Σώμα

Σώμα

Όμορφο Δέρμα: Aρμονία, Πυκνότητα, Υφή

Το σώμα μας αλλάζει λόγω ηλικίας, διατροφής ή και μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους. Σε περιπτώσεις απότομης ή μεγάλης απώλειας κιλών, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και «κρεμάει», γεγονός που δεν μπορεί να διορθωθεί από μόνο του ή ακόμα και με επίμονη άσκηση.
Ένα σφριγηλό, σμιλεμένο, τονωμένο και λείο σώμα που αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας θα σας χαρίσει αυτοπεποίθησή και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, ο γιατρός θα σας παρέχει συμβουλές, θα λύσει τυχόν απορίες και θα σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μαζί θα καθορίσετε ποιά θεραπευτική διαδικασία είναι η καταλληλότερη για εσάς. Αν κρίνει απαραίτητο θα σας συστήσει συμπληρωματικές θεραπείες για την απόλυτη επίτευξη των στόχων σας.
Στα Perfect-Blue η εφαρμογή πρωτοποριακών, αναίμακτων, και ασφαλών χειρουργικών τεχνικών απευθύνεται και σε όσες γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Δρ. Χατζηπαναγής θα σας βοηθήσει στην επιλογή της καλύτερων επεμβατικών ή μη θεραπειών ή σε συνδυασμό θεραπειών που θα βελτιώσουν το σώμα σας από τα προβλήματα που παρατηρούνται στο ανθρώπινο σώμα μετά από την εγκυμοσύνη δίνοντας του μια πιο ανανεωμένη και αναζωογονημένη όψη.

Παρακαλώ δείτε τις παρακάτω υποενότητες για περισσότερες πληροφορίες.

Λιποαναρρόφηση

Αφαιρώντας το τοπικό πάχος βελτιώνονται οι αναλογίες του σώματος και επιτυγχάνετε η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.

Μάθετε περισσότερα

Κοιλιοπλαστική

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά αφαιρώντας την περίσσεια δέρματος και λίπους, και ενισχύστε τους κοιλιακούς σας αποκτώντας καλοσχηματισμένη κοιλιά και βελτιώνοντας αισθητά το σχήμα του σώματός σας.

Μάθετε περισσότερα

Ανόρθωση μηρών

Ανορθώστε και μειώστε τη χαλάρωση του δέρματος χαρίζοντας στο σώμα σας τη σφικτή, σμιλεμένη και νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε.

Μάθετε περισσότερα

Βραχιονοπλαστική

Επιτύχετε δραματικά αποτελέσματα, σφίγγοντας και αφαιρώντας την περίσσεια και το χαλαρό δέρμα και το λίπος.

Μάθετε περισσότερα

Body Contouring

Βελτιώστε την όψη του σώματός σας με μια σειρά επεμβάσεων και αποκτήστε ένα αρμονικό σε αναλογίες σώμα αποκαθιστώντας τη συναισθηματική, ψυχολογική και σωματική υγεία.

Μάθετε περισσότερα

Mommy Makeover

Εξαλείψτε τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα σας αποκαθιστώντας το σχήμα και την εμφάνισή του μέσα από ένα συνδιασμό εξατομικευμένων επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών βασισμένο ακριβώς στις ανάγκες της μητέρας.

Μάθετε περισσότερα

Αυξητική γλουτών

Οι καλοσχηματισμένοι, γεμάτοι, σφριγηλοί γλουτοί αποτελούν σύμβολο ελκυστικότητας και αισθησιασμού. Βελτιώνοντας το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών σας και αποκτάται μια ζηλευτή σιλουέτα.

Μάθετε περισσότερα

Αιδοιοπλαστική

Επιλύστε λειτουργικά προβλήματα που αποκαθιστούν την άνεση στην καθημερινότητά σας και αποκαταστήστε τη νεανική και σφριγηλή εμφάνιση του αιδοίου σας απολαμβάνοντας τη θηλυκότητά σας.

Μάθετε περισσότερα
Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top