Αναδιαμόρφωση ζυγωματικών

Νεανική Πληρότητα και Σφριγηλότητα

Αναδιαμόρφωση ζυγωματικών

Ισορροπημένο Τελικό Αποτέλεσμα

Τα αυξημένα ζυγωματικά είναι στοιχείο καλαισθησίας για το πρόσωπο. Η αναδιαμόρφωση των ζυγωματικών επιτυγχάνεται είτε με χειρουργική επέμβαση είτε με ενέσιμα υλικά. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με ενθέματα σιλικόνης ανάλογα με τον όγκο που θέλουμε να δώσουμε στην περιοχή και πάντα σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Οι τομές γίνονται μέσα από το στόμα για να μη μείνουν σημάδια. Η παραμονή στο νοσοκομείο δεν είναι απαραίτητη. Μετά τη θεραπεία η περιοχή θα είναι ευαίσθητη και ίσως παρουσιάσει κάποιο οίδημα το οποίο όμως θα υποχωρήσει σταδιακά τις επόμενες μέρες. Η αναδιαμόρφωση ζυγωματικών μπορεί να πραγματοποιηθεί εναλλακτικά με μεταφορά λίπους ή fillers. Τονίζοντας ορισμένα ανατομικά στοιχεία κα υποβαθμίζοντας άλλα, αλλάζουμε τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε εναρμόνιση των ανατομικών στοιχείων και βελτιώνουμε τη συνολική του εικόνα του προσώπου. Τα ενέσιμα αυτά υλικά έχουν διάρκεια έως 2 έτη. Όλες οι ενέσιμες θεραπείες μας είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα. Πριν από τη θεραπεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση και να παραμείνουν χαλαροί οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Κάθε εγχείρηση προσαρμόζεται στον εκάστοτε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα ανατομικά χαρακτηριστικά του, καθώς και τις ανάγκες και τους στόχους του. Έτσι επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.