Λείο και Ισορροπημένο δέρμα με ελάχιστη αποθεραπεία

Με την πάροδο του χρόνου, η υφή και ο τόνος του δέρματός μας αλλάζει. Εμφανίζονται λεπτές γραμμές, ρυτίδες σημάδια γήρανσης και κοκκινίλες καθώς η υφή γίνεται πιο άγρια.

Οι θεραπείες με το Harmony Pixel Er:YAG 2940 nm βασίζονται στην ανάπλαση του δέρματος, βελτιώνοντας γενικά τον τόνο, την ελαστικότητα και την υφή. Μειώνονται οι επιφανειακές υπερχρώσεις, το μέγεθος των πόρων και θωρακίζεται το δέρμα από την μελλοντική γήρανση.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία IMPACT του Harmony μπορεί να συνεισφέρει επιπλέον στα αποτελέσματα, μέσω των ακουστικών υπερήχων οι οποίοι μεταφέρουν τοπικά σκευάσματα στα εν των βάθει στρώματα του δέρματος. Οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος.

Καταπολεμώντας την ενεργό ακμή με αποτελέσματα διαρκείας

Παρόλο που υπάρχουν αρκετές λύσεις γύρω από την ακμή, φαίνεται πως η συνταγογράφηση και οι κρέμες του εμπορίου δεν αποτελούν λύση για όλους.  Όταν η ακμή είναι έντονη και επίμονη, είναι αναγκαία μια πιο προηγμένη λύση. Η θεραπεία με το Harmony ER:Glass 1540 nm laser χρησιμοποιεί ταυτόχρονα την εξ’επαφής ψύξη για μεγαλύτερη άνεση στη θεραπεία και μια μοναδική αναρρόφηση για την αντιμετώπιση όλων των τύπων της ακμής. Η θεραπεία Cooled ER:Glass είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει παρενέργειες, με αποτελέσματα διάρκειας για ένα δέρμα λείο, πιο καθαρό και λαμπερό.

Η HYPPP Cream® βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος βελτιώνοντας την χρωματισμό, τον τόνο, την υφή και την απορρόφηση. Επίσης, αυξάνει την σύσφιξη, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματός. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων κυττάρων (π.χ. ινοβλαστών, ενδοθηλιακών κυττάρων, βλαστικών κυττάρων) στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος (χόριο). Αυτή η διαδικασία λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο μέσω της υπό αναερόβιων συνθηκών (υποξία) σηματοδότησης των αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο HYPPP Cream®. Αυτή η σηματοδότηση οδηγεί στην παραγωγή νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, γλυκοζαμινογλυκανών και θρεπτικών αιμοφόρων αγγείων. Μέσω της ενσωμάτωσης ειδικών λιποσωμάτων, καθώς και της απομάκρυνσης του μεγάλου μορίου ινωδογόνου από τη σύνθεση, η διείσδυση των παραγόντων στο δέρμα αυξάνεται.

Το HYPPP Eye Cream είναι ιδανική για τη θεραπεία της περιοχής των ματιών και ειδικά τους μαύρους κύκλους και πρήξιμο κάτω από τα μάτια καθώς αποκαθιστά ένα νεανικό και μαγευτικό βλέμμα. Πρόκειται για μια θαυματουργή κρέμα εμπλουτισμένη με φυσικά παράγωγα άμεσα καταπολεμά την αιτία των μαύρων κύκλων και του πρήξιμο. Σε συνεργασία με τους αυξητικούς παράγοντες HYPPP βελτιώνει δραστικά την εμφάνιση της περιοχής των ματιών, δίνοντάς σας μια πιο νεανική, ξύπνια και ζωντανή εμφάνιση.

Το HYPPP Serum® είναι μια εξαιρετικά ενεργή εναλλακτική λύση αντί της HYPPP Cream®. Λόγω της λεπτής υφής του, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, γεγονός που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα αυξητικών παραγόντων HYPPP κάτω από το καθημερινό προϊόν περιποίησης του δέρματός σας.

Η μάσκα HYPPP Princess είναι μια ειδική για εντατική θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες HYPPP. Η μάσκα HYPPP Princess παρέχει λάμψη και πλούσια φροντίδα στο δέρμα σας άμεσα.

