Laser & Ραδιοσυχνότητες

Ανάπλαση δέρματος από μέσα προς τα έξω!

Ουλές Και Σημάδια Ακμής

Ολοκληρωμένο και Εξειδικευμένο Πρωτόκολλο για Όλα τα Προβλήματα

Όταν τα σημάδια και οι ουλές ακμής είναι έντονα, τότε γίνεται αναγκαία μια πιο προηγμένη λύση από την απλή εφαρμογή τοπικών προϊόντων. Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο για την επιτυχή αντιμετώπιση όλων των ειδών ουλών ακμής, από τις πιο ήπιες στις ατροφικές και στις υπερτροφικές ουλές, καθώς και προβλημάτων υπερμελάγχρωσης του δέρματος.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στα μεγαλύτερα νοσοκομειακά κέντρα τραυμάτων και εγκαυμάτων της Γερμανίας (Νοσοκομεία Bogenhausen και Klinikum Rechts der Isar στο Μόναχο), ο Δρ. Χατζηπαναγής κατέχει μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία ουλών προσώπου και έτσι είναι σε θέση να καθορίσει με ακρίβεια την κατάσταση του προβλήματος, σε ποιο στάδιο βρίσκεται και ποια είναι η κατάλληλη μορφή αγωγής. Για την δυνατότερη ακριβή διάγνωση, ο γιατρός χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία Οbserv®, η οποία προσφέρει υψηλής ευκρίνειας ανάλυση του δέρματος, αφού επιτρέπει τη διαπίστωση βλαβών που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι καθώς και το βαθμό βλάβης. Το Observ δίνει τη δυνατότητα στο γιατρό να καταγράψει και αξιολογήσει λεπτομερώς όσα προβλήματα παρουσιάζονται σε όλα τα επίπεδα του δέρματος. Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία απεικόνισης, το Observ, απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται του δέρμα με εξαιρετική ευκρίνεια. Πρόκειται μια σύντομη διαδικασία κατά οποία γίνεται λήψη φωτογραφιών του προσώπου του ασθενή με τη βοήθεια χαμηλής ακτινοβολίας ακτινών UV. Οι πολλαπλές και λεπτομερείς απεικονίσεις του δέρματος στην οθόνη βοηθούν το γιατρό να αξιολογήσει και να καθορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το είδος φροντίδας που απαιτεί το δέρμα, καθώς οι ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενή διαφέρουν. Για όριμες και σταθερές ουλές/σημάδια ακμής (δηλαδή όταν η ενεργή ακμή έχει κατά κύριο λόγο υποχωρήσει), το πιο κάτω πρωτόκολλο προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

ΒΗΜΑ 1 – Ιατρικός Καθαρισμός Bio-Facial™

Για την σωστή προετοιμασία του δέρματος, προτείνεται η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου ιατρικού καθαρισμού με στόχο τον βαθύ καθαρισμό των πόρων και την βαθιά απολέπιση, σύσφιξη και ενυδάτωση. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που ορίζουν έναν αποτελεσματικό καθαρισμό όπως το Bio-Facial™. Ο καθαρισμός αρχίζει με τη χρήση του συστήματος Vcarbon, όπου γίνεται εφικτή η εφαρμογή θεραπειών μεσαίας ή βαθιάς απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Αυτό είναι δυνατό χάρη στους φυσικούς παράγοντες απολέπισης: Φερουλικό οξύ, Μανδελικό Οξύ και Γαλακτικό Οξύ. Οι παράγοντες αυτοί έχουν εύχρηστες, αναζωογονητικές ιδιότητες και προσδίδουν λάμψη σε συνδυασμό, επίσης, και με τα αντιοξειδωτικά συστατικά από Εκχύλισμα Μαύρου Τζίντζερ και Εκχύλισμα Γλυκόριζας, καθώς και στις γνωστές ιδιότητες του ίδιου του άνθρακα – καθαρισμός και αποτοξίνωση. Έπειτα, η τεχνολογία Microplasma PIXEL RF δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας μέσω ελεγχόμενου βάθους θερμικής βλάβης για να προκαλέσει ουσιαστική εξομάλυνση και ανάπλαση του δέρματος, ενώ αφήνει ανεπηρέαστο τον υγιή περιβάλλοντα ιστό. Τέλος, o συνδυασμός της κλασματικής τεχνολογίας και του Impact™ εισάγει μία νέα μέθοδο μεταφοράς ουσιών δια μέσου της επιδερμίδας που ονομάζεται iTED (impact Trans-Epidermal Delivery). H τεχνολογία Impact™ παράγει εναλλασσόμενα κύματα ακουστικών υπερήχων, που εισάγουν τα φαρμακευτικά προϊόντα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μέσω των μικρό-οπών (κανάλια). Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύονται αναγεννητικές ουσίες (Growth Factors, Vitamins) στο δέρμα, διαπερνώντας την κερατίνη στιβάδα και την επιδερμίδα, για πιο ενισχυμένη και μακράς διάρκειας δράση.

