Ενέσιμες Θεραπείες

H επιστήμη της ενέσιμης λάμψης

Ενέσιμες Θεραπείες Ομορφιάς

Εξελιγμένες & πιστοποιημένες ενέσιμες θεραπείες

Καθώς γερνάμε το δέρμα μας γίνεται πιο ευαίσθητο, ατροφεί, χαλαρώνει και λόγω της συνεχούς κινητικότητας, του άγχους ή της έκθεσης στον ήλιο υπόκειται σε αλλοιώσεις. Στο Perfect-Blue θα βρείτε το σύμμαχός σας για την αντιμετώπιση της γήρανσης με μια σειρά προσωρινών και μακροχρόνιων ενέσιμων λύσεων που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας:

Βοτουλινική Τοξίνη Α (Botox)

Fillers (Υαλουρονικό Οξύ)

Μεσοθεραπεία

Ενέσιμη Λιπόλυση

Θεραπεία Perfect-Blue Infusion

Βοτουλινική Τοξίνη Α

Γυρίστε πίσω το χρόνο

Η Βοτουλινική Τοξίνη Α (Botox) είναι μία από τις πιο γνωστές μη χειρουργικές θεραπείες που αποβλέπει στην αντιγήρανση και βελτιστοποίηση του προσώπου. Κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές μεταξύ των μη επεμβατικών διαδικασιών τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.


Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Βοτουλινική Τοξίνη Α είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ανεκτή και απλή θεραπεία με περιορισμένο κίνδυνο. Επίσης, μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι μόνιμα καθώς είναι διάρκειας 6 μηνών, αλλά ως διαδικασία είναι οικονομικά προσιτή σε σχέση με το πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα που προσφέρει και ως εκ τούτο μπορούν οι ασθενείς να την επαναλαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Βοτουλινική Τοξίνη Α λειτουργεί χαλαρώνοντας τους μύες στις περιοχές γύρω από τα μάτια, τα φρύδια και το μέτωπο, εμποδίζοντας προσωρινά τις συσπάσεις του μυών. H τοποθέτηση της στο μυ μπλοκάρει τη μετάδοση νευρικών ερεθισμάτων και δεν περνάν από το νεύρο στο μυ. Ελαττώνεται έτσι η δράση των μυών αυτών που προκαλούν με τις συσπάσεις τους ρυτίδες. Η Βοτουλινική Τοξίνη Α δε χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε σημείο παρά μόνο σε μύες έκφρασης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο νεανικό και λαμπερό.

Οι θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα. Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες ώστε να μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Πριν από τη θεραπεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητικό της λιδοκαΐνης για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στην κλινική Perfect Blue, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικούς χώρους που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους ασθενείς μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Fillers

Ενίσχυση όγκου & περιγράμματος

Η γήρανση του προσώπου είναι συνώνυμη με την απώλεια όγκου σε περιοχές του μέσου προσώπου, των χειλιών, του μέσου, κατά μήκος του πηγουνιού, των μάγουλων και της περιοχής των ματιών που μας κάνουν να φανούμε κουρασμένοι.

Με το πέρασμα των χρόνων, το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα βασικά φυσικά παραγόμενα συστατικά του σώματος υπεύθυνο για την ενυδάτωση και αναζωογόνησης του δέρματος μειώνεται σταδιακά. Αυτό κάνει το δέρμα μας να φαίνεται θαμπό, επίπεδο, χαλαρό και ζαρωμένο.

Tα fillers, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και ο Υδροξυαπατίτης είναι δύο δραστικές ουσίες που βοηθούν στην ανόρθωση και ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου και προσθέτουν όγκο σε περιοχές του προσώπου που επηρεάζονται από την απώλεια όγκου και αποκαθιστώντας την αρμονία του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ αναστρέφει τα σημάδια γήρανσης καθώς εγχέεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές, γεμίζοντας και ενυδατώνοντας, ανώδυνα και φυσικά. Τα υλικά πλήρωσης χρησιμοποιούνται επίσης με επιτυχία στη θεραπεία των ρυτίδων των χεριών, του θώρακα και του λαιμού που παράγουν φυσικά αποτελέσματα.

