Στήθος & Θώρακας

Στήθος & Θώρακας

Φυσικό Αισθητικό Αποτέλεσμα

Όταν κάνουμε αλλαγές στο σώμα μας, πρέπει πάντα να είμαστε βέβαιοι για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Η βελτίωση της εμφάνισης έχει τεράστιες επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση και επηρεάζει τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι. Οι κοσμητικές επεμβάσεις στο στήθος είναι μια από τις ειδικότητες του Δρ. Χατζηπαναγή και, μετά από αυστηρή διαδικασία συμβουλευτικών επισκέψεων, σας εγγυόμαστε πως θα σας χαρίσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία και πως θα σας οδηγήσουμε στις καλύτερες επιλογές για τον τύπο του σώματός σας και τα επιθυμητά σας αποτελέσματα.
Ασθενείς από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν και να γιορτάσουν τη θηλυκότητά τους μέσω της επέμβασης στήθους, είναι καλοδεχούμενοι από το γιατρό ο οποίος θα καταλάβει τους στόχους σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα αισθητικά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ρισκάρετε την υγεία σας. Ο Δρ. Χατζηπαναγής φημίζεται για την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή του στην τελειότητα και τα εξαίσια αποτελέσματα που αυτή συνεπάγεται. Είτε ενδιαφέρεστε για αυξητική στήθους, μείωση στήθους ή ανόρθωση, ο γιατρός θα σας προτείνει μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Αυξητική στήθους

Αποκτήστε ακριβώς το επιθυμητό μέγεθος που επιθυμείτε επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μικρή ανόρθωση του στήθους και βελτίωση του σχήματός του.

Μάθετε περισσότερα

Διορθωτική αυξητικής στήθους

Διορθώστε τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα προηγούμενης επέμβασης και επιτύχετε το αρχικό σας όραμα και αισθανθείτε πιο όμορφα από ποτέ!

Μάθετε περισσότερα

Ανόρθωση στήθους

Ανυψώστε και διαμορφώστε τους πτωτικούς μαστούς αποκτώντας ελκυστικότερη εμφάνιση και βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε περισσότερα

Διόρθωση σωληνωτού μαστού

Η εμφάνιση του στήθους είναι σημαντική για την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Δημιουργήστε το σχήμα, τη συμμετρία και το μέγεθος που πάντα θέλατε και αισθανθείτε πιο ελκυστική.

Μάθετε περισσότερα

Πλαστική θηλών

Η πλαστική θηλών αποκαθιστά τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλούν οι παραμορφώσεις των θηλών καθώς και την αισθητική εικόνα του στήθους χωρίς να διακυβεύει τη λειτουργικότητά τους, βοηθώντας σας να αισθάνεστε πιο σίγουροι για την εμφάνισή σας.

Μάθετε περισσότερα

Μειωτική στήθους

Απαλλαγείτε από τις ενοχλήσεις που προκαλεί το μεγάλο και βαρύ στήθος, δώστε του το μέγεθος και σχήμα που εσείς επιθυμείτε αποκτώντας μια πιο υγιή, όμορφη και νεανική εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα

Γυναικομαστία

Με την απομάκρυνση του πλεονάζοντος ιστού του μαστού αποκαθιστούμε στο στήθος την αρρενωπή του εμφάνιση και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Μάθετε περισσότερα

Ανισομαστία και θωρακικές δυσμορφίες

Επιλύστε μια για πάντα την ασυμμετρία και την ανομοιομορφία του μαστού και του θώρακα και βελτιώστε την αυτοπεποίθηση σας, καθώς και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Μάθετε περισσότερα

Mommy Makeover

Εξαλείψτε τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα σας αποκαθιστώντας το σχήμα και την εμφάνισή του μέσα από ένα συνδιασμό εξατομικευμένων επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών βασισμένο ακριβώς στις ανάγκες της μητέρας.

Μάθετε περισσότερα
Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top