Αυξητική γλουτών

Ανορθωμένοι Γλουτοί, Το Όνειρο κάθε γυναίκας

Brazilian Butt Lift (BBL)

Σφιχτοί & Στρογγυλεμένοι Γλουτοί

Η αυξητική γλουτών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις, μια στοχευμένη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στους γλουτούς με σκοπό τη σύσφιξη και ανόρθωση τελειοποιώντας με αυτό τον τρόπο το σχήμα τους.

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η αυξητική γλουτών μπορεί να ενισχύσει τις φυσικές καμπύλες για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα των γλουτών τους, αλλά και να προσθέσει όγκο σε μικρούς ή επίπεδους γλουτούς ανορθώνοντάς τους με τη μέθοδο της λιποέγχισης, της μεταφοράς, δηλαδή, λίπους στο γλουτό από άλλα μέρη του σώματος από όπου περισσεύει, όπως η κοιλιά, η μέση, η πλάτη, και οι μηροί. Πριν επανεμφυτευθεί το λίπος σε στοχευμένες περιοχές των γλουτών επεξεργάζεται. Καθώς ανήκει στον ίδιο ασθενή, ελαχιστοποιείται το ρίσκο μόλυνσης, αλλεργικής αντίδρασης και απόρριψης. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στην ωτοπλαστική, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Η αυξητική γλουτών μπορεί να επιτευχθεί μέσω της χρήσης ενθεμάτων, καθώς επίσης και με λιπομεταφορά. Η τεχνική μεταφοράς λίπους από άλλα μέρη του σώματος όπου το λίπος πλεονάζει (Brazilian Butt Lift) αποτελεί και την ιδιαίτερη προτίμηση του Δρ. Χατζηπαναγή αφού επιτυγχάνει φυσικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας μέσω της χρήσης αυτόλογου ιστού (λίπους) σε αντίθεση με την αυξητική γλουτών μέσω ενθεμάτων, τα οποία συνοδεύονται συχνά από επιπλοκές όπως μόλυνση και ρήξη. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους λήψης και προετοιμασίας του λίπους (Coleman technique), καθώς επίσης και μεταμόσχευσής του στους γλουτούς με τη χρήση ειδικών ατραυματικών κάνουλων. Μέσω της στοχευμένης αφαίρεσης μεμονωμένων αποθηκών πάχους, ο Δρ. Χατζηπαναγής δημιουργεί μια ομοιόμορφη και πιο αδύνατη σιλουέτα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σχηματισμό μιας κομψής μέσης και στη δημιουργία καλλίγραμμων καμπυλών στους εξωτερικούς μηρούς και γλουτούς. Η Στοχευμένη ΗD Λιπογλυπτική (High-Definition Liposculpture) γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να  διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα.  Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter (Κρύο-Λιπογαλακτοματοποίηση) χρησιμοποιεί μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη  κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφουνται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική μηρών και γλουτών, με μείωση της κυτταρίτιδας, υπό τοπική νάρκωση χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαδικασία του BBL, ο ακριβής γεωμετρικός σχεδιασμός των συγκεκριμένων περιοχών (ράχη, εξωτερικοί και εσωτερικοί μηροί, και γλουτοί) είναι απαραίτητος, αφού η επιτυχία της επέμβασης έγκειται στην εξισορρόπηση του όγκου των προαναφερόμενων περιοχών μέσω της λιπομεταφοράς. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της αυξητικής γλουτών και λιπογλυπτικής, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και η κορυφαία πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας, Dr. Constance Neuhann-Lorenz και ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος πλαστικός χειρουργός Jean-Francois Pascal. Μάθετε περισσότερα. 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