Οι θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα. Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες για μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Πριν από τη θεραπεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητικό της λιδοκαΐνης για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Μεσοθεραπεία

Προσδώστε στο δέρμα σας τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται

Η γήρανση, ο ήλιος, ή ακόμη και η κληρονομικότητα συχνά συμβάλουν στην δυσαρμονία του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την βελτίωση ποικίλων προβλημάτων του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι σχεδιασμένη για να ενυδατώνει βαθιά και να επαναφέρει τη φυσική λάμψη και ελαστικότητα της επιδερμίδας που οφείλεται κυρίως στη μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία που γίνεται απολύτως εξατομικευμένα με την κατάλληλη επιλογή ουσιών που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα κάθε ασθενή. Η μεσοθεραπεία ως αισθητική θεραπεία ενδείκνυται για την αφυδάτωση και ατονία δέρματος, επιφανειακές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες, κηλίδες και ανομοιόμορφο δερματικό τόνο, καθώς και κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες και ακμή.

Κατά τη διάρκεια της μεσοθεραπείας διοχετεύουμε στο χόριο του δέρματος (μεσόδερμα), τη στοιβάδα δηλαδή εκείνη του δέρματος που βρίσκεται μεταξύ λίπους και συνδετικού ιστού όπου και βρίσκεται το κολλαγόνο, ένα μίγμα υαλουρανικού οξέος, βιταμινών, ενζύμων, φυτικών εκχυλισμάτων και αμινοξέων. Με τη διαδικασία αυτή ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και αντιμετωπίζονται υποκείμενα προβλήματα όπως η κακή κυκλοφορία, αφυδάτωση και φλεγμονή που προκαλούν βλάβη στο δέρμα. Όλες οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στα Perfect-Blue Medispa επιλέγονται από τον Δρ. Χατζηπαναγή ο οποίος και εφαρμόζει τη θεραπεία.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας γίνεται λεπτότερο και πιο αφυδατωμένο, η ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται σιγά σιγά και εμφανίζονται ρυτίδες. Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα σταδιακά ενώ το κολλαγόνο και η ελαστίνη συντίθενται φυσικά. Με τη μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέως πραγματοποιείται διαμέσου πολλαπλών μικροενέσεων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος έγχυση ενός μίγματος ουσιών με βάση το υαλουρονικό οξύ. Μέσω των ειδικών καναλιών που δημιουργούνται ενέσιμα, οι ουσίες μπορούν να φθάνουν στο απαιτούμενο βάθος και με μεγαλύτερη ευκολία αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας καλύτερα το δέρμα. Επιπλέον, εξαιτίας των μικροτραυματισμών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα παράγεται υαλουρονικό οξύ φυσικά από τον οργανισμό. Η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, στο ντεκολτέ και τα χέρια.

Η μεσοθεραπεία Skin Booster χρησιμοποιεί καθαρό, λιγότερο συγκεντρωμένο υαλουρονικό οξύ για εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια. Μας προσφέρει υγιές και λαμπερό δέρμα, εξομαλύνει ανομοιομορφίες στην υφή του δέρματος (πόροι, ρυτίδες) και είναι μια θεραπεία που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Εκτελείται σε τακτικά διαστήματα, σε απόσταση 3 μηνών το ένα από το άλλο.

