Γυναικομαστία

Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που κρύβεται μέσα σας

Γυναικομαστία

Ανακτήστε την αρρενωπότητά σας

Η γυναικομαστία είναι μια πάθηση που επηρεάζει το αντρικό στήθος κι επηρεάζει το μέγεθός του. Είναι αποτέλεσμα ορμονικών διακυμάνσεων, αύξησης του σωματικού βάρους, φαρμακευτικών αγωγών και θεμάτων υγείας, κληρονομικότητας ή και άλλων.

Παρόλο που δεν αποτελεί λόγο σοβαρής ανησυχίας για την υγεία μπορεί να προκαλέσει σωματική ή ακόμα και συναισθηματική, διανοητική και ψυχολογική δυσφορία.
Η πάθηση αυτή αντιμετωπίζεται με χειρουργική αφαίρεση του υπερβολικού μαστικού ιστού επαναφέροντάς το στήθος στο κανονικό του σχήμα και διορθώνοντας τις παραμορφώσεις αυτού και των θηλών. Η απομάκρυνση του λίπους μπορεί να γίνει με χειρουργική αφαίρεση ή και λιποαναρρόφηση.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.