ΒΗΜΑ 2 – Διαδερμική Μεσοθεραπεία DERMA-HYPPP®

Στο δεύτερο βήμα, ο ιατρός συνδιάζει τη θεραπεία Microneedling μέσω της προηγμένης συσκευής Dermapen 4®, μαζί με διαδερμική αυτόλογη μεσοθεραπεία HYPPP®. Σε αντίθεση με τα κοινά dermaroller, το Dermapen 4® έχει την ικανότητα να προσφέρει αυτόματο κάθετο βελονισμό ελεγχόμενου βάθους, ώστε να δημιουργεί περισσότερα κανάλια ανανέωσης χωρίς τον κινδυνο δημιουργίας νέων ουλών. Αφού ανοίξουν οι πόροι του δέρματος, εφαρμόζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία HYPPP®, η οποία προσφέρει μια ιδανική λύση για τη βελτίωση της υφής, του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση πόρων και ουλών ακμής. Η μοναδική σύνθεση των αναγεννητικών παραγόντων περιλαμβάνει μια ομάδα στοχευμένων ενζύμων κολλαγενάζης (Matrix-Metalloproteinase), που αναδιαμορφώνουν την ουλή και οδηγούν στην αναδιοργάνωση και στην αναγέννηση του ουλώδους ιστού.

ΒΗΜΑ 3 – Βαθιά Ανάπλαση με Clear-Skin® Laser

Η μοναδική θεραπεία Clear-Skin® με το Harmony Erbium:Glass 1540nm Νανο-Παλμικό Λέιζερ χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αντιμετώπιση όλων των τύπων ουλών ακμής, αφού η ακτίνα του λέιζερ διαπερνάει την επιδερμίδα και προκαλεί βαθιά ανάπλαση του κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξ’επαφής ψύξη για μεγαλύτερη άνεση στη θεραπεία. Η θεραπεία Cooled Erbium:Glass είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και δεν έχει παρενέργειες, με αποτελέσματα διάρκειας για ένα δέρμα λείο, πιο καθαρό και λαμπερό.

           

ΒΗΜΑ 4 – Δερμοαπόξεση με Fractional Erbium:YAG Laser

Αφού αναπλάσουμε βαθιά το δερματικό ιστό με το Erbium:Glass 1540 nm Λέιζερ, προχωράμε στην επιφανειακή δερμοαπόξεση με το Harmony Pixel Erbium:YAG 2940 nm Λέιζερ, ένα από τα πιο προηγμένα Fractional Laser στον κόσμο, το οποίο δρα μέσω μικροτραυματισμού και ενεργοποίησης του μηχανισμού παραγωγής και αναγέννησης του κολλαγόνου του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται η μείωση των σημαδιών, ουλών, πόρων και ρυτίδων, επαναφέροντας τη νεότητα, την ελαστικότητα και τη χρωματική ομοιογένεια στο δέρμα σας.