Μεσοθεραπεία με κολλαγόνο και βιταμίνες

Το πλεονέκτημα τις μεσοθεραπείας είναι ότι αναζωογονεί το δέρμα με τη χρήση φυσικών ουσιών που υπάρχουν ήδη στον οργανισμό μας, όπως οι βιταμίνες και το κολλαγόνο. Στα Perfect-Blue εφαρμόζουμε ένα μείγμα κολλαγόνου, βιταμίνης C, βιταμίνης Β6, βιταμίνης Β2, βιταμίνης Β1 και μαγνησίου που δρά κατά των ελεύθερων ριζών, έχει αντιοξειδωτική δράση και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κοκτέιλ βιταμινών και κολλαγόνου εγχέεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μέσω των πολλαπλών μικροενέσεων θρέφοντας σε βάθος και βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται, μέσω των μικροενέσεων, η λειτουργία των βλαστοκυττάρων τα οποία συμβάλουν στην αναγέννηση των ιστών. Η μεσοθεραπεία αυτή είναι ιδανική για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Ένα εξίσου δημοφιλές μείγμα μεσοθεραπείας που παρέχουμε στο Perfect-Blue συνδιάζει το κολλαγόνο, το κιτρικό οξύ και τη νικοτιναμίδη ενισχύει τις φυσικές άμυνες και τα κύτταρα του δέρματος, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα. Ειδικότερα, η νικοτιναμίδη αποτελεί βιταμίνη-κλειδί για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Προστατεύει κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος από τον κυτταρικό θάνατο, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρα έναντι των ελεύθερων ριζών. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η μεσοθεραπεία είναι γρήγορη, αποτελεσματική, χωρίς παρενέργειες και ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες. Οι ενέσεις χορηγούνται σε διαφορετικά βάθη (1-4 χιλ. μέσα στο δέρμα) ανάλογα με την επέκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται και την περιοχή. Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες ώστε να μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας ώστε οι ασθενείς να παραμείνουν χαλαροί κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μετά τη θεραπεία, μπορεί η περιοχή να παρουσιάσει ήπιο ερεθισμό που όμως εξασθενεί πολύ γρήγορα. Η θεραπεία σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και καθορίζεται αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Οι θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), αλλά και από τον Ε.Ο.Φ.. Στο Perfect-Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους.Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας, περιλαμβάνει την διάλυση του λίπους με τη χρήση ενέσεων. Η φόρμουλα αποτελείται από βιταμίνες, καφεΐνη, ειδικό έγχυμα αγκινάρας και άλλα ένζυμα, και μία φυσική ουσία, προερχόμενη από τη σόγια που ονομάζεται φωσφατιδυλοχολίνη, το κύριο χημικό συστατικό στο σογιέλαιο. Το πλεονέκτημα της μεθόδου βρίσκεται στο μεγαλύτερο βάθος έγχυσης των ενέσεων και τα αραιότερα διαστήματα εφαρμογών, που γίνονται ανά μήνα. Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι μία πολύ ασφαλής ουσία, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από γιατρούς σε υψηλότερες δόσεις, ως θεραπεία για την υψηλή χοληστερόλη. Έχει έγκριση από τον ΕΟΦ και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και είναι απόλυτα ασφαλής. Φυσικά, επειδή πρόκειται για φάρμακα, η εφαρμογή γίνεται μόνο από ιατρό και μετά από λήψη ιστορικού και εκτίμησης της γενικής υγείας του ασθενούς.

Η βελόνα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία λιποδιάλυσης είναι πολύ λεπτή, περίπου σαν το μέγεθος βελόνας βελονισμού. Αν δεν χρησιμοποιηθεί τοπικό αναισθητικό τότε θα αντιμετωπίσετε μια μικρή αίσθηση τσιμπήματος, απόλυτα ανεκτή.Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ενέσιμη λιπόλυση

Ασφαλής & αποτελεσματική μέθοδος μείωσης λίπους

Η ενέσιμη λιπόλυση είναι μια επαναστατική μέθοδος που στοχεύει στη μείωση του λίπους χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης ή λιποαναρρόφησης. Οι ενέσεις λιπόλυσης δρουν τοπικά και εστιακά στο πρόβλημα τοπικού πάχους στο πρόσωπο, το σώμα ή το λαιμό.

Η χημική ουσία, δεσοξυχολικό νάτριο, παράγεται φυσιολογικά από το οργανισμό από το συκώτι μας και βοηθά αποδόμηση των λιπωδών κυττάρων. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα μεταφέρονται στη συνέχεια στο ήπαρ και αποβάλλονται από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η ενέσιμη λιπόλυση είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για την απομάκρυνση λίπους σε περιοχές όπως διπλοσάγονο, γοφούς, κοιλιά, εσωτερικούς και εξωτερικούς μηρούς, τα γόνατα, βραχίονες και μέση. Ιδανικοί ασθενείς για τη διαδικασία είναι ασθενείς κανονικού βάρους ή ελαφρώς υπέρβαροι με περιττό λίπος που δεν απομακρύνεται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή.

Το υλικό εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού στις περιοχές που επιθυμούμε να μειώσουμε το συσσωρευμένο λίπος με τη χρήση λεπτών και εύκαμπτων βελονών. Καθώς εμποδίζει τα κύτταρα να αποθηκεύσουν λίπος, το υλικό οδηγεί στη διάσπαση των λιποκυττάρων, στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μετά την εφαρμογή είναι πιθανή η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας ή κάποιου οιδήματος στην περιοχή που έγιναν οι εγχύσεις τα οποία όμως υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε περιστατικού και τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού αλλά κατά μέσο όρο, υπολογίζονται περίπου 3-6 συνεδρίες οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε 1 έως 1.5 μήνα. Ο ακριβής αριθμός για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος ενώ τα αποτελέσματα θεωρούνται μόνιμα. Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται απώλεια τοπικού λίπους και σύσφιξη του δέρματος ενώ ταυτόχρονα το δέρμα δείχνει πιο σφιχτό και νεανικό.

