Μειωτική στήθους

Στήθος προσαρμοσμένο στις αναλογίες σας

Μειωτική στήθους

Τέλειο και Φυσικό Αποτέλεσμα

Η μειωτική επέμβαση στήθους είναι μια διαδικασία που αφαιρεί το πλεονάζον λίπος, δέρμα και ιστό για να βοηθήσει ασθενείς με προβλήματα που προκαλούνται από το πολύ μεγάλο στήθος, όπως ο πόνος στον αυχένα και τη μέση, δυσφορία και δυσκολίες κατά τις φυσικές δραστηριότητες, καμπούριασμα και εξανθήματα.

Επί πλέον, η επέμβαση είναι ιδανική για γυναίκες που εκτός από την ποιότητα ζωής τους θέλουν να βελτιώσουν και την εμφάνισή τους και κατ’ επέκταση την αυτοπεποίθησή τους καθώς το πολύ μεγάλο στήθος μπορεί να είναι δυσανάλογο του σώματός τους. Ο Δρ. Χατζηπαναγής θα διαλέξει προσεκτικά την καταλληλότερη των τεχνικών για το στήθος σας και, αν θεωρηθεί απαραίτητο θα συνδυάσει την εκτομή με λιποαναρρόφηση έτσι ώστε να βελτιώσει το σχήμα του.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.