Ωτοπλαστική

Ομοιόμορφο, Ιδανικό Αποτέλεσμα

Ωτοπλαστική

Άψογα Δομημένα & Αναμορφωμένα Χαρακτηριστικά

Η ωτοπλαστική, που ονομάζεται επίσης αναμόρφωση του αυτιού, συνήθως εκτελείται σε παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών, αλλά μπορεί επίσης να εκτελεστεί σε ενήλικες. Η παραμόρφωση του αυτιού μπορεί να οφείλεται είτε σε ελάττωμα στη δομή του αυτιού που υπάρχει κατά τη γέννηση είτε σαν αποτέλεσμα τραυματισμού.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ως επί το πλείστον έτσι ώστε να επιτευχθεί μια φυσική εμφάνιση δημιουργώντας συμμετρία μεταξύ των αυτιών και του υπόλοιπου κεφαλιού. Αυτό μπορεί να έχει θετικά οφέλη για την εμφάνιση κάποιου, καθώς η προσοχή δεν τραβιέται πλέον στο αυτί, αλλά μάλλον στο υπόλοιπο πρόσωπο, ενισχύοντας έτσι την αυτοεκτίμηση και βελτιώνοντας την αυτοπεποίθηση.
Η διαδικασία της ωτοπλαστικής εκτελείται εξωτερικά, με την τελική ουλή να κρύβεται πίσω από το αυτί, ώστε να μειώνεται η προεξοχή του αυτιού, φέρνοντάς το πιο κοντά στο κεφάλι, βελτιώνει τα αφύσικα διαμορφωμένα αυτιά και να μειώνει το μέγεθός τους.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την κλινική φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.