Οι θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Εφαρμόζονται με πολύ λεπτές βελόνες ώστε να μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του ασθενούς. Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας ώστε οι ασθενείς να παραμείνουν χαλαροί κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Θεραπεία Perfect-Blue Infusion

Δόση ευεξίας εκ των έσω

Η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion, είναι μία από τις πιο πολύτιμες, ασφαλείς και ευεργετικές θεραπείες διαθέσιμες για τους πελάτες του Perfect-Blue Medispa.

Πλούσια σε βιταμίνες, η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion χορηγεί τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στο αίμα. Ως εκ τούτου, το σώμα μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις βιταμίνες γρήγορα και αποτελεσματικά με αποτέλεσμα την άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση προσώπου και σώματος και την αναζωογόνηση της γενική μας ευεξίας.

Η ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion είναι ιδανική για τη διατήρηση της υγείας. Συμβάλουν στην επαναφορά του σώματος στα βέλτιστα επίπεδά και παρέχουν ταυτόχρονα ενέργεια που διαρκεί για μέρες. Η θεραπεία Perfect-Blue Infusion ενισχύει δραστικά το ανοσοποιητικό σύστημα και τα γενικά επίπεδα ενέργειας, προσφέρει στον οργανισμό βαθιά αντιγηραντική ενυδάτωση, επιταχύνει την ανάρρωση και συμβάλει στην πρόληψη θανατηφόρων ασθενειών.
Ο Δρ. Χατζηπαναγής και η συνάδελφός του, Δρ. Sarah von Isenburgh, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα, υψηλής ποιότητας ενδοφλέβια έγχυση προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο και ευρύ φάσμα θεραπειών που προσφέρονται στην κλινική τους στο Μόναχο και τώρα πια και στην Ελλάδα.

Τι είναι η ενδοφλέβια έγχυση;

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών (IV) χορηγούν απευθείας στον οργανισμό βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα για μέγιστη απορρόφηση και με σημαντικά πιο αποτελεσματικό ρυθμό σε σύγκριση με χάπια. Αυτό επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να το σώμα σας και να τρέφονται στο κυψελοειδές επίπεδο. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου, μπορούμε να παραδώσουμε με ασφάλεια μεγαλύτερες δόσεις που διαφορετικά δεν θα ήταν πλήρως κατανεμημένες και ανεκτές από το στόμα.

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο προληπτικά για τη διατήρηση της βέλτιστης ευεξίας, όσο και για τη θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων. Μερικά από τα οφέλη που παρουσιάζει η θεραπεία περιλαμβάνουν αυξημένη ενέργεια, αυξημένη διάθεση, βελτιωμένο ύπνο, μειωμένο στρες και άγχος, αυξημένη ανοσία, ενυδάτωση και αποκατάσταση μυών.

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις αποτελούνται από ένα θρεπτικό μίγμα βιταμινών που με ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι πιο αποτελεσματικές από τις κρέμες προσώπου, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες των ασθενών και αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική. Η αποτελεσματικότητα και τα οφέλη τους είναι αναμφισβήτητα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των επιπέδων βιταμινών, την ενίσχυση της απόδοσης, την ενυδάτωση του σώματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την καταπολέμηση της γήρανσης ή την αύξηση της καύσης λίπους.

Ενέργεια & Αναγέννηση

Βιταμίνη C

Η έγχυση με βιταμίνη C είναι από τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά στοιχεία βοηθώντας στην ανάκτηση ενός υγιούς, νεανικού και λαμπερού δέρματος. Οι υψηλές δόσεις βιταμίνης C σε συνδυασμό, προαιρετικά, με μια μεγάλη ποικιλία βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και γλουταθειόνης, συμβάλουν στη σύνθεση κολλαγόνου, τη διόρθωση του συνδετικού ιστού και στην επούλωση πληγών. Η ενδοφλέβια βιταμίνη C βοηθά επίσης στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το άγχος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα δρώντας ενάντια στους ιούς, τα βακτήρια και άλλους παθογόνους παράγοντες μέσω της οξυγόνωσης των ιστών και του αίματος.

Αντιγήρανση

Συνένζυμο Q10

Το συνένζυμο Q10 έχει πολλές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλει στη γενική ευεξία του οργανισμού μας. Είναι μια ουσία γνωστή για την ενέργεια και την αντιγήρανση που προσφέρει στον οργανισμό μας. Επίσης, προάγει τον μεταβολισμό του δέρματος και το σχηματισμό κολλαγόνου καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και περιορίζει την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος, αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας το δέρμα. Διαθέτει ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος ενώ βοηθά στην αποκατάσταση και βελτίωση της υφής του.

