Ανόρθωση λαιμού

Ανορθώστε την επιδερμίδα & την αυτοπεποίθησή σας

The Munich Facelift

Φυσικό Αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο

Η ανόρθωση του λαιμού βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του λαιμού και της γνάθου που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, όπως η γήρανση και η απώλεια βάρους. Η διαδικασία διορθώνει τα αισθητικά ζητήματα που σχετίζονται με το κρέμασμα του δέρματος και τις ρυτίδες σε λαιμό και πηγούνι, τη συσσώρευση λίπους κάτω από το δέρμα ή τους μυς, καθώς και την εμφάνιση των χαρακτηριστικών κάθετων «λωρίδων» (platysma bands) στο λαιμό.

Έχοντας εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στο Μόναχο, τη Μέκκα της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει ειδικευτεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς αισθητικής χειρουργικής προσώπου. Ερχόμενος πλέον στην Ελλάδα, ο γιατρός έφερε μαζί του τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, οι οποίες είναι αποτέλεσμα πολλών δεκαετιών επιστημονικής ανάπτυξης και πρακτικής. Η ανόρθωση του λαιμού μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος, να συσφίγξει τους υποκείμενους μύες και να βελτιώσει δραματικά το περίγραμμα της γνάθου. Μπορεί να προσφερθεί ως αυτόνομη θεραπεία ή σε συνδυασμό με ανόρθωση προσώπου.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται στο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού προσφέροντας στους ασθενείς του ένα φάσμα σύγχρονων τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου του λίφτινγκ με μικρή τομή (Mini-Λίφτινγκ/MACS-Lift) και του ολοκληρωμένου λίφτινγκ με στήριξη του συνδετικού ιστού προσώπου και λαιμού (SMAS-Lift). Συγκεκριμένα, στο βαθύ λίφτινγκ λαιμού γίνεται στοχευμένη αφαίρεση του βαθιού υπομυϊκού λίπους και συρραφή του μυώδους πλάτυσμα (Corsetplasty). Πολύ σημαντική είναι η αποφυγή της εκτεταμένης λιποαναρρόφησης του επιφανειακού υποδόριου λίπους, καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες αλλοιώσεις του επιφανειακού περιγράμματος του λαιμού. Ένα λίφτινγκ προσώπου και λαιμού μπορεί να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές διαδικασίες, όπως η άνω και η κάτω βλεφαροπλαστική, καθώς και την ανόρθωση μετώπου και φρυδιών.

Για την αποκατάσταση της απώλειας της νεανικότητας, η διαδικασία λίφτινγκ του Δρ. Χατζηπαναγή μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορες δερματικές θεραπείες, όπως δερμοαπολέπιση (dermabrasion), χημικά peels και λέιζερ/ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της ποιότητας και της υφής της επιδερμίδας. Επίσης, μία σειρά αναγεννητικών θεραπειών όπως το υγρό λίφτινγκ προσώπου HYPPP-Lift και μεσοθεραπεία με θρεπτικά στοιχεία (π.χ. βιταμίνες, αμινοξέα) μπορούν να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο και σφριγηλότητα στο λαιμό, να βελτιώσουν τις ρυτίδες και να ενισχύσουν την ελαστικότητα και την ανακλαστικότητα του δέρματος. Χρησιμοποιώντας αυτές τις βοηθητικές μεθόδους προσφέρουμε σε κάθε ασθενή ένα πλήρες αισθητικό πακέτο, καλύπτοντας έτσι όλες τις διαφορετικές προβληματικές περιοχές του προσώπου.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όλες οι επεμβάσεις λίφτινγκ προσώπου και λαιμού είναι προϊόντα προσεκτικής και εκτεταμένης μελέτης. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης συνεδρίας, ο Δρ. Χατζηπαναγής θα εκτιμήσει την καταλληλότητά σας για μια τέτοια διαδικασία, καθώς η ασφάλεια σας και η επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαβούλευσης και αξιολόγησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής ετοιμάζει ένα λεπτομερές και προσαρμοσμένο χειρουργικό ή/και μη-επεμβατικό πρόγραμμα βασισμένο στους στόχους, τις ανάγκες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη καθώς ο Δρ. Χατζηπαναγής είναι απόλυτα πιστός στις εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα του λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και η κορυφαία πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας για λίφτινγκ προσώπου/λαιμού και βλεφαροπλαστική, Dr. Constance Neuhann-Lorenz.