Διορθωτική αυξητικής στήθους

Αρμονικό Αποτέλεσμα, Αποκατάσταση Φυσιολογικής Λειτουργίας

Διορθωτική αυξητικής στήθους

Απαλλαχθείτε από αισθητικές δυσαρμονίες του μαστού

Η διορθωτική (δευτερογενής) στήθους είναι μια επανεπέμβαση που απευθύνεται σε θέματα που προκύπτουν από προηγούμενες επεμβάσεις. Μετά από χειρουργείο αυξητικής μαστού είναι πιθανό οι ασθενείς να χρειαστούν διορθώσεις για περαιτέρω βελτίωση του στήθους τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να αποφασιστεί μια διορθωτική αυξητικής στήθους όπως μη ικανοποιητικά αποτελέσματα από προηγούμενη επέμβαση, ασυμμετρία και ουλές.
Η διορθωτική συνήθως είναι πιο απαιτητική και πιο χρονοβόρα επέμβαση από την πρωταρχική αυξητική στήθους. Προβλήματα με εσωτερικό ή εξωτερικό ουλώδη ιστό, ξεχειλωμένο και λεπτό δέρμα, παραμορφώσεις στην ανατομία του στήθους ή του θωρακικού τοιχώματος είναι κάποια από αυτά που ο χειρουργός καλείται να αποκαταστήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει μια φυσική εμφάνιση υψηλής αισθητικής. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής ακολουθεί μια εκτενή κι επιμελή διαδικασία εκτίμησης που πραγματοποιείται για κάθε ασθενή πριν την εγχείρηση, αναλύοντας προβλήματα, μαθαίνοντας για τις ανησυχίες του κι εξηγώντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές και πιθανά αποτελέσματα.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.