Κρυολιπόλυση και Λιπομασάζ

Ερωτευθείτε τις καμπύλες σας!

Κρυολιπόλυση και Λιπομασάζ

Εξαλείψτε το τοπικό πάχος αποτελεσματικά και με ασφάλεια!

Υψηλή τεχνολογία σχεδιασμένη για δράση κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για μια ορατά πιο αδύνατη και περιποιημένη σιλουέτα.

3D Κρυολιπόλυση 360 CLATUU

Αντιμετωπίστε οριστικά το τοπικό πάχος

Τι είναι η 3D ψύξη λίπους;

Πρόκειται για μια μη-επεμβατική και μόνιμη μείωση των επίμονων αποθεμάτων λίπους μέσω της παρατεταμένης έκθεσής τους σε έντονη ελεγχόμενη ψύξη (ιδανικά -9 °C) που προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων. Η απόπτωση είναι μια φυσιολογική διεργασία της προγραμματισμένης βιολογίκης καταστροφής του κυττάρου χωρίς όμως να απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες στην γύρω περιοχή.

Η σφαιρική 3D κρυολιπόλυση 360 είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος κρυολιπόλυσης που επιτρέπει τη σφαιρική (360 μοίρες) ψήξη του λίπους. Η σφαιρική 3D κρυολιπόλυση 360 έχει το πλεονέκτημα να κρατάει σταθερή τη χαμηλή θερμοκρασία, σε αντίθεση με τις κοινές μεθόδους κρυολιπόλυσης, οι οποίες παγώνουν το λίπος μεταξύ δύο παράλληλων επιφανειών (2D κρυολιπόλυση), το οποίο οδηγεί σε σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα, και μόνο σε μια συνεδρία.

Η θεραπεία διεξάγεται ξεκινώντας από την εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας. Στη συνέχεια το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται το δέρμα και ο περιβάλλοντας ιστός. Τέλος, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας. Το λίπος μειώνεται σε διάρκεια 60-90 ημερών.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα, αλλά ουσιαστικά εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή θεραπείας. Ο/Η ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ποιά είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Με την έναρξη της θεραπείας ο/η ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου. Καθώς, όμως, η θεραπεία συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης που εξασκείται. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

Πόσες φορές και πόσο συχνά μπορεί κάποιος/α να κάνει τη θεραπεία;

Η θεραπεία 3D κρυολιπόλυσης απαιτεί μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

Υπάρχουν αντενδείξεις στην εν λόγω θεραπεία;

Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος, πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν τη θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία.

LPG Endermologie

Ανανέωση & Ομορφιά χωρίς νυστέρι

Πρόκειται για μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης λίπους στα λιποκύτταρα, και της κατακράτησης υγρών στο σώμα ενώ πολλοί είναι οι παράγοντες που δρουν επιβαρυντικά, όπως κληρονομικότητα, ορμονικοί παράγοντες, διατροφικές συνήθειες, διαταραχές του μεταβολισμού της μικροκυκλοφορίας και παχυσαρκία.
Tο LPG δρα αποτελεσματικά στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, στην αύξηση του μυϊκού τόνου, στην ομαλοποίηση της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση της χαλάρωσης και της σύσφιξης του δέρματος.

Οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι κύλινδροι της κεφαλής διεγείρουν απαλά το δέρμα, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων και να ενεργοποιηθούν οι ινοβλάστες, που είναι τα υπεύθυνα κύτταρα για τη νεανικότητα του δέρματος.

Οι κύλινδροι ταυτόχρονα συμπιέζουν και αναρροφούν το δέρμα διεγείροντας τη λεμφική κυκλοφορία, βοηθούν στην εναρμόνιση του συνδετικού ιστού ενώ αποβάλλουν τα μεταβολικά υπολείμματα, τα περιττά υγρά και τις τοξίνες από τα σημεία του σώματος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.
Με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα οδηγούνται στη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης έχοντας ως αποτέλεσμα ένα τονωμένο και σφριγηλό δέρμα.
Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά και πραγματοποιείται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας αριθμός 10-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.