Η εξαιρετικά αμιγής σύνθεση του HYPPP-Pure® με παράγοντες HYPPP καθιστούν το προϊόν αυτό ιδανικό για ευαίσθητο και υπεραργαλικό δέρμα. Η διαδικασία χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία HYPPP Bi-Phase® και βασίζεται στη δειγματοληψία αυξητικών παραγόντων με ένα ιδιαίτερα καθαρό μέσο.

 

Η επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας του δέρματος, μέσω του Harmony έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο ομαλό, νεώτερο, υγιές δέρμα. Έτσι οι δυσχρωμικές κηλίδες, οι λεπτές ρυτίδες, οι ευρυαγγείες και ο τόνος και η χαλάρωση του δέρματος μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά χρησιμοποιώντας το laser ClearLift και τεχνολογία Near Infrared.

Κάθε μέθοδος είναι ασφαλής, κλινικά αποδεδειγμένη και αποτελεσματική για τη θεραπεία όλων των τύπων δέρματος και των ατελειών του δέρματος που σχετίζονται με τη γήρανση, στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Το ClearLift χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο laser για να επιτύχει βαθιά δράση κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ελεγχόμενη δερματική πληγή αλλά αφήνοντας ταυτόχρονα άθικτη την επιδερμίδα. Η διαδικασία επούλωσης του τραύματος που δημιουργείται διεγείρει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου, καθώς και σύσφιξη του ιστού.

Η τεχνολογία Near Infrared βοηθάει στην τόνωση και τη βελτίωση της χαλάρωσης μέσω της ανάπτυξης του νέου κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα προσδίδει μια νεανική λάμψη στο δέρμα. Η τεχνολογία Near Infrared Technology αποδίδει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα οφέλη, με άμεση σύσφιξη του δέρματος και λάμψη, καθώς και επαναδιαμόρφωση της αρχιτεκτονικής του δέρματος, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της άμυνας του δέρματος ενάντια στη μελλοντική γήρανση.

Εάν υποφέρετε από αγγειακές αλλοιώσεις, το Harmony Pro XL της Alma έχει τη λύση στο πρόβλημά σας. Οι θεραπείες για τις αγγειακών αλλοιώσεις του Harmony προσφέρουν αποτελεσματική, μη επεμβατική λύση που μειώνει ή αφαιρεί την εμφάνιση αγγειακών αλλοιώσεων με εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία φθορισμού, ο Δρ. Χατζηπαναγής στοχεύει στη θεραπεία των αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα, αφήνοντας το δέρμα ομαλό απαλό και καθαρό. Οι θεραπείες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την άνεση των ασθενών και παρέχουν αξιόπιστα, μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι θεραπείες είναι σχεδόν ανώδυνες χωρίς την ανάγκη για αναισθησία.

Η υπερχρωμάτωση εμφανίζεται όταν η μελανίνη υπερπαρασκευάζεται σε ορισμένες περιοχές του δέρματος. Η έκθεση στον ήλιο, η γενετική, η ηλικία, οι ορμονικές επιδράσεις και οι τραυματισμοί ή οι φλεγμονές του δέρματος μπορεί να επηρεάσουν την κατανομή του χρώματος (μελανίνη) στο δέρμα μας, οδηγώντας στην εμφάνιση κηλίδων ήλιου και ηλικίας ή σε σκουρόχρωμη μελαγχρωστική κατάσταση του αποχρωματισμού του προσώπου.

Οι θεραπείες τεχνολογίας και laser με βάση το Harmony Pro XL της Alma απομακρύνουν τις κηλίδες και χρωματισμού, στοχεύοντας τη μελανίνη στην σκοτεινή περιοχή, απομακρύνοντας όλα τα στρώματα της χρωματισμού αποκαλύπτοντας ένα ομοιόμορφα και ασταμάτητο δέρμα.

Όλες οι θεραπείες laser είναι κλινικά αποδεδειγμένες, μη επεμβατικές, σχετικά ανώδυνες ενώ δεν αφήνουν σημάδια ή ουλές. Στο Perfect Blue Medispa, οι ασθενείς μας απολαμβάνουν τις θεραπείες τους σε αποκλειστικές σουίτες που εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την άνεση τους. Όπως με όλες τις θεραπείες μας, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας.

Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top