπερά αποτελέσματα. Το BodyTite και το Renuvion μπορούν επίσης να συνδυαστούν τέλεια με τη λιποαναρρόφηση, ως μέρος του πρωτοκόλλου λιπογλυπτικής SLIM-TIGHT, για συστολή του δέρματος μετά την αφαίρεση λίπους. Καθώς αφαιρούμε λίπος από τους μηρούς, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει. Ο Δρ.Χατζηπαναγής εφαρμόζει τη μέθοδο BodyTite και Renuvion, οι οποίες χρησιμοποιούν ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων (RF) και J-Plasma Ηλίου για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος, ενώ παράλληλα αναδιαμορφώνουν τις ανεπιθύμητες εναποθέσεις λίπους και μειώνουν την εμφάνιση της χαλάρωσης με στοχευμένο τρόπο.

Οφέλη των θεραπειών BODYTITE & RENUVION:
-Ανύψωση και σύσφιξη της χαλάρωσης του δέρματος
-Μείωση του επίμονου λίπους στους μηρούς
-Μείωση της εμφάνισης χαλάρωσης του δέρματος, των ραγάδων και των βαθουλωμάτων-ανομοιομορφιών
-Βελτίωση του μυϊκού σχηματισμού

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανόρθωσης μηρών, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και ο διάσημος Γάλλος πλαστικός χειρουργός Jean-Francois Pascal. Μάθετε περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