Πρόσωπο

Πρόσωπο

Πρωτοποριακές Χειρουργικές Τεχνικές Ανόρθωσης Επιδερμίδας

Το πρόσωπο μας είναι το πρώτο στοιχείο που κάποιος βλέπει σε εμάς και εκείνο που μας διαχωρίζει από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι μέρος της ταυτότητας, καθώς και της προσωπικότητά μας εφόσον συχνά απεικονίζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Η ομορφιά είναι μεν υποκειμενική, ωστόσο, η σημασία του ωραίου και η αξία του για τον άνθρωπο είναι σημαντική. Άνθρωποι με διαφορετικά κριτήρια καλαισθησίας εκφράζουν ευχαρίστηση όταν το βλέμμα συναντά κάτι “όμορφο”.

Ένα ελκυστικό πρόσωπο έχει να κάνει με την ισορροπία και την αναλογία. Ο Δρ. Χατζηπαναγής είναι γνωστός για την υψηλή αισθητική αλλά και χειρουργική του ικανότητα, προσόντα εξαιρετικά ουσιώδη όταν το ζητούμενο είναι η βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Όσον αφορά στο σχηματισμό του μετώπου, του προσώπου, του λαιμού, των ματιών και των βλεφάρων, προτεραιότητα του Δρ. Χατζηπαναγή είναι ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Μέσω της άριστης γνώσης της ανατομίας και της υψηλής τεχνικής ικανότητας, αλλά και του καλλιτεχνικού του ταλέντου, καταφέρνει την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων για τους ασθενείς του.

Λίφτινγκ Προσώπου

Το facelift βοηθά στην ανανέωση της όψης και της έκφρασης του προσώπου με όσο το δυνατόν φυσικότερο αποτέλεσμα. Στο Perfect-Blue προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις βασισμένες στις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.

Μάθετε περισσότερα

Ανόρθωση λαιμού

Το χαλαρό, μη ομαλό δέρμα γύρω από το λαιμό και το πηγούνι είναι ορατά σημάδια γήρανσης. Η επέμβαση ανόρθωσης λαιμού μπορεί να γυρίσει πίσω το ρολόι και να διορθώσει τη γερασμένη εικόνα του λαιμού σας αλλάζοντας την εικόνα του προσώπου ολοκληρωτικά.

Μάθετε περισσότερα

Ανόρθωση Μετώπου & Φρυδιών

Με την πάροδο του χρόνου υπάρχει πτώση του φρυδιού και το βλέμμα αποκτά κουρασμένη όψη. Η ανόρθωση φρυδιών αναδεικνύει τα μάτια και επαλείφει την εντύπωση των κουρασμένων ματιών δίνοντας ένα εντυπωσιακά νεανικό βλέμμα.

Μάθετε περισσότερα

Βλεφαροπλαστική

Η περιοχή των ματιών είναι μια βασική περιοχή που μπορεί να δώσει μια πολύ «κουρασμένη» ή γερασμένη εμφάνιση στο πρόσωπο. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να ξαναζωντανέψει το βλέμμα δίνοντας λύση στα σημάδια που αφήνει ο χρόνος.

Μάθετε περισσότερα

Ωτοπλαστική

Tελειοποιήστε το σχήμα των αυτιών σας διορθώνοντας αισθητικές ατέλειες που αφορούν στα αυτιά και επηρεάζουν την εναρμόνιση τους με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μάθετε περισσότερα

Αναδιαμόρφωση ζυγωματικών

Τα σφριγηλά ζυγωματικά είναι χαρακτηριστικά ομορφιάς. Η ανάπλαση ζυγωματικών αποκαθιστά την απώλεια όγκου και λίπους εξαιτίας της γήρανσης στο πρόσωπο επαναφέροντας τη νεανική πληρότητα και σφριγηλότητα στα μάγουλα.

Μάθετε περισσότερα

Γενειοπλαστική

Η προβολή ή το μέγεθος του πηγουνιού μπορεί να μεταβάλει σημαντικά την ισορροπία των χαρακτηριστικών του προσώπου επισκιάζοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Ο ανασχηματισμός του πηγουνιού μπορεί να δημιουργήσει συμμετρία εναρμονίζοντάς το με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Μάθετε περισσότερα

Lip Contouring

Τα χείλη είναι στοιχείο νεότητας, υγείας και θηλυκότητας. Καθώς μεγαλώνουμε, τα χείλη μας χάνουν την ελαστικότητά τους και γίνονται πιο λεπτά ενώ οι κάθετες γραμμές αυξάνονται και γίνονται πιο ορατές. Η ανάπλαση χειλιών επαναφέρει τη νεανική πληρότητα στα χείλη και εξισορροπεί τις δυσαναλογίες.

Μάθετε περισσότερα
Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top