Γενειοπλαστική

Εναρμονισμένο Πηγούνι, Λειτουργικό Αποτέλεσμα

Γενειοπλαστική

Βελτιώστε το σχήμα & περίγραμμα του προσώπου σας

Η χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι στοχεύει να φέρει την αρμονία στο πηγούνι σε αναλογία με το κεφάλι, είτε μεταβάλλοντας το σχήμα, το ύψος ή το μέγεθος της. Ένα πηγούνι φτιαγμένο σε συμμετρία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης.

Η χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι μπορεί είτε να αυξήσει το πηγούνι είτε να το μειώσει. Η αύξηση του πηγουνιού επιτυγχάνεται με χειρουργική επέμβαση της γνάθου προς τα εμπρός, χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα ή ενέσιμα fillers, ενώ η μείωση του πηγουνιού περιλαμβάνει την αφαίρεση του οστού για τη μείωση του υπερβολικά προεξέχοντος πηγουνιού. Η χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι μπορεί να πραγματοποιηθεί ως αυτοδύναμη διαδικασία ή μερικές φορές ως μέρος μιας χειρουργικής ρινοπλαστικής, καθώς η μύτη και το πηγούνι πρέπει να έχουν αρμονική σχέση, ιδιαίτερα όταν παρατηρούνται από θέση προφίλ. Μια κοινή διαδικασία (profileoplasty) περιλαμβάνει τεχνικές αισθητικής χειρουργικής συνδυασμένες και αποσκοπεί στην εναρμόνιση ολόκληρου του προφίλ του προσώπου (μύτη, ζυγωματικά και πηγούνι).

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.