Ανόρθωση λαιμού

Ανορθώστε την αυτοπεποίθησή σας

Deep-Plane Necklift

Φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο

Το λίφτινγκ λαιμού διορθώνει τα αισθητικά ζητήματα που σχετίζονται με το κρέμασμα του δέρματος και τις ρυτίδες σε λαιμό και πηγούνι, τη συσσώρευση λίπους κάτω από το δέρμα ή τους μυς, καθώς και την εμφάνιση των χαρακτηριστικών κάθετων «λωρίδων» (platysma bands) στο λαιμό. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές λίφτινγκ, όπως το Mini MACS-Lift ή το Deep-Plane SMAS-Lift, ο Δρ. Χατζηπαναγής μπορεί να βελτιώσει τον τόνο του προσώπου και τα ορατά σημάδια γήρανσης στις περιοχές του προσώπου και του λαιμού, προσφέροντάς σας μια πιο αναζωογονημένη και νεότερη εκδοχή του εαυτού σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΡ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, MD PD PhD

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Λευκός Σταυρός

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το λίφτινγκ προσώπου και λαιμού αποτελεί την κορωνίδα των πλαστικών χειρουγικών επεμβάσεων και απαιτεί μεγάλη εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και ταλέντο για άριστα αποτελέσματα. Έχοντας εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στο Μόναχο, τη Μέκκα της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει ειδικευτεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς αισθητικής χειρουργικής προσώπου. Ερχόμενος πλέον στην Ελλάδα, ο γιατρός έφερε μαζί του τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, οι οποίες είναι αποτέλεσμα πολλών δεκαετιών επιστημονικής ανάπτυξης και πρακτικής. Οι χειρουργικές αυτές διαδικασίες βελτιώνουν προβλήματα, όπως η χαλάρωση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, η χαλάρωση στις σιαγόνες και τον συσσωρευμένο λιπώδη ιστό στο λαιμό, καθώς επίσης βελτιώνουν αποτελεσματικά το περίγραμμα της γνάθου. Το λίφτινγκ λαιμού απομακρύνει το περίσσιο δέρμα, συσφίγγει τους μυς, και ανορθώνει το συνδετικό ιστό (SMAS) του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνετε πιο φρέσκοι και νεότεροι. Πολύ συχνά ένα λίφτινγκ λαιμού συνδιάζεται με ένα χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου, για ένα πιο ολοκληρωμένο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται στο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού προσφέροντας στους ασθενείς του ένα φάσμα σύγχρονων τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου του λίφτινγκ με μικρή τομή (Mini-Λίφτινγκ/MACS-Lift) και του ολοκληρωμένου λίφτινγκ με στήριξη του συνδετικού ιστού προσώπου και λαιμού (SMAS-Lift). Συγκεκριμένα, στο βαθύ λίφτινγκ λαιμού γίνεται στοχευμένη αφαίρεση του βαθιού υπομυϊκού λίπους και συρραφή του μυώδους πλάτυσμα (Corsetplasty). Πολύ σημαντική είναι η αποφυγή της εκτεταμένης λιποαναρρόφησης του επιφανειακού υποδόριου λίπους, καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες αλλοιώσεις του επιφανειακού περιγράμματος του λαιμού. Ένα λίφτινγκ προσώπου και λαιμού μπορεί να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές διαδικασίες, όπως η άνω και η κάτω βλεφαροπλαστική, καθώς και την ανόρθωση μετώπου και φρυδιών.

Για την αποκατάσταση της απώλειας της νεανικότητας, η διαδικασία λίφτινγκ του Δρ. Χατζηπαναγή μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορες δερματικές θεραπείες, όπως δερμοαπολέπιση (dermabrasion), χημικά peels και λέιζερ/ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της ποιότητας και της υφής της επιδερμίδας. Επίσης, μία σειρά αναγεννητικών θεραπειών όπως το υγρό λίφτινγκ προσώπου HYPPP-Lift και μεσοθεραπεία με θρεπτικά στοιχεία (π.χ. βιταμίνες, αμινοξέα) μπορούν να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο και σφριγηλότητα στο λαιμό, να βελτιώσουν τις ρυτίδες και να ενισχύσουν την ελαστικότητα και την ανακλαστικότητα του δέρματος. Χρησιμοποιώντας αυτές τις βοηθητικές μεθόδους προσφέρουμε σε κάθε ασθενή ένα πλήρες αισθητικό πακέτο, καλύπτοντας έτσι όλες τις διαφορετικές προβληματικές περιοχές του προσώπου.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Το χειρουργικό λίφτινγκ διεξάγεται κατά κανόνα υπό γενική νάρκωση, αλλά μπορεί να γίνει και με μέθη, ιδιαίτερα όταν δεν απαιτείται να ανοιχθεί ο λαιμός κεντρικά (δηλαδή όταν δεν υπάρχει μεγάλη περίσσεια δέρματος στο λαιμό). Για την ασφάλεια του ασθενούς, συνιστάται η παραμονή στο νοσοκομείο για μια νύχτα, ενώ κατά την επίσκεψη από το γιατρό την επόμενη μέρα αφαιρούνται οι μικρές παροχετεύσεις (σωληνάκι). Ο χειρουργικός επίδεσμος αφαιρείται συνήθως την 4η ημέρα, ενώ τα ράμματα αφαιρούνται στις 7-10 ημέρες. Καθώς χρησιμοποιείται μια ατραυματική τεχνική η ανάρρωση είναι σύντομη (5-7 ημέρες). Συνιστάται αποχή από αθλητικές δραστηριότητες για 4 εβδομάδες.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, ο ιατρός εφαρμόζει στη διάρκεια του χειρουργείου τη μοναδική θεραπεία AccuTite®. Μέσω της χρήσης μιας μικροσκοπικής κάνουλας, η οποία θερμαίνει τον ιστό με κλασματική ραδιοσυχνότητα, ο ιατρός μπορεί να επιτύχει λίφτινγκ και σύσφιξη ακόμη και στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές του προσώπου, όπως περιοφθαλμικά, ρινοπαρειακά και στον κεντρικό λαιμό και σαγόνι. Το AccuTite® είναι μια υπερσύγχρονη μέθοδος που βελτιώνει δραματικά τα χειρουργικά αποτελέσματα ενώ δε δημιουργεί καθόλου πρηξίματα και μώλωπες.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όλες οι επεμβάσεις λίφτινγκ προσώπου και λαιμού είναι προϊόντα προσεκτικής και εκτεταμένης μελέτης. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης συνεδρίας, ο Δρ. Χατζηπαναγής θα εκτιμήσει την καταλληλότητά σας για μια τέτοια διαδικασία, καθώς η ασφάλεια σας και η επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαβούλευσης και αξιολόγησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής ετοιμάζει ένα λεπτομερές και προσαρμοσμένο χειρουργικό ή/και μη-επεμβατικό πρόγραμμα βασισμένο στους στόχους, τις ανάγκες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη καθώς ο Δρ. Χατζηπαναγής είναι απόλυτα πιστός στις εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα του λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και η κορυφαία πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας για λίφτινγκ προσώπου/λαιμού και βλεφαροπλαστική, Dr. Constance Neuhann-Lorenz. Μάθετε περισσότερα.