Laser & Ραδιοσυχνότητες

Ανάπλαση δέρματος από μέσα προς τα έξω!

Laser

Αποτελεσματικές, αξιόπιστες θεραπείες

Με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση, η έκθεση στον ήλιο, η διατροφή, το περιβάλλον αλλά και η κληρονομικότητα, μεταξύ άλλων παραγόντων, μπορούν να επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Ο Δρ. Χατζηπαναγής σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Alma Lasers προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προηγμένων αισθητικών τεχνολογιών laser που αναπλάθουν βαθιά το δέρμα.

ClearLift®

Λέιζερ-Λίφτινγκ Προσώπου & Λαιμού χωρίς νυστέρι

 

Η θεραπεία ClearLift® του Harmony XL Pro προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη και λάμψη προσώπου και λαιμού χωρίς πόνο και χωρίς ξεφλούδισμα, ενώ είναι κατάλληλο και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αποκτήστε ένα σφριγηλό και νεανικό δέρμα με μόνο 3ο λεπτά θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Το Harmony XL Pro της Alma Lasers διαθέτει μια σειρά από προηγμένες εφαρμογές, οι οποίες είναι άκρως αποτελεσματικές, αξιόπιστες και κατάλληλες για ασθενείς όλων των ηλικιών, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας όπως αυτό αποδεικνύεται σε εκτεταμένες κλινικές μελέτες. Το Harmony XL Pro επιτρέπει στον Δρ. Χατζηπαναγή να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για τις ακόλουθες ενδείξεις:

Ραδιοσυχνότητες

Υπερσύγχρονες θεραπείες σύσφιξης Accent Prime®

Το Accent Prime® συνδιάζει μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με υπέρηχο (Ultraspeed) προσφέροντας μία αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης και αντιμετώπισης του τοπικού πάχους.

Το σύστημα Accent Prime® είναι η κορυφαία πλατφόρμα ραδιοσυχνοτήτων (RF) και υπερήχων (Ultraspeed), που προσφέρει μία μη επεμβατική, υπερσύγχρονη λύση εξατομικευμένων θεραπειών για τη σύσφιξη του δέρματος, όταν υπάρχει σημαντική χαλάρωση, βελτίωση της κυτταρίτιδας, και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ο συνδιασμός ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων Accent Prime® επιτυγχάνει Θεαματική λιποδιάλυση, καθώς επιτυγχάνει αύξηση του τοπικού μεταβολισμού, σύσφιξη δέρματος χάρη στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις πρώτες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου καθώς συνεχίζεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμίλευση σώματος & προσώπου

Ο μοναδικός συνδυασμός υπερήχων (Ultraspeed) και ραδιοσυχνοτήτων (RF) επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα, δίνοντάς σας μια φυσική σμιλευμένη εμφάνιση μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας κολλαγόνου. Αποκτήστε ένα τονισμένο περίγραμμα σώματος και προσώπου μέσα σε μόνο 20 λεπτά χωρίς πόνο και μηδέν χρόνο ανάρρωσης.

Εφαρμογή 1η: Σύσφιξη δέρματος

Η εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκαλώντας έντονη κινητοποίηση του λεμφικού φλεβικού συστήματος και του λιπώδη ιστού. Τα ραδιοκύματα ξυπνούν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος.

Εφαρμογή 2η: Κυτταρίτιδα

Στην αγορά είναι διαθέσιμα πολλά ιατρικά σκευάσματα για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας τα περισσότερα από τα οποία δεν είναι αποτελεσματικά. Το AccentPrime® προσφέρει μια κλινικά αποδεδειγμένη λύση για τη αποτελεσματικής μείωσης της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, τόσο στα αρχικά της στάδια όσο και σε πιο προχωρημένη μορφή.

Εφαρμογή 3η: Τοπική Λιποδιάλυση

Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (Monopolar & Bipolar Radiofrequency), σε συνδιασμό με υπέρηχο (Ultraspeed), καθιστούν τη θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει των αναγκών: στόχευση βαθιά στον λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης ή πιο επιδερμικά για αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο. Η θεραπεία αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών στους 40-44οC, επιφέροντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή. Στην κατάσταση αυτή, μειώνονται οι δεσμοί αίματος-οξυγόνου και απελευθερώνεται πολύ οξυγόνο στην περιοχή, το οποίο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς αυξάνει τις καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό.

Εφαρμογή 4η: Ανάπλαση του δέρματος

Καθώς μεγαλώνουμε, ο τόνος και η υφή του δέρματός μας αλλάζουν. Το Accent Prime χρησιμοποιεί τεχνολογία RF microplasma για την εξομάλυνση του δέρματος βελτιώνοντας τον συνολικό τόνο και την υφή του αλλά και τις ραγάδες και τις επιφανειακές μελαγχρωματικές βλάβες, ενισχύοντας το δέρμα ενάντια στη μελλοντική γήρανση. Το ειδικό dermaroller με RF microplasma δημιουργεί ένα μικρο-τραυματισμό στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να διεγείρει τη φυσική επούλωση. Ο συνδιασμός RF microplasma με την τεχνολογία Impact (διεισδυτικοί υπέρηχοι) επιτρέπουν την εφαρμογή διαφόρων αναγεννητικών ουσιών βαθιά στο δέρμα για καλύτερο αποτέλεσμα.

SLIM-TIGHT™

Το πιο προηγμένο πρόγραμμα εξάλειψης τοπικού πάχους & σύσφιξης

Σχεδιασμένο ειδικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων, όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δερματος, για ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το SLIM-TIGHT™ έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζουμε το τοπικό πάχος και τη σωματική χαλάρωση. Αντί να σας προσφέρει ένα απλό πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το SLIM-TIGHT™ συνδυάζει έξυπνα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, με στόχο ένα τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το SLIM-TIGHT™ αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δερματος:

1η Συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση 360
Μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους

2η & 3η Συνεδρία: Συνδυασμός Υπερήχων και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime
Διάχυτη λιπόλυση για μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

4η Συνεδρία: Λιπομασάζ LPG
Διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών

Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;

Ενώ το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ βασίζεται σε τέσσερις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους, στη σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας και στο LPG λιπομασάζ, διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από τις τέσσερις αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οίδηματος των ιστών. Το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Σε ποια χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται οι θεραπείες και πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες. Η πρώτη και η δεύτερη συνεδρία διεξάγονται στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η τρίτη και η τέταρτη συνεδρία διεξάγονται στη δεύτερη εβδομάδα.

Πότε να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται στον 1 μήνα μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Κάθε κύκλος θεραπείας του προγράμματος στοχεύει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί μηροί, η κεντρική και η πλευρική κοιλιά, και οι βραχίονες. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν επιλεκτικά διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα;

Το κόστος του προγράμματος εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών θεραπείας. Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό για μια εκτίμηση κόστους, την οποία θα σας δώσει αφού σας έχει εξετάσει κλινικά. Είναι πάντα σημαντικό να θυμάστε ότι το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι μικρότερο από το πρόσθετο κόστος των συγκεκριμένων θεραπειών, εάν αυτές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ MIA ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