Αυξητική στήθους

Προηγμένες & Εξατομικευμένες Μέθοδοι

ΝΑΝΟ-ΑΥΞΗΤΙΚΗ® ΣΤΗΘΟΥΣ

Ντεκολτέ που Εντυπωσιάζει

Η αυξητική στήθους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως και γίνεται με την τοποθέτηση ενθεμάτων ή τη μέθοδο της λιπομεταφοράς από άλλο σημείο του σώματος του ασθενή. Η διαδικασία αυτή αποσκοπεί στο να τονίσει ή και να φέρει ισορροπία στο μέγεθος των μαστών ή και στο να αλλάξει το περίγραμμα του στήθους. Η Νάνο-Αυξητική® είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αυξητική στήθους, η οποία χρησιμοποιεί ενθέματα σχεδιασμένα με νανοτεχνολογία καθώς και λεπτομερή προεγχειρητικό σχεδιασμό, με την οποία πετυχαίνουμε φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα με ασφάλεια και σιγουριά.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΡ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, MD PD PhD

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Λευκός Σταυρός

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η τεχνική ικανότητα και εξαίσια αισθητική του Δρ. Χατζηπαναγή αποτελεί εγγύηση για όσους αναζητούν ένα συμμετρικό και φυσικό αποτέλεσμα. Πριν κάθε επέμβαση, ο γιατρός σε συνεργασία με την ασθενή προσδιορίζουν τον τύπο και μέγεθος του ενθέματος, καθώς και την ακριβή τοποθέτηση της τομής (περιθηλαία ή υπομάστια), παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν με την επέμβαση, οι ασθενείς είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με όλες τις διαθέσιμες προς αυτούς επιλογές από τον Δρ. Χατζηπαναγή, ο οποίος εξασφαλίζει οι αποφάσεις των ασθενών του να είναι βασισμένες σε από κοινού συμφωνημένους στόχους. Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του γιατρού πάνω στην αυξητική στήθους, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές για να πετύχει ένα φυσικό και συμμετρικό αποτέλεσμα. Η Νάνο-Αυξητική είναι μια καινοτόμος τεχνική αυξητικής στήθους με ενθέματα σιλικόνης τελευταίας γενιάς, τα οποία είναι σχεδιασμένα με νανοτεχνολογία και ως αποτέλεσμα έχουν μεγαλύτερη βιοσυμβατότητα, σε συνδυασμό με τον λεπτομερή προεγχειρητικό σχεδιασμό που απαιτείται για την ακριβή τοποθέτηση τους στον θώρακα της ασθενούς. Η Νάνο-Aυξητική με μικρή τομή γίνεται πραγματικότητα στα χέρια του Δρ. Χατζηπαναγή χωρίς πόνο (pain-free breast augmentation), ενώ το ένθεμα τοποθετείται ανάλογα με τα ιδιαίτερα ανατομικά χαρακτηριστικά της ασθενούς. Συγκεκριμένα, το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω ή κάτω από τον μείζων θωρακικό μυ ή και με συνδυασμό των δύο θέσεων μέσω της τεχνικής του διπλού επιπέδου. Η τεχνική διπλού επιπέδου (dual-plane technique) προσφέρει λύσεις σε περιπτώσεις όπου υπάρχει σημαντική πτώση του μαστού, δίνοντας ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Αφού η χειρουργική διαδικασία εκτελείται εντελώς ατραυματικά, δε χρησιμοποιούνται παροχετεύσεις (σωληνάκι), το οποίο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης.

Στόχος του Δρ. Χατζηπαναγή είναι να δημιουργεί μια φυσικά ενισχυμένη εμφάνιση και ελκυστικό σχήμα στήθους, αντί απλά να εστιάζει στο μέγεθος του στήθους ή στον όγκο του ενθέματος. Το μέγεθος του ενθέματος είναι η τελευταία παράμετρος που λαμβάνεται υπόψη κατά τον προγραμματισμό της επεμβατικής διαδικασίας. Πρωτεύοντα ρόλο κατέχουν το πλάτος του ενθέματος, το ύψος και η προβολή του, και μόνο κατόπιν της αξιολόγησής αυτών των παραμέτρων λαμβάνεται υπόψη και ο όγκος. Η ακριβής επιλογή του μεγέθους του ενθέματος και η τοπογραφική του τοποθέτηση στο θωρακικό τοίχωμα μέσω προσεκτικού προεγχειρητικού σχεδιασμού, περιλαμβάνει πολλαπλές μετρήσεις της ανατομίας του θώρακα της ασθενούς και 3D προ-χειρουργική προσομοίωση. Αυτά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με τα ανατομικά χαρακτηριστικά της ασθενούς, δηλαδή ένα ενισχυμένο στήθος με απαλή κλίση σε σχήμα δάκρυ, που προσομοιάζει το εναρμονισμένο φυσικό στήθος (αναλογία όγκου άνω-κάτω πόλου 45:55%). Η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι σημαντική για την αποφυγή επιπλοκών, όπως η διπλή φούσκα (double bubble) και η συμμαστία (‘’kissing implants’’), οι οποίες είναι αποτέλεσμα της χρήσης υπερβολικά μεγαλών ενθεμάτων. Φυσικά, το πληρέστερο, πιο εμφανές προφίλ εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ ασθενών, όσο όμως η ανατομία του ίδιου του στήθους και τα χαρακτηριστικά των μαλακών ιστών του μαστού μπορούν να το υποστηρίξουν. 

ΤΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ

Τα ενθέματα σιλικόνης μπορεί να είναι στρογγυλά, ωοειδή ή σε σχήμα δάκρυ (ανατομικά ενθέματα) και είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και προβολές. Τα στρογγυλά ενθέματα χρησιμοποιούνται συνήθως για να αυξήσουν την πληρότητα του άνω πόλου του στήθους, ενώ τα ενθέματα ωοειδούς σχήματος ή σε σχήμα δάκρυ είναι σχεδιασμένα για να μιμούνται καλύτερα το φυσικό σχήμα του στήθους με περισσότερη πληρότητα στον κάτω πόλο. Η τοποθέτηση των ενθεμάτων σε σχήμα δάκρυ απαιτεί μια πιο προηγμένη τεχνική εφόσον μπορεί να έχει επιπλοκές, όπως περιστροφή του ενθέματος και άλλες ανεπιθύμητες αισθητικά επιπλοκές. Μια νέα εξέλιξη για τις γυναίκες που αναζητούν την πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση αποτελούν τα Εργονομικά Ενθέματα. Τα ενθέματα αυτά έχουν μεν μια βασική στρογγυλή μορφή αλλά υιοθετούν αυτόματα το πιο φυσικό σχήμα του δακρύου όταν τοποθετηθούν στο στήθος και όταν ο ασθενής κινείται ή είναι όρθιος. Επίσης, μια καινοτόμο λύση προσφέρουν τα εργονομικά ενθέματα με συμπαγή γέλη σιλικόνης (cohesive silicone gel implant) τα οποία διατηρούν το στρογγυλό τους σχήμα και είναι ιδανικά για όσους ασθενείς αναζητούν μεγαλύτερη πληρότητα στο άνω πόλο, χωρίς τον κίνδυνο περιστροφής του ενθέματος. Η εξωτερική επιφάνεια των ενθεμάτων νέας γενιάς, σχεδιασμένα με νανο-τεχνολογία, είναι μοναδική εφόσον η εξελιγμένη νάνο-επιφάνειά τους (nano-surface) προάγει μια πιο φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ του ενθέματος και του περιβάλλοντος ιστού, επιτρέποντας στο ένθεμα να εναρμονιστεί καλύτερα με την κανονική κίνηση του μαστού. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος δημιουργίας χοντρής κάψας δηλαδή δημιουργία σκληρού περιβλήματος γύρω από το ένθεμα, μειώνεται σημαντικά. Αυτό συνεπάγεται λιγότερο πόνο για την ασθενή, καθώς και μειωμένο κίνδυνο αλλοίωσης του σχήματος του ενθέματος με την πάροδο του χρόνου.

 

