Λιποαναρρόφηση

Βελτιώστε & Αναδείξτε την πιο όμορφη εκδοχή σας

HD – Λιπογλυπτική

Αισθανθείτε όμορφα
για το σώμα σας

Η λιποαναρρόφηση ως μια διαδικασία βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος, αφαιρεί επίμονα αποθέματα λίπους που αντιστέκονται στη δίαιτα και την άσκηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως είναι η κοιλιά και η μέση, οι μηροί και οι γλουτοί, ο λαιμός, τα μπράτσα, το εσωτερικό των γονάτων και αλλού.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Μέσω της στοχευμένης αφαίρεσης μεμονωμένων αποθηκών πάχους, ο Δρ. Χατζηπαναγής δημιουργεί μια ομοιόμορφη, κομψή και πιο αδύνατη σιλουέτα. Η Στοχευμένη ΗD Λιπογλυπτική (High-Definition Liposculpture) γίνεται δυνατή μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας με κύματα υπερήχων, ικανά να  διαλύσουν τον λιπώδη ιστό και να συσφίξουν το δέρμα.  Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter (Κρύο-Λιπογαλακτοματοποίηση) χρησιμοποιεί μια νέα μεθοδολογία χαμηλής θερμοκρασίας, που βασίζεται στην ενδοδερμική εκπομπή υπερήχων, ελεγχόμενη  κατά διαστήματα ανάλογα με την υφή και τον τύπο του ιστού που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής επιτρέπει την απαλή και ακριβή απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους και ομοιόμορφη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να καταστρέφουνται τα αιμοφόρα αγγεία και ο δερματικός ιστός. Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατή η ακριβής λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική της κοιλιακής περιοχής (six-pack), των μηρών και των γλουτών, με μείωση της κυταρρίτιδας, υπό τοπική νάρκωση χωρίς πόνο ή σημαντικό χρόνο ανάρρωσης.

Η τεχνολογία Cold Lipoemulsion ProMelter είναι η μόνη ικανή τεχνική λιποαναρρόφησης που αλλάζει συνεχώς τη συχνότητα του κυμάτων υπερήχων ανάλογα με τη συνοχή του επεξεργασμένου ιστού. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό επιτρέπει τη λιποδιάλυση χωρίς να θερμαίνει το λίπος, αποφεύγοντας τον κίνδυνο εσωτερικού εγκάυματος και τη διατήρηση της ανατομικών δομών.

– Δε βλάπτει το δερματικό ιστό

– Μειώνει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση δέρματος

– Ο τραυματισμός του ιστού και ο σχηματισμός μώλωπων ελαχιστοποιείται και συχνά δεν υπάρχει

– Δεν απαιτούνται τομές μεγαλύτερες από 2 mm

– Η επέμβαση  μπορεί να γίνει υπό τοπική νάρκωση ή μέθη

– Η ανάρρωση μετά τη θεραπεία είναι πολύ γρήγορη

– Ο λιπώδης ιστός που αφαιρείται είναι ζωτικός και πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, οπότε είναι ιδανικός για λιπομεταφορά και για αύξηση του όγκου μαλακού ιστού προσώπου, γλουτών, στήθους

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Δεδομένου ότι σκοπός της λιποαναρρόφησης δεν είναι μόνο η αφαίρεση του επίμονου λίπους αλλά και η διαμόρφωση ενός ομοιόμορφου κορμιού, η διαδικασία απαιτεί το συνδιασμό ικανότητας αλλά και καλλιτεχνίας. Ο Δρ. Χατζηπαναγής εστιάζει στην ολοκληρωμένη αξιολόγηση του καθενός ασθενή μεμονωμένα. Εξετάζοντας τη συνολική εικόνα του σώματος και τη δομή του, κι όχι μόνο μεμονωμένες περιοχές, ο γιατρός διαμορφώνει εκ νέου το σώμα, αφαιρώντας με ακρίβεια την ποσότητα λίπους που είναι απαραίτητη για ένα ισσορροπημένο αποτέλεσμα. Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές λιποαναρρόφησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη του σώματος για καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους, ούτε είναι αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας ή μείωσης του περίσσιου δέρματος. Αντιθέτως, η διαδικασία στοχεύει στην αναδιαμόρφωση και ανανέωση ολόκληρου του σώματος. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για αυτή τη θεραπεία είναι γυναίκες και άνδρες που είναι υγιείς και κοντά στο ιδανικό του βάρος. Πρέπει επίσης να έχει καλή μυική δομή και ελαστικότητα του δέρματος. Ο Δρ. Xατζηπαναγής, εξετάζει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους για να είναι βέβαιος ότι είστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν τη χειρουργική διαδικασία.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.