Λιποαναρρόφηση

Βελτιώστε & Αναδείξτε την πιο όμορφη εκδοχή σας

Λιποαναρρoφηση

Αισθανθείτε όμορφα
για το σώμα σας

Η λιποαναρρόφηση ως μια διαδικασία βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος, αφαιρεί επίμονα αποθέματα λίπους που αντιστέκονται στη δίαιτα και την άσκηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως είναι η κοιλιά και η μέση, οι μηροί και οι γλουτοί, ο λαιμός, τα μπράτσα, το εσωτερικό των γονάτων και αλλού.

 

Μέσω της στοχευμένης αφαίρεσης μεμονωμένων αποθηκών πάχους, ο Δρ. Χατζηπαναγής δημιουργεί μια ομοιόμορφη, κομψή και πιο αδύνατη σιλουέτα.
Δεδομένου ότι σκοπός της λιποαναρρόφησης δεν είναι μόνο η αφαίρεση του επίμονου λίπους αλλά και η διαμόρφωση ενός ομοιόμορφου κορμιού, η διαδικασία απαιτεί το συνδιασμό ικανότητας αλλά και καλλιτεχνίας. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εστιάζει στην ολοκληρωμένη αξιολόγηση του καθενός ασθενή μεμονωμένα. Εξετάζοντας τη συνολική εικόνα του σώματος και τη δομή του, κι όχι μόνο μεμονωμένες περιοχές, ο γιατρός διαμορφώνει εκ νέου το σώμα, αφαιρώντας με ακρίβεια την ποσότητα λίπους που είναι απαραίτητη για ένα ισσορροπημένο αποτέλεσμα. Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές λιποαναρρόφησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη του σώματος για καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους, ούτε είναι αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας ή μείωσης του περίσσιου δέρματος. Αντιθέτως, η διαδικασία στοχεύει στην αναδιαμόρφωση και ανανέωση ολόκληρου του σώματος. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για αυτή τη θεραπεία είναι γυναίκες και άνδρες που είναι υγιείς και κοντά στο ιδανικό του βάρος. Πρέπει επίσης να έχει καλή μυική δομή και ελαστικότητα του δέρματος. Ο Δρ. Xατζηπαναγής, εξετάζει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους για να είναι βέβαιος ότι είστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν τη χειρουργική διαδικασία.
Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.