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η αυξητική στήθους γίνεται κατά κανόνα υπό γενική νάρκωση και διαρκεί ανά μέσο όρο 2 ώρες. Η τομή για εισαγωγή του ενθέματος τοποθετείται στις περισσότερες περιπτώσεις στην υπομάστιο πτυχή, και είναι πολύ μικρή (3-4 εκ.), εκτός εάν χρειαστεί και μια ανόρθωση του στήθους, όπου γίνεται περιθηλαία τομή. Αφού η χειρουργική διαδικασία εκτελείται στα χέρια του Δρ. Χατζηπαναγή εντελώς ατραυματικά, δε χρησιμοποιούνται παροχετεύσεις, το οποίο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Συνήθως, δεν απατείται διανυκτέρευση στο νοσοκομείο, και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες. Τα ράμματα που χρησιμοποιούνται είναι αυτο-απορρροφήσιμα και έτσι δεν αφαιρούνται. Συνιστάται ειδικός στηθόδεσμος για 6 εβδομάδες και αποχή από αθλητικές δραστηριότητες για 4 εβδομάδες.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η αυξητική στήθους μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης με μεταφορά λίπους. Το λίπους συνήθως αφαιρείται από την κοιλιά ή τους μηρούς και προετοιμάζεται μέσω μιας ειδικής τεχνικής (φυγοκέντριση), πριν τη μεταμόσχευσή του στο στήθος. Το λίπος μπορεί να συνδιαστεί με αναγεννητικούς παράγοντες από το αίμα, με την τεχνική HYPPP-Fill, η οποία βελτιώνει σημαντικά την επιβίωση των λιποκυττάρων, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, η αφαίρεση του λίπους μέσω της τεχνικής Κρύο-Λιποαναρρόφηση (Cold-Lipoemulsion) εγγυάται ότι ο λιπώδης ιστός που αφαιρείται είναι ζωτικός και πλούσιος σε βλαστοκύτταρα, οπότε είναι ιδανικός για λιπομεταφορά και για αύξηση του επιθυμητού όγκου του στήθους, χωρίς την ανάγκη ενθεμάτων σιλικόνης.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Οι μετρήσεις των διαστάσεων του θώρακα είναι καθοριστικές για την επέμβαση αυξητικής στήθους εφόσον ουσιαστικά καθορίζουν τις διαστάσεις (πλάτος, ύψος, προβολή) του ενθέματος. Μέσω των μετρήσεων αυτών και σε ανοικτό διάλογο με την ασθενή, ο Δρ. Χατζηπαναγής, προτείνει τον κατάλληλο όγκο ενθέματος. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί ανελλιπώς 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένει μετά τη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης, ο γιατρός περιγράφει ενδελεχώς τη διαδικασία έτσι ώστε να γίνει κατανοητή και απαντά σε όλες τις απορίες των ασθενών του σχετικά με αυτή. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

   

3D ΤΗΛΕ-ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Αν σκέφτεστε να κάνετε αυξητική στήθους και θέλετε να δείτε πως θα είναι το στήθος σας μετά την επέμβαση, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, ακόμη και πριν την πρώτη σας συνάντηση με το γιατρό! Ο Δρ. Χατζηπαναγής σας προσφέρει τη δυνατότητα μέσω τρισδιάστατης τηλε-προσομοίωσης να πάρετε μια πρώτη εικόνα του αποτελέσματος, χωρίς κανένα κόστος, κάνοντας κλικ εδώ ή ακολουθόντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Στείλτε μας μέσω email (info@perfect-blue.com) 3 φωτογραφίες του στήθους σας: μπροστινή όψη, αριστερό και δεξί προφίλ με κλίση 45º, καθώς και την απόσταση μεταξύ των θηλών, όπως θα δείτε στο βίντεο. Στείλτε μας, επίσης, το ιδανικό μέγεθος στήθους που θα επιθυμούσατε σε βαθμίδα 1 έως 4 (δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες στο παρακάτω βίντεο), καθώς και οποιεσδήποτε εικόνες μοντέλων που σας αρέσουν.

Βήμα 2: Σας στέλνουμε μια πρόσκληση μέσω email όπου μπορείτε να δείτε την 3D προσομοίωσή σας.

Εάν επιθυμείτε, μπορεί να κλείσετε ραντεβού με το γιατρό για να συζητήσετε τα αποτελέσματά σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της πλαστικής στήθους, έχοντας εξειδικευθεί κοντά στους σπουδαιότερους πλαστικούς χειρουργούς Ευρώπης και Αμερικής, ανάμεσα στους οποίους ο παγκοσμίου φήμης μικροχειρουργός μαστού καθηγητής Milomir Ninkovic και η κορυφαία αισθητικός πλαστικός χειρουργός της Γερμανίας Dr. Constance Neuhann-Lorenz. Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει, επίσης, κερδίσει πολύτιμη εμπειρία στην αισθητική πλαστική στήθους κατά της διάρκεια της εργασίας του ως Fellow (συνεργάτης) στο Akademikliniken της Σουηδίας, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα μαστού της Ευρώπης. Μάθετε περισσότερα.

ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ MEDIA

MADAME FIGARO AUG 2019      HELLO BEAUTY  2019                    MISS BLOOM

 CIAO APRIL 2019                           PARASKHNIO.GR               HELLO BEAUTY SPECIAL ISSUE 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