Λίφτινγκ Προσώπου

Φυσικά και Μόνιμα Αποτελέσματα

Λίφτινγκ Προσώπου

Σύγχρονες Τεχνικές Deep-Plane Facelift & Mini-Lift

Το χρόνιο στρες, η έκθεση στα στοιχεία της φύσης, το κάπνισμα, η απώλεια βάρους και η γήρανση μπορούν να επηρεάσουν τα πρόσωπά μας, κάνοντάς μας να φαινόμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και κουρασμένοι. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές στο facelift, όπως το MACS-Lift ή το SMAS-Lift, ο Δρ. Χατζηπαναγής μπορεί να βελτιώσει τον τόνο του προσώπου και τα ορατά σημάδια της γήρανσης στις περιοχές του προσώπου και του λαιμού, προσφέροντάς σας μια πιο αναζωογονημένη και νεότερη εκδοχή του εαυτού σας.

Η διαδικασία αυτή, βελτιώνει προβλήματα, όπως η χαλάρωση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, και τα κρεμασμένα, πεσμένα βλέφαρα, τις βαθιές γραμμές προσώπου, τα βαθουλωμένα μάγουλα, τη χαλάρωση στις σιαγόνες και τον συσσωρευμένο λιπώδη ιστό στο λαιμό. Απομακρύνει το περίσσιο δέρμα, συσφίγγει τους μυς, και ανορθώνει το συνδετικό ιστό (SMAS) του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνετε πιο φρέσκοι και νεότεροι.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται στο λίφτινγκ προσώπου και προσφέρει στους ασθενείς του ένα φάσμα σύγχρονων τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου του λίφτινγκ με μικρή τομή (Mini-Λίφτινγκ/MACS-Lift) και του ολοκληρωμένου λίφτινγκ προσώπου με στήριξη του βαθύτερου συνδετικού ιστού προσώπου και λαιμού (Deep-Plane SMAS-Lift). Το λίφτινγκ προσώπου μπορεί να διεξαχθεί υπό καταστολή (μέθη), ιδίως στην περίπτωση ενός Mini-Λίφτινγκ, ή γενική αναισθησία όταν απαιτείται ολική ανόρθωση των ιστών του προσώπου και του λαιμού. Ένα λίφτινγκ προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές διαδικασίες, όπως η άνω και η κάτω βλεφαροπλαστική, καθώς και την ανόρθωση μετώπου και φρυδιών.

Για την αποκατάσταση της απώλειας της νεανικότητας, η διαδικασία λίφτινγκ του Δρ. Χατζηπαναγή μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορες δερματικές θεραπείες, όπως δερμοαπολέπιση (dermabrasion), χημικά peels και λέιζερ/ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της ποιότητας και της υφής της επιδερμίδας. Επίσης, μία σειρά αναγεννητικών θεραπειών όπως το υγρό λίφτινγκ προσώπου HYPPP-Lift και μεσοθεραπεία με θρεπτικά στοιχεία (π.χ. βιταμίνες, αμινοξέα) μπορούν να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο, να βελτιώσουν τις ρυτίδες και να ενισχύσουν την ελαστικότητα και την ανακλαστικότητα του δέρματος.   Χρησιμοποιώντας αυτές τις βοηθητικές μεθόδους προσφέρουμε σε κάθε ασθενή ένα πλήρες αισθητικό πακέτο, καλύπτοντας έτσι όλες τις διαφορετικές προβληματικές περιοχές του προσώπου.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όλες οι επεμβάσεις λίφτινγκ προσώπου και λαιμού είναι προϊόντα προσεκτικής και εκτεταμένης μελέτης. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης συνεδρίας, ο Δρ. Χατζηπαναγής θα εκτιμήσει την καταλληλότητά σας για μια τέτοια διαδικασία, καθώς η ασφάλεια σας και η επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαβούλευσης και αξιολόγησης, ο Δρ. Χατζηπαναγής ετοιμάζει ένα λεπτομερές και προσαρμοσμένο χειρουργικό ή/και μη-επεμβατικό πρόγραμμα βασισμένο στους στόχους, τις ανάγκες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη καθώς ο Δρ. Χατζηπαναγής είναι απόλυτα πιστός στις εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς.

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική 3D προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα του λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους και η κορυφαία πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας για λίφτινγκ προσώπου/λαιμού και βλεφαροπλαστική, Dr. Constance Neuhann-Lorenz.