Αναζωογόνηση

Βιταμίνη B12

Η έλλειψη βιταμίνης Β12 καθίσταται ολοένα και πιο εμφανής καθώς μεγαλώνουμε εκδηλώνοντας την απουσία της με τη μορφή κόπωσης, ζάλης και άλλων συμπτωμάτων. Οφείλεται συνήθως στην έλλειψη ζωικών προϊόντων, αυγών και γαλακτοκομικών προϊόντων στη διατροφή μας. Η επάρκειά της είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας καθώς συμβάλει στη σύνθεση του DNA. Η θεραπεία με έγχυση B12 βοηθά να αντισταθμίσουμε το έλλειμμα της βιταμίνης 12 καταπολεμώντας την κούραση και αναζωογονώντας αμέσως το σώμα σας.

Αδυνάτισμα σώματος

L-Καρνιτίνη

Η L-Καρνιτίνη, εκτός του ότι είναι ένα δραστικό συστατικό για την περιποίηση του δέρματος, είναι μια ισχυρή ουσία που βοηθά στην καύση λίπους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λείανση της επιδερμίδας. Η δράση της L-Καρνιτίνης ενισχύει την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας καθώς συμβάλλει στη μετατροπή των λιπαρών οξέων σε καύσιμα τα οποία το σώμα μας χρησιμοποιεί ως ενέργεια. Συνδυάζοντας την L-Καρνιτίνη με 15-20 λεπτά καθημερινής άσκησης, επιταχύνουμε καύση λίπους, γρήγορη απώλεια βάρους και καλή φυσική κατάσταση. Μετά την καύση των λιπαρών οξέων, το υπολειπόμενο κολλαγόνο λειαίνει σταδιακά και συνεχώς το δέρμα και σφίγγει τους χαλαρούς ιστούς.

Λεύκανση δέρματος

Γλουταθειόνη

Η γλουταθειόνη συμβάλει στη λεύκανση του δέρματος αλλά και στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά δερματικά προβλήματα, όπως υπερμελάχρωση, μέλασμα, και κηλίδες. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, καθώς σχετίζεται άμεσα με την ταχύτητα που γερνάμε. Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα γλουταθειόνης μειώνονται και η ικανότητά μας να αποτοξινώνουμε τις ελεύθερες ρίζες μειώνεται. Η έγχυση με γλουταθειόνη βοηθά στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος, και στον αποχρωματισμό των πανάδων.

Πόση ώρα διαρκεί;
Οι ενδοφλέβιες θεραπείες Perfect-Blue Infusion διαρκούν περίπου 30 λεπτά ή λιγότερο. Μερικοί πελάτες προτιμούν να γίνεται η έγχυση με πιο αργό ρυθμό και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τις ανέσεις που προσφέρει το φιλικό και πολυτελές περιβάλλον μας.

Πονάει;
Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία πριν από την οποία χρησιμοποιείτε μια τοπική αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται μια λεπτή μικρή βελόνα για την έγχυση του διαλύματος.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω;
Με την ενδοφλέβια θεραπεία Perfect-Blue Infusion, οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν αυξημένα επίπεδα ενέργειας και γενικότερα ένα αίσθημα ευεξίας. Η επάρκεια βιταμινών είναι απαραίτητα για τον ρύθμιση του μεταβολισμού μας, τα επίπεδα κορτιζόλης, αλλά και τον ύπνο. Είναι ευεργετική για ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς και σε περιόδους αυξημένου άγχους. Επιπλέον, ορισμένες θεραπείες βελτιώνουν αισθητά τον τόνο και την υφή του δέρματος, προσφέροντας στους πελάτες άμεσα φρεσκάδα και ζωντάνια.

Πόσο συχνά μπορώ να εγχέω;
Εάν είστε υγιείς είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση. Η πιο συχνή δοσολογία που συνιστάται είναι μια φορά την εβδομάδα δύο φορές το μήνα.

Στο Perfect-Blue, η επιλογή των διαλυμάτων γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τον ειδικό τύπο δέρματος του κάθε ασθενούς αποκλειστικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε την απόλυτα εξατομικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία ανάπλασης δέρματος με άριστο αποτέλεσμα. Τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα.
Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.