Mommy Makeover

Absolutely Perfect Mommy

Mommy Makeover

Εκφράστε τη σεξουαλικότητα σας,
τονίστε την αυτοπεποίθησή σας

Το mommy makeover είναι ένας συνδυασμός διαδικασιών που στοχεύουν στην αποκατάσταση της εμφάνισης του σώματος μιας γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη. Ο τοκετός είναι μια θαυμάσια στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Μπορεί, ωστόσο, να έχει επιπτώσεις στο σώμα της, οι οποίες γίνονται ακόμη πιο εμφανείς μετά από πολλαπλές εγκυμοσύνες.

Η κυοφορία εξασθενεί τους μυς στο μεσαίο τμήμα της κοιλιάς, τα στήθη χάνουν τον όγκο και την πληρότητα τους ή χαλαρώνουν. Τα αποθέματα λίπους, οι ραγάδες, η απώλεια του της ελαστικότητας του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή των καλύτερων διαθέσιμων θεραπευτικών επιλογών μετά από προσεκτική αξιολόγηση από τον Δρ. Χατζηπαναγή. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός εξειδικευμένου προ-εγχειρητικού σχεδιασμού που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα παρέχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Το Mommy Makeover αναφέρεται σε μια σειρά ή και συνδυασμό διαδικασιών που αποκαθιστούν χειρουργικά, όσο το δυνατόν πιο κοντά, το σχήμα του σώματος πριν την  εγκυμοσύνη. Σε ένα βασικό επίπεδο, το Mommy Makeover είναι κάποια χειρουργική επέμβαση στο στήθος (ανόρθωση στήθους, αυξητική στήθους, μειωτική στήθους), που μπορεί να συνοδεύεται από οποιαδήποτε κοιλιακή χειρουργική επέμβαση (κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση) ή επέμβαση προσώπου. Με την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών ταυτόχρονα, μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο ανάρρωσης και και να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε γρήγορα στην καθημερινή σας ζωή.

Οι επεμβάσεις μαστού μπορεί να περιλαμβάνουν ένα από τα ακόλουθα: 

Ανόρθωση στήθους

Αυξητική στήθους

Μειωτική στήθους

Οι επεμβάσεις μαστού μπορούν να συνδυαστούν με μία χειρουργική επέμβαση σώματος για ένα πλήρες Mommy Makeover:

Λιποαναρρόφηση

Κοιλιοπλαστική

Ανόρθωση μηρών

Βραχιονοπλαστική

Body Contouring

Αιδοιοπλαστική

Η ανανέωση και ανάπλαση του προσώπου, του λαιμού και των ματιών είναι επίσης μια σημαντική πτυχή των υπηρεσιών μας, καθώς αυτές οι διαδικασίες μπορούν να βοηθήσουν στη συμπλήρωση των διαδικασιών στήθους ή σώματος που μπορείτε να επιλέξετε:

Λίφτινγκ Προσώπου

Ανόρθωση λαιμού

Βλεφαροπλαστική

Μια σειρά μη επεμβατικών θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και να μειώσουν τυχόν ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος που μπορεί να προκύψουν μετά την εγκυμοσύνη σας:

Ενέσιμες Θεραπείες

Laser & Ραδιοσυχνότητα

Κρυολιπόλυση & Λιπομασάζ

Αναγεννητικές θεραπείες

Εξατομικευμένα Ιατρικά Δερμοκαλλυντικά

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η φιλοσοφία του Δρ. Χατζηπαναγή στηρίζεται στις εξατομικευμένες λύσεις. Ο Δρ. Χατζηπαναγής προσεγγίζει κάθε ασθενή ανάλογα με την προσωπική κατάσταση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει λύσεις οι οποίες έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί αποκλειστικά στον καθένα ασθενή ξεχωριστά. Για να το πετύχει αυτό, ο Δρ. Χατζηπαναγής, ακολουθεί πιστά πριν κάθε επέμβαση μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί προ-εγχειρητική προσομοίωση, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του τί να περιμένει μετά τη διαδικασία. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Η σημασία στη λεπτομέρεια και το απαράμιλλο καλλιτεχνικό μάτι του Δρ. Χατζηπαναγή εξασφαλίζουν το φυσικότερο εφικτό αποτέλεσμα με τις μικρότερες δυνατόν ουλές.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής έχει συγκροτήσει μια πολυδιάστατη ομάδα ειδικών, αποτελούμενη από Γυναικολόγο, Αισθητικό και Διατροφολόγο, η οποία καλύπτει όλες τις πτυχές πρόληψης και αποκατάστασης των αλλαγών στο σώμα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται η σύγχρονη μητέρα. Μάθετε περισσότερα εδώ.