Βλεφαροπλαστική

Λαμπερό, Νεανικό Βλέμμα

Βλεφαροπλαστική χωρίς τομή

Αποκτήστε ξανά ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Η συσσώρευση του δέρματος, τα αποθέματα λίπους και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι όλα σημάδια γήρανσης που επηρεάζουν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, και που μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένοι, λυπημένοι, άγρυπνοι ή ακόμα και πολύ μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είμαστε. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές άνω και κάτω βλεφαροπλαστικής, όπως η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου χωρίς τομή στο δέρμα (Transconjuctival Blepharoplasty), καθώς και η ανόρθωση φρυδιών μέσω της ίδιας τομής της άνω βλεφαροπλαστικής, γίνεται δυνατή η ανανέωση της περιοφθαλμικής περιοχής δίνοντάς σας ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΡ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, MD PD PhD

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Λευκός Σταυρός

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

 

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με την πάροδο του χρόνου δημιουργείται περίσσεια δέρματος στην περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου καθώς και προβολή λιπώδους ιστού τα οποία κάνουν το μάτι, και συνεπώς την εμφάνισή μας να δείχνει πιο κουρασμένη. Πολλές φορές, επίσης, η περίσσεια δέρματος στο άνω βλέφαρο (καπάκι), μπορεί να οδηγήσει σε πραβλήματα δυσκολίας στην όραση. Οι αλλαγές αυτές στην περιοφθαλμική περιοχή είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το δέρμα των βλεφάρων είναι πολύ λεπτό και συνεπώς ευάλωτο σε περιβαλλοντικά στοιχεία, όπως η έκθεση στον ήλιο και το κάπνισμα, καθώς και στη μείωση κολλαγόνου και ελαστίνης που παρατηρούνται με τη γήρανση. Μια επέμβαση άνω ή/και κάτω βλεφαροπλαστικής μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο τη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, αλλά και να αφαιρέσει/επανατοποθετήσει τον προβάλοντα λιπώδη ιστό, μειώνοντας έτσι τις σακούλες, τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, δίνοντάς σας ένα διαυγές και νεανικό βλέμμα. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στη βλεφαροπλαστική, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου περιλαμβάνει την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος και τη σύσφιξη των υποκείμενων μυών, όπου είναι απαραίτητο, για τη μείωση εμφάνισης ρυτίδων και σακουλών, καθώς και την αφαίρεση ή επανατοποθέτηση του πλεονάζοντος λίπους για την εξάλειψη της πρηξίματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προστεθεί επιπλέον λίπος με τη μορφή μοσχευμάτων λίπους (μεταφορά λίπους), προκειμένου να αντιμετωπιστούν θέματα, όπως το άδειασμα του περιγράμματος του ματιού και η ατροφία του λιπώδους ιστού. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται στον τομέα της βλεφαροπλαστικής και προσφέρει τις πιο σύγχρονες τεχνικές βλεφαροπλαστικής, όπως η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου χωρίς τομή στο δέρμα, καθώς και η ανόρθωση φρυδιών μέσω της ίδιας τομής της άνω βλεφαροπλαστικής.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η άνω και κάτω βλεφαροπλαστική είναι χειρουργικές διαδικασίες οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και ανώδυνα με τοπική αναισθησία και μέθη. Η αφαίρεση ραμμάτων μετά από μια επέμβαση άνω βλαφαροπλαστικής γίνεται μετά από επτά ημέρες, ενώ στην κάτω βλεφαροπλαστική δεν τοποθετούνται συνήθως ράμματα αφού η τομή γίνεται έσω του βλεφάρου. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει μια ατραυματική τεχνική βλεφαροπλαστικής το οποίο εγγυάται μειωμένο οίδημα και μώλωπες μετεγχειρητικά. Συνιστάται αποχή από αθλητικές δραστηριότητες για δύο εβδομάδες.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, ο ιατρός εφαρμόζει στη διάρκεια του χειρουργείου τη μοναδική θεραπεία AccuTite®. Μέσω της χρήσης μιας μικροσκοπικής κάνουλας, η οποία θερμαίνει τον ιστό με κλασματική ραδιοσυχνότητα, ο ιατρός μπορεί να επιτύχει λίφτινγκ και σύσφιξη ακόμη και στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές του προσώπου, όπως περιοφθαλμικά, στις πλευρικές ρυτίδες των ματιών (πόδι χήνας) και στα φρύδια. Το AccuTite® είναι μια υπερσύγχρονη μέθοδος που βελτιώνει δραματικά τα χειρουργικά αποτελέσματα ενώ δε δημιουργεί καθόλου πρηξίματα και μώλωπες.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ο προσεκτικός σχεδιασμός, η επιμελής εκτέλεση και το καλλιτεχνικό βλέμμα είναι όλα τα βασικά συστατικά που απαιτούνται για τη χειρουργική διαδικασία της βλεφαροπλαστικής που είναι τόσο ευαίσθητη σαν επέμβαση. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξασφαλίζει άριστα αισθητικά αποτελέσματα με ελάχιστες ή και καθόλου ουλές, διαμέσου προηγμένων τεχνικών βλεφαροπλαστικής, όπως η κάτω βλεφαροπλαστική με εσωτερική τομή (transconjuctival blepharoplasty). Η μεγάλη του εμπειρία τον βοηθά να πάρει τη σωστή απόφαση ως προς ποια συγκεκριμένη διαδικασία αρμόζει καλύτερα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή για επίτευξη φυσικού και αρμονικού αποτελέσματος και αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της βλεφαροπλαστικής, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους ο παγκοσμίου φήμης πλαστικός χειρουργός καθηγητής Milomir Ninkovic και η κορυφαία αισθητικός πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας για λίφτινγκ προσώπου και βλεφαροπλαστική, Dr. Constance Neuhann-Lorenz. Μάθετε περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