ΒΗΜΑ 5 – Κατ’οίκον Θεραπεία με Αναγεννητική Κρέμα HYPPP®

Για ολοκλήρωση της θεραπείας και συνεχή υποστήριξη των αποτελεσμάτων, ο Δρ. Χατζηπαναγής προετοιμάζει μια αυτόλογη κρέμα αναγεννητικών παραγόντων με βάση το αίμα του ασθενούς. Η HYPPP Cream® βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και τον χρωματισμό, τον τόνο και την υφή των ουλών. Επίσης, αυξάνει την σύσφιξη, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματός. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων κυττάρων (π.χ. ινοβλαστών, ενδοθηλιακών κυττάρων, βλαστικών κυττάρων) στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος (χόριο). Αυτή η διαδικασία λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο μέσω της υπό αναερόβιων συνθηκών (υποξία) σηματοδότησης των αναγεννητικών παραγόντων που υπάρχουν στη HYPPP Cream®. Αυτή η σηματοδότηση οδηγεί στην παραγωγή νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, γλυκοζαμινογλυκανών και θρεπτικών αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα. Μέσω της ενσωμάτωσης ειδικών λιποσωμάτων, καθώς και της απομάκρυνσης του μεγάλου μορίου ινωδογόνου από τη σύνθεση, η διείσδυση των παραγόντων στο δέρμα αυξάνεται.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής θα σας συμβουλέψει αναλόγως του προβλήματος για τον ακριβή αριθμό θεραπειών και το απαιτούμενο διάστημα μεταξύ συνεδριών. Συνήθως, για τα περισσότερα περιστατικά ουλών ακμής χρειάζονται 4-6 συνεδρίες (επιλεκτική επανάληψη βήματος 2, 3 ή 4), με απόσταση 2-4 εβδομάδων μεταξύ κάθε συνεδρίας. Απαραίτητη είναι η χρήση αντιλιακής προστασίας κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μέχρι 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της.

ClearLift®

Λέιζερ-Λίφτινγκ Προσώπου & Λαιμού χωρίς νυστέρι

 

Ανακαλύψτε το πρώτο Νανο-Παλμικό Λέιζερ στον κόσμο για αποτελεσματική σύσφιξη λαιμού και κάτω προσώπου.  Η θεραπεία ClearLift® του Harmony XL Pro προσφέρει μακροχρόνια σύσφιξη και λάμψη προσώπου και λαιμού χωρίς πόνο και χωρίς ξεφλούδισμα, ενώ είναι κατάλληλο και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αποκτήστε ένα σφριγηλό και νεανικό δέρμα με μόνο 30 λεπτά θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Το Harmony XL Pro της Alma Lasers διαθέτει μια σειρά από προηγμένες εφαρμογές, οι οποίες είναι άκρως αποτελεσματικές, αξιόπιστες και κατάλληλες για ασθενείς όλων των ηλικιών, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας όπως αυτό αποδεικνύεται σε εκτεταμένες κλινικές μελέτες. Το Harmony XL Pro επιτρέπει στον Δρ. Χατζηπαναγή να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για προβλήματα που αφορούν στην υφή και τον τόνο του δέρματος, ουλές ακμής και πορώδες δέρμα και τη χαλάρωση του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες

Υπερσύγχρονες θεραπείες σύσφιξης Accent Prime®

Το Accent Prime® συνδιάζει μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με υπέρηχο (Ultraspeed) προσφέροντας μία αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης και αντιμετώπισης του τοπικού πάχους.

Το σύστημα Accent Prime® είναι η κορυφαία πλατφόρμα ραδιοσυχνοτήτων (RF) και υπερήχων (Ultraspeed), που προσφέρει μία μη επεμβατική, υπερσύγχρονη λύση εξατομικευμένων θεραπειών για τη σύσφιξη του δέρματος, όταν υπάρχει σημαντική χαλάρωση, βελτίωση της κυτταρίτιδας, και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ο συνδιασμός ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων Accent Prime® επιτυγχάνει Θεαματική λιποδιάλυση, καθώς επιτυγχάνει αύξηση του τοπικού μεταβολισμού, σύσφιξη δέρματος χάρη στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις πρώτες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου καθώς συνεχίζεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμίλευση σώματος & προσώπου

Ο μοναδικός συνδυασμός υπερήχων (Ultraspeed) και ραδιοσυχνοτήτων (RF) επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα, δίνοντάς σας μια φυσική σμιλευμένη εμφάνιση μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας κολλαγόνου. Αποκτήστε ένα τονισμένο περίγραμμα σώματος και προσώπου μέσα σε μόνο 20 λεπτά χωρίς πόνο και μηδέν χρόνο ανάρρωσης.

