Αυξητική γλουτών (Brazilian butt lift)

Ανορθωμένοι Γλουτοί, Το Όνειρο κάθε γυναίκας

Αυξητική γλουτών (Brazilian butt lift)

Σφιχτοί & Στρογγυλεμένοι Γλουτοί

Η αυξητική γλουτών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις, μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στους γλουτούς με σκοπό τη σύσφιξη και ανόρθωση τελειοποιώντας με αυτό τον τρόπο το σχήμα τους.

Η αυξητική γλουτών μπορεί να ενισχύσει τις φυσικές καμπύλες για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα των γλουτών τους, αλλά και να προσθέσει όγκο σε μικρούς ή επίπεδους γλουτούς ανορθώνοντάς τους με τη μέθοδο της λιποέγχισης, της μεταφοράς, δηλαδή, λίπους στο γλουτό από άλλα μέρη του σώματος από όπου περισσεύει, όπως η κοιλιά, η μέση, η πλάτη, και οι μηροί. Πριν επανεμφυτευθεί το λίπος σε στοχευμένες περιοχές των γλουτών επεξεργάζεται. Καθώς ανήκει στον ίδιο ασθενή, ελαχιστοποιείται το ρίσκο μόλυνσης, αλλεργικής αντίδρασης και απόρριψης.


Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.