Βλεφαροπλαστική

Λαμπερό, Νεανικό Βλέμμα

Βλεφαροπλαστική

Αποκτήστε ξανά ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Η συσσώρευση του δέρματος, τα αποθέματα λίπους και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι όλα σημάδια γήρανσης που επηρεάζουν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, και που μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένοι, λυπημένοι, άγρυπνοι ή ακόμα και πολύ μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είμαστε. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές άνω και κάτω βλεφαροπλαστικής, όπως η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου χωρίς τομή στο δέρμα (Transconjuctival Blepharoplasty), γίνεται δυνατή η ανανέωση της περιοφθαλμικής περιοχής δίνοντάς σας ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την ευαίσθητη φύση και το μειωμένο πάχος του δέρματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ειδικά σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του προσώπου όπου οι ρυτίδες και η χαλάρωση γίνονται εμφανή από νωρίς. Οι χειρουργικές επεμβάσεις του άνω και κάτω βλεφάρου μπορούν να αλλάξουν δραματικά τον τρόπο που φαίνεστε και κατά συνέπεια που αισθάνεστε. Ένα νεανικό, ξεκούραστο βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας βλεφαροπλαστικής επέμβασης, αντιμετωπίζοντας ζητήματα, όπως τις σακούλες και τα πεσμένα άνω βλέφαρα, που διαταράσσουν το φυσικό περίγραμμα του ματιού και μπορεί να εμποδίζουν την όραση.  Η πτώση του κάτω βλεφάρου, η οποία μπορεί να αποκαλύπτει το λευκό κάτω από την ίριδα (εκτρόπιο), καθώς και η περίσσεια ή η χαλάρωση του δέρματος, οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι αποθήκες λίπους που εμφανίζονται ως πρήξιμο και σακούλες στο κάτω βλέφαρο, μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου περιλαμβάνει την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος και τη σύσφιξη των υποκείμενων μυών, όπου είναι απαραίτητο, για τη μείωση εμφάνισης ρυτίδων και σακουλών, καθώς και την αφαίρεση ή επανατοποθέτηση του πλεονάζοντος λίπους για την εξάλειψη της πρηξίματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προστεθεί επιπλέον λίπος με τη μορφή μοσχευμάτων λίπους (μεταφορά λίπους), προκειμένου να αντιμετωπιστούν θέματα, όπως το άδειασμα του περιγράμματος του ματιού και η ατροφία του λιπώδους ιστού. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται στον τομέα της βλεφαροπλαστικής και προσφέρει τις πιο σύγχρονες τεχνικές βλεφαροπλαστικής, όπως η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου χωρίς τομή στο δέρμα.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ο προσεκτικός σχεδιασμός, η επιμελής εκτέλεση και το καλλιτεχνικό βλέμμα είναι όλα τα βασικά συστατικά που απαιτούνται για τη χειρουργική διαδικασία της βλεφαροπλαστικής που είναι τόσο ευαίσθητη σαν επέμβαση. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξασφαλίζει άριστα αισθητικά αποτελέσματα με ελάχιστες ή και καθόλου ουλές, διαμέσου προηγμένων τεχνικών βλεφαροπλαστικής, όπως η κάτω βλεφαροπλαστική με εσωτερική τομή (transconjuctival blepharoplasty). Η μεγάλη του εμπειρία τον βοηθά να πάρει τη σωστή απόφαση ως προς ποια συγκεκριμένη διαδικασία αρμόζει καλύτερα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή για επίτευξη φυσικού και αρμονικού αποτελέσματος και αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της βλεφαροπλαστικής, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και η κορυφαία πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας για λίφτινγκ προσώπου/λαιμού και βλεφαροπλαστική Dr. Constance Neuhann-Lorenz.