Ο Δρ. Χατζηπαναγής με τη μέντορά του, την αναγνωρισμένη πλαστικό χειρουργό Δρ. Constance Neuhann-Lorenz εν ώρα διεργασιών για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω του Women for Women, παραρτήματος της φιλανθρωπικής Διεθνούς Συνομοσπονδίας Επανορθωτικής & Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery), που προσφέρει υποστήριξη σε γυναίκες θύματα σωματικής & ψυχολογικής βίας.

Μετά την ολοκλήρωση ρινοπλαστικής στο περίφημο νοσοκομείο Bogenhausen (Γρεμανία) σε συνεργασία με τον αγαπητό φίλο & συνεργάτη, Dr. Ulf Dornseifer, Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής της Κλινικής ISAR του Μονάχου.

Ενεργής & Αδιάλειπτη Συμμετοχή στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πλαστικής χειρουργικής. Ο Δρ. Χατζηπαναγής με τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Dr. Rod Rohrich σε συνέδριο Αισθητικής & Ρινοπλαστικής Χειρουργικής στο Ντάλας (ΗΠΑ) το 2018.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής και συνάδελφοί του κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής τους στην Akademikliniken, μια κλινική που αποτελεί κέντρο αναφοράς για επεμβάσεις στήθους στη Σουηδία.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής με δύο από τους μέντορές του, τους παγκοσμίου φήμης πλαστικούς χειρουργούς, Dr. D. Gotti & Dr. M.P. Ceravolo.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής με το συνάδερφό του Dr. Dornseifer σε δημοσίευμα της Bild κατά τη διάρκεια 9ωρης επαναστατικής επέμβασης “Latissimus Dorsi Detrusor Myoplasty” για την αποκατάσταση ουροδόχου κύστης σε παράλυση στο Πανεπιστήμιο Tübingen της Γερμανίας το 2014.

Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top