Το υαλουρανικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στον οργανισμό μας. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή του υαλουρανικού οξέως μειώνεται με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου στα ζυγωματικά, τους κροτάφους ή το άνω χείλος δίνοντας την αίσθηση ενός κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου. Το υαλουρανικό οξύ ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, αποκαθιστώντας τη ζωτικότητα και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Το υαλουρανικό οξύ σε συγκεκριμένες ποσότητες διορθώνει τις λεπτές ρυτίδες, αντικαθιστά τον χαμένο όγκου του προσώπου, διορθώνει ατέλειες στη μύτη και βελτιώνει το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών αναστρέφοντας έτσι την όψη του κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου και χαρίζοντας στον ασθενή νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

Το υαλουρανικό οξύ δύναται επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος του ντεκολτέ και των χεριών. Η ενυδάτωση δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα του υαλουρανικού οξέος, καθώς συμβάλει στην επούλωση αλλά και δίνει στο δέρμα μας αντιοξειδωτική άμυνα για να το προστατεύσει από βλάβες προκαλούμενες από την έκθεση μας στον ήλιο ή το περιβάλλον. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν από 6 μήνες έως 1,5 με 2 χρόνια ανάλογα με τη θέση εμφύτευσης και την ποσότητα του υλικού. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ανανέωσης του προσώπου όπως laser αντιγήρανσης και μεσοθεραπείες ανάπλασης και ενυδάτωσης.

Καθώς μεγαλώνουμε το πλέγμα κολλαγόνου υπεύθυνο για τη λάμψη και σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας, εξασθενεί σταδιακά και έτσι το δέρμα μας σε συνδιασμό με την κληρονομικότητα, το κάπνισμα, τη διατροφή και το περιβάλλον, χάνει τον όγκο, τη λάμψη και την ελαστικότητά του. Ο υδροξυαπατίτης είναι μια ουσία που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και το φυσικό περίγραμμα γεμίζοντας και ανορθώνοντας την υπό θεραπεία περιοχή. Προκαλώντας νέο-κολλαγονογέννεση, αυξάνει φυσικά τον όγκο του δερματικού ιστού και του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακροχρόνια. Τα κλινικά αποτελέσματα είναι εμφανή για έως και 2 χρόνια, ανάλογα με ποσότητα έγχυσης, την ποιότητα του δέρματος του ασθενούς και την ηλικία. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ανανέωσης του προσώπου όπως laser αντιγήρανσης και μεσοθεραπείες ανάπλασης και ενυδάτωσης.

Perfect-blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση
Top