Βραχιονοπλαστική

Σφριγηλά, νεανικά μπράτσα

Ανόρθωση μπράτσων

Ανασηκωμένοι, τονωμένοι, ομοιόμορφοι βραχίονες

Η ανόρθωση του βραχίονα είναι μια αισθητική χειρουργική διαδικασία που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του μεσαίου και κατώτερου τμήματος των άνω βραχιόνων.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΡ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, MD PD PhD

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Λευκός Σταυρός

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα μπράτσα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή του σώματος, καθώς ούτε η άσκηση αλλά ούτε και η δίαιτα δεν παρέχουν βελτίωση. Με την απομάκρυνση του πλεονάζοντος λίπους και της χαλάρωσης του δέρματος από τις μασχάλες, η βραγχιοπλαστική μπορεί να αναδιαμορφώσει τα χέρια κάνοντας τα να φαίνονται πιο αδύνατα, σφιχτά και τονωμένα. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στην ωτοπλαστική, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει μια ειδική τεχνική βραχιονοπλαστικής με 2 βήματα (2-step approach), όπου πρώτα αφαιρείται σφαιρικά η περίσσεια λίπους από τον βραχίονα, και μόνο μετά αφαιρείται η περίσσεια δέρματος. Η τεχνική αυτή εγγυάται ασφάλεια και όμορφα αποτελέσματα αφού αποφεύγεται η υπερβολική ή και η μη-ικανοποιητική αφαίρεση του δερματικού ιστού. Περαιτέρω, μέσω της στοχευμένης αφαίρεσης μεμονωμένων αποθηκών πάχους, ο Δρ. Χατζηπαναγής δημιουργεί ομοιόμορφα και κομψά μπράτσα. Η Στοχευμένη ΗD Λιπογλυπτική (High-Definition Liposculpture) γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα. Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter (Κρύο-Λιπογαλακτοματοποίηση) χρησιμοποιεί μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφονται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική των βραχιόνων με μείωση της κυταρρίτιδας, υπό τοπική νάρκωση χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter είναι η μόνη ικανή τεχνική λιποαναρρόφησης που αλλάζει συνεχώς τη συχνότητα του κυμάτων υπερήχων ανάλογα με τη συνοχή του επεξεργασμένου ιστού. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό επιτρέπει τη λιποδιάλυση χωρίς να θερμαίνει το λίπος, αποφεύγοντας τον κίνδυνο εσωτερικού εγκάυματος και τη διατήρηση της ανατομικών δομών.

– Δε βλάπτει το δερματικό ιστό

– Μειώνει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση δέρματος

– Ο τραυματισμός του ιστού και ο σχηματισμός μώλωπων ελαχιστοποιείται και συχνά δεν υπάρχει

– Δεν απαιτούνται τομές μεγαλύτερες από 2 mm

– Η επέμβαση  μπορεί να γίνει υπό τοπική νάρκωση ή μέθη

– Η ανάρρωση μετά τη θεραπεία είναι πολύ γρήγορη

– Ο λιπώδης ιστός που αφαιρείται είναι ζωτικός και πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, οπότε είναι ιδανικός για λιπομεταφορά και για αύξηση του όγκου μαλακού ιστού προσώπου, γλουτών, στήθους

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της βραχιονοπλαστικής, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και ο διάσημος Γάλλος πλαστικός χειρουργός Jean-Francois Pascal. Μάθετε περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