Εφαρμογή 1η: Σύσφιξη δέρματος

Η εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκαλώντας έντονη κινητοποίηση του λεμφικού φλεβικού συστήματος και του λιπώδη ιστού. Τα ραδιοκύματα ξυπνούν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος.

Εφαρμογή 2η: Κυτταρίτιδα

Στην αγορά είναι διαθέσιμα πολλά ιατρικά σκευάσματα για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας τα περισσότερα από τα οποία δεν είναι αποτελεσματικά. Το AccentPrime® προσφέρει μια κλινικά αποδεδειγμένη λύση για τη αποτελεσματικής μείωσης της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, τόσο στα αρχικά της στάδια όσο και σε πιο προχωρημένη μορφή.

Εφαρμογή 3η: Τοπική Λιποδιάλυση

Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (Monopolar & Bipolar Radiofrequency), σε συνδιασμό με υπέρηχο (Ultraspeed), καθιστούν τη θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει των αναγκών: στόχευση βαθιά στον λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης ή πιο επιδερμικά για αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο. Η θεραπεία αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών στους 40-44οC, επιφέροντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή. Στην κατάσταση αυτή, μειώνονται οι δεσμοί αίματος-οξυγόνου και απελευθερώνεται πολύ οξυγόνο στην περιοχή, το οποίο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς αυξάνει τις καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό.

Εφαρμογή 4η: Ανάπλαση του δέρματος

Καθώς μεγαλώνουμε, ο τόνος και η υφή του δέρματός μας αλλάζουν. Το Accent Prime χρησιμοποιεί τεχνολογία RF microplasma για την εξομάλυνση του δέρματος βελτιώνοντας τον συνολικό τόνο και την υφή του αλλά και τις ραγάδες και τις επιφανειακές μελαγχρωματικές βλάβες, ενισχύοντας το δέρμα ενάντια στη μελλοντική γήρανση. Το ειδικό dermaroller με RF microplasma δημιουργεί ένα μικρο-τραυματισμό στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να διεγείρει τη φυσική επούλωση. Ο συνδιασμός RF microplasma με την τεχνολογία Impact (διεισδυτικοί υπέρηχοι) επιτρέπουν την εφαρμογή διαφόρων αναγεννητικών ουσιών βαθιά στο δέρμα για καλύτερο αποτέλεσμα.

SLIM-TIGHT™

Το πιο προηγμένο πρόγραμμα εξάλειψης τοπικού πάχους & σύσφιξης

Σχεδιασμένο ειδικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων, όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δερματος, για ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το SLIM-TIGHT™ έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζουμε το τοπικό πάχος και τη σωματική χαλάρωση. Αντί να σας προσφέρει ένα απλό πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το SLIM-TIGHT™ συνδυάζει έξυπνα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, με στόχο ένα τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το SLIM-TIGHT™ αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δερματος:

1η Συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση 360
Μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους

2η & 3η Συνεδρία: Συνδυασμός Υπερήχων και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime
Διάχυτη λιπόλυση για μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

4η Συνεδρία: Λιπομασάζ LPG
Διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών

Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;

Ενώ το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ βασίζεται σε τέσσερις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους, στη σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας και στο LPG λιπομασάζ, διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από τις τέσσερις αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οίδηματος των ιστών. Το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Σε ποια χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται οι θεραπείες και πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες. Η πρώτη και η δεύτερη συνεδρία διεξάγονται στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η τρίτη και η τέταρτη συνεδρία διεξάγονται στη δεύτερη εβδομάδα.

Πότε να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα SLIM-TIGHT™ συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται στον 1 μήνα μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Κάθε κύκλος θεραπείας του προγράμματος στοχεύει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί μηροί, η κεντρική και η πλευρική κοιλιά, και οι βραχίονες. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν επιλεκτικά διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα;

Το κόστος του προγράμματος εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών θεραπείας. Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό για μια εκτίμηση κόστους, την οποία θα σας δώσει αφού σας έχει εξετάσει κλινικά. Είναι πάντα σημαντικό να θυμάστε ότι το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι μικρότερο από το πρόσθετο κόστος των συγκεκριμένων θεραπειών, εάν αυτές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ MIA ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