Η HYPPP Cream® βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος βελτιώνοντας την χρωματισμό, τον τόνο, την υφή και την απορρόφηση. Επίσης, αυξάνει την σύσφιξη, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματός. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων κυττάρων (π.χ. ινοβλαστών, ενδοθηλιακών κυττάρων, βλαστικών κυττάρων) στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος (χόριο). Αυτή η διαδικασία λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο μέσω της υπό αναερόβιων συνθηκών (υποξία) σηματοδότησης των αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο HYPPP Cream®. Αυτή η σηματοδότηση οδηγεί στην παραγωγή νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, γλυκοζαμινογλυκανών και θρεπτικών αιμοφόρων αγγείων. Μέσω της ενσωμάτωσης ειδικών λιποσωμάτων, καθώς και της απομάκρυνσης του μεγάλου μορίου ινωδογόνου από τη σύνθεση, η διείσδυση των παραγόντων στο δέρμα αυξάνεται.

Το HYPPP Eye Cream είναι ιδανική για τη θεραπεία της περιοχής των ματιών και ειδικά τους μαύρους κύκλους και πρήξιμο κάτω από τα μάτια καθώς αποκαθιστά ένα νεανικό και μαγευτικό βλέμμα. Πρόκειται για μια θαυματουργή κρέμα εμπλουτισμένη με φυσικά παράγωγα άμεσα καταπολεμά την αιτία των μαύρων κύκλων και του πρήξιμο. Σε συνεργασία με τους αυξητικούς παράγοντες HYPPP βελτιώνει δραστικά την εμφάνιση της περιοχής των ματιών, δίνοντάς σας μια πιο νεανική, ξύπνια και ζωντανή εμφάνιση.

Το HYPPP Serum® είναι μια εξαιρετικά ενεργή εναλλακτική λύση αντί της HYPPP Cream®. Λόγω της λεπτής υφής του, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, γεγονός που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα αυξητικών παραγόντων HYPPP κάτω από το καθημερινό προϊόν περιποίησης του δέρματός σας.

Η μάσκα HYPPP Princess είναι μια ειδική για εντατική θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες HYPPP. Η μάσκα HYPPP Princess παρέχει λάμψη και πλούσια φροντίδα στο δέρμα σας άμεσα.

Η εξαιρετικά αμιγής σύνθεση του HYPPP-Pure® με παράγοντες HYPPP καθιστούν το προϊόν αυτό ιδανικό για ευαίσθητο και υπεραργαλικό δέρμα. Η διαδικασία χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία HYPPP Bi-Phase® και βασίζεται στη δειγματοληψία αυξητικών παραγόντων με ένα ιδιαίτερα καθαρό μέσο.

 

Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top