Αυξητική γλουτών (Brazilian butt lift)

Ανορθωμένοι Γλουτοί, Το Όνειρο κάθε γυναίκας

Αυξητική γλουτών (Brazilian butt lift)

Σφιχτοί & Στρογγυλεμένοι Γλουτοί

Η αυξητική γλουτών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις, μια στοχευμένη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στους γλουτούς με σκοπό τη σύσφιξη και ανόρθωση τελειοποιώντας με αυτό τον τρόπο το σχήμα τους.

Η αυξητική γλουτών μπορεί να ενισχύσει τις φυσικές καμπύλες για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα των γλουτών τους, αλλά και να προσθέσει όγκο σε μικρούς ή επίπεδους γλουτούς ανορθώνοντάς τους με τη μέθοδο της λιποέγχισης, της μεταφοράς, δηλαδή, λίπους στο γλουτό από άλλα μέρη του σώματος από όπου περισσεύει, όπως η κοιλιά, η μέση, η πλάτη, και οι μηροί. Πριν επανεμφυτευθεί το λίπος σε στοχευμένες περιοχές των γλουτών επεξεργάζεται. Καθώς ανήκει στον ίδιο ασθενή, ελαχιστοποιείται το ρίσκο μόλυνσης, αλλεργικής αντίδρασης και απόρριψης.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Η αυξητική γλουτών μπορεί να επιτευχθεί μέσω της χρήσης ενθεμάτων, καθώς επίσης και με λιπομεταφορά. Η τεχνική μεταφοράς λίπους από άλλα μέρη του σώματος όπου το λίπος πλεονάζει (Brazilian Butt Lift) αποτελεί και την ιδιαίτερη προτίμηση του Δρ. Χατζηπαναγή αφού επιτυγχάνει φυσικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας μέσω της χρήσης αυτόλογου ιστού (λίπους) σε αντίθεση με την αυξητική γλουτών μέσω ενθεμάτων, τα οποία συνοδεύονται συχνά από επιπλοκές όπως μόλυνση και ρήξη. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους λήψης και προετοιμασίας του λίπους (Coleman technique), καθώς επίσης και μεταμόσχευσής του στους γλουτούς με τη χρήση ειδικών ατραυματικών κάνουλων. Μέσω της στοχευμένης αφαίρεσης μεμονωμένων αποθηκών πάχους, ο Δρ. Χατζηπαναγής δημιουργεί μια ομοιόμορφη, κομψή και πιο αδύνατη σιλουέτα. Η Στοχευμένη ΗD Λιπογλυπτική (High-Definition Liposculpture) γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να  διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα.  Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter (Κρύο-Λιπογαλακτοματοποίηση) χρησιμοποιεί μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη  κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφουνται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική μηρών και γλουτών, με μείωση της κυτταρίτιδας, υπό τοπική νάρκωση χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Η

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.