Γυναικομαστία

Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που κρύβεται μέσα σας

Γυναικομαστία

Ανακτήστε την αρρενωπότητά σας

Η γυναικομαστία είναι μια πάθηση που επηρεάζει το αντρικό στήθος κι επηρεάζει το μέγεθός του. Είναι αποτέλεσμα ορμονικών διακυμάνσεων, αύξησης του σωματικού βάρους, φαρμακευτικών αγωγών και θεμάτων υγείας, κληρονομικότητας ή και άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Παρόλο που συνήθως δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας για την υγεία, η γυναικομαστία μπορεί να προκαλέσει σωματική ή ακόμα και ψυχολογική δυσφορία. Πλέον, η αντιμετώπιση αυτής της πάθησης είναι απλή και πολύ αποτελεσματική, ενώ με τις πιο σύγχρονες τεχνικές είναι δυνατή η επίτευξη εντυπωσιακών και μόνιμων αποτελεσμάτων. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στην ωτοπλαστική, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.


H TEXNIKH

Η πάθηση αυτή αντιμετωπίζεται με χειρουργική αφαίρεση του υπερβολικού μαστικού ιστού επαναφέροντας το στήθος στο κανονικό του σχήμα και διορθώνοντας τις παραμορφώσεις αυτού και των θηλών. Η απομάκρυνση του μαστικού αδένα και της περρίσειας λίπους μπορεί να γίνει με χειρουργική εκτομή μέσω μιας πολύ μικρής τομής (1cm) γύρω από τη θηλή ή και με λιποαναρρόφηση για ολοκληρωτικό σχηματισμό του θωρακικού μυώς.

Η εφαρμογή της στοχευμένης ΗD Λιπογλυπτικής (High-Definition Liposculpture) γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να  διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα.  Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter (Κρύο-Λιπογαλακτοματοποίηση) χρησιμοποιεί μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη  κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφουνται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική του στήθους, με μείωση της χαλάρωσης, υπό τοπική νάρκωση χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί ανελλιπώς 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένει μετά τη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης, ο γιατρός περιγράφει ενδελεχώς τη διαδικασία έτσι ώστε να γίνει κατανοητή και απαντά σε όλες τις απορίες των ασθενών του σχετικά με αυτή. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της πλαστικής στήθους, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους ο παγκοσμίου φήμης μικροχειρουργός μαστού καθηγητής Milomir Ninkovic και η κορυφαία αισθητικός πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας Dr. Constance Neuhann-Lorenz. Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει, επίσης, κερδίσει πολύτιμη εμπειρία στην αισθητική πλαστική στήθους κατά της διάρκεια της εργασίας του ως Fellow (συνεργάτης) στο Akademikliniken της Σουηδίας, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα μαστού της Ευρώπης. Μάθετε περισσότερα.