Βραχιονοπλαστική

Σφριγηλά, νεανικά μπράτσα

Ανόρθωση μπράτσων (Βραγχιοσκόπιση)

Ανασηκωμένοι, τονωμένοι, ομοιόμορφοι βραχίονες

Η βραγχιοσκόπηση ή η ανόρθωση του βραχίονα είναι μια αισθητική χειρουργική διαδικασία που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του μεσαίου και κατώτερου τμήματος των άνω βραχιόνων.

Τα μπράτσα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή του σώματος, καθώς ούτε η άσκηση αλλά ούτε και η δίαιτα δεν παρέχουν βελτίωση. Με την απομάκρυνση του πλεονάζοντος λίπους και της χαλάρωσης του δέρματος από τις μασχάλες, η βραγχιοπλαστική μπορεί να αναδιαμορφώσει τα χέρια κάνοντας τα να φαίνονται πιο αδύνατα, σφιχτά και τονωμένα.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